Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 46 602
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
И на мен на YSL червилата не ми харесват.Даже имам такова като на Мими, но друг цвят.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 09:42 от ДХ3

# 226
  • Швейцария
Аз много нося Диор Руж Форевър. Не суши устните много, а държи цяла вечер.

А YSL и моето май е същото. Нищо особено, много бързо се изтрива.

# 227
Странно, а при мен държи!

# 228
Моето червено червило е като показаното на YSL и съм доволна, защото не ми изсушава устните и стои добре. За жалост не е много трайно, не смея да изпия чаша кафе.

# 229
Моето червено червило е като показаното на YSL и съм доволна, защото не ми изсушава устните и стои добре. За жалост не е много трайно, не смея да изпия чаша кафе.
Лин и аз отначало не бях във възторг, но после като го поносих го харесах. Не ми суши и ми издържа.

# 230
Мими, за мен най-важното е, че не суши. Предпочитам така, отколкото огромна трайност, а устните ми да изглеждат зле под него.

# 231
Мими, за мен най-важното е, че не суши. Предпочитам така, отколкото огромна трайност, а устните ми да изглеждат зле под него.
Абсолютно, много е гадно изсушени устни на черти...та ако ще да издържа и 15 часа. лятото нося Диор 999 велвет, матовото, то е по сухичко и не се разтича...! Но зимата си трябва по кремести.

# 232
  • гр.Пловдив
Аз много нося Диор Руж Форевър. Не суши устните много, а държи цяла вечер.

А YSL и моето май е същото. Нищо особено, много бързо се изтрива.

Тези в тънката гилза по-малки ли са на грамаж от обикновените класически стикчета?
Изглеждат ми,че ще се изхабят за норматив и не съм си купувала от 10+ години такива тънки Smiling Imp

# 233
Абсолютно, много е гадно изсушени устни на черти...та ако ще да издържа и 15 часа. лятото нося Диор 999 велвет, матовото, то е по сухичко и не се разтича...! Но зимата си трябва по кремести.

Аз нося кремести целогодишно или глосове в по-топло време. Матовите ми издърпват и малкото останала влага, та не ми се рискува. Глосовете на Диор са ми идеални през цялата година.

Тънката гилза на YSL е малка и къса. Беше ми подарък към парфюм, заедно с молив за очи и много хубав несесер.

# 234
Момичета, кажете кой номер от червилата на Диор - коледната колекция е в розово?
Гледах, гледах и не знам дали 100 или 893, 353?

# 235
353 е розово с розови блясъци.

# 236
Благодаря densi!
Аз  си взех 999 и 333 и много ми харесва как стоят на устните. Аз предпочитам, да са ми сухи, а тези червила за идеални.
Реших да си взема и нещо в розово, че скоро няма да има вече от тях. Дори като гледам по нашите магазини са останали сямо някакви гадни цветове и само в официалния сайт на Диор все още има избор. Може да се престраша и 893 маскарад са си поръчам. Че след това чак следващата година, ако има изобщо.

# 237
Маскарад е жесток, но много тъмен и драматичен. Блясъците са уау, но иначе само вечер нося.

# 238
Момичета, издирвам червило Ланком 410. Да не  спират този номер ?

# 239
densi , поръчах си 353. Още го мисля маскарада...
Дали няма да може да се смесват цветовете, за да е носим и през деня?
Освен да поръчам и него. Много е красив.

Общи условия

Активация на акаунт