Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 46 593
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • гр.Пловдив
Прословутото Velvet Teddy на Mac  навсякъде е изчерпано,а ми се искаше да го пробвам No Mouth

ТиЛи,разкошно червило,обожавам rose nude

# 211
Прословутото Velvet Teddy на Mac  навсякъде е изчерпано,а ми се искаше да го пробвам No Mouth

ТиЛи,разкошно червило,обожавам rose nude

Има го в Нотино, даже е на промоция, 36,50 лв.

# 212
Teddy го има и във вариант мини. Че е прословуто, прословуто е, но ако не сте го пробвали предварително вземете мини.

# 213
Като заговорихме за Kiko колко да им трайни червилата?

Кремообразните стик червила са със стандартната трайност на такъв тип продукти. Ако си очертаете линията на устните с молив предварително, всяко едно червило издържа повече. Базата за червило също удължава трайността, както и добрата предварителна хидратация.

Ако говорим за течните матови червила, при мен издържат почти цял ден.

# 214
Прословутото Velvet Teddy на Mac  навсякъде е изчерпано,а ми се искаше да го пробвам No Mouth

В Заландо го има, или поне имаше буквално до преди 3- 4 дена.
Ако знаех, щях да ти поръчам и донеса като си идвам да Бг (идната седмица). Аз също много му се чудех, но в крайна сметка се спрях на друго.

# 215
Аз го харесам много , но с уговорката , че го слагам след много хидратиращ гланц и не седи матово.

# 216
А аз не го харесвам т.е. на червилото нищо му няма, но на мен не ми стои особено добре цвета, та му бая и го ползвам с моливи да не се мина много.

# 217
Thanks it’s Mac ми е любимото червило на Mac , в комбинация в whirl молива и гланц седи жестоко.

# 218
Thanks it’s Mac ми е любимото червило на Mac...
Това е приказна формула, много различна от матовата на Теди. От Lustreglass Sheer-Shine Lipsticks имам и много си харесвам Posh Pit и Business Casual, a искам някой ден и Hug me + Beam there, done that.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 21:49 от Agent Provocateur

# 219
  • гр.Пловдив
Успях да го видя и пробвам това Velvet Teddy и по-добре,че щях да поръчам и да се ядосвам ..
Амии няма такъв тебешир просто,направо ми пресуши устните,трудно се нанася чак,иначе за издръжливост е ОК...аз моливи и балсами не ползвам към червило-искам то да ми дава всичко това ...А цвета не е нещо особено..

На Катриче,Мейбълин и Лореалските по нищо не отстъпват -даже са в пъти по-добри и ме устройват цена/качество

# 220
Аз си купих Диор 999 сатин, на първо четене много ми харесва, чудесна консистенция, по добро от лаковото!

# 221
  • Швейцария
Много е яко, честито Heart Exl

Аз поръчах едно M.A.C. locked kiss 24 h, дано не съм сгафила пак с цвета, че имам едно YSL, което ми е прекалено тъмно и си стои в шкафа. YSL и като качесто не ми харесват.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 08:23 от JennyBG

# 222
Жени на ИСЛ тази серия е  хубава и с чудесна консистенция. Цвета - по избор!

# 223
Аз си купих Диор 999 сатин, на първо четене много ми харесва, чудесна консистенция, по добро от лаковото!

На мен лаковата формула определено не ми е от любимите. Отделно изключително рядко стои добре и адекватно.

# 224

На мен лаковата формула определено не ми е от любимите. Отделно изключително рядко стои добре и адекватно.
И на мен, мирише ми на химия, отделно суши устните ужасно. Изсипах на покривката...еййй с нищо не се изпра, яка химия!

Общи условия

Активация на акаунт