Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 45 597
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Малко различно питане имам. Ако не е за тук , може да ми препоръчате тема в която да питам.
Какво ви е мнението за червилата на NL beauty? Kато трайност и като покривност. Знам за моливите, че бяха в кутия на белле. Но сега имат големи намаления и се чудя дали да пробвам?
https://lddy.no/1knzz
Аз май съм единствената, която не ги харесвам. Нито цветовете ми допадат, нито консистенцията. Но дъщеря ми  им е луд фен. Така че трябва да се тестват.

# 76
  • София
Момичета, а като заговорихте за моливите на Kiko, тези дали са добри? Simple Smile

Добри са, много меки, после някак засъхват на устните. Имат много хубаво топло кафяво, което винаги е изчерпано. 18 лв са, мисля. Естествено, доста малко количество, като всички автоматични.

И от червилата на Николета съм доволна. Абстрахирайки се от персоната, определено виждам, че са направени с мисъл. И самата опаковка е хубава, доста по- хубава, отколкото на някои луксозни червила, които изглеждат потресаващо след малко ползване. Имам  the queen и 24К от кремообразните.

# 77
Като номер в 8 кафявото , нали?

# 78
  • София
Ако е към мен за моливите на Кико - май беше двуцифрен номер. Върти ми се 18, но може и 8 да е, не съм се заглеждала.

А от матовите на НЛ имам едно пепел от рози, ноо много ми изсушава и ми се впива в устните.

# 79
За Кико питах , да . Аз от техните харесвам много 33 от черната серия и 21 -той е страхотно кафяво

# 80
  • София
DzhuliB, от къде поръчахте Dior?

# 81
DzhuliB, от къде поръчахте Dior?
Лимитираната серия с глитерите я няма он лайн. Има я в Дъглас и Бюти по моловете!

# 82
  • София
mimi.7299,мерси! 🌸

# 83
Ако търсиш максимайзера има го и он лайн! Стои перфектно!

# 84
Димяни, от парфюм бг, но ми се обадиха че е изчерпан този цвят, 001 също. Уж се разбрахме с дамата да си избера друг цвят и да се обадя да ми го смени. Нито ми вдигна, нито върна обаждане. Писах имейл, но май и него не отразиха и получих смс че ми е изпратена поръчката и май е само Кларанс. Разбирам че са в кампания, но малко несериозно. 🤷🏼♀

# 85
  • София
Този, дори по- хубав ефект, постигам с червено матово червило и кремообразните тубички, които стават за руж, устни, сенки.

А бляскавост с Maybelline Moon в/у червено червило. Много е бляскав този гланц, става за топ на празнични събития.

Чудех се дали да си взема Stone, но като цяло почти не нося гланцове. Ама пък е хубаво кафяво, ще стои добре с кафяв молив

# 86
  • София
Глитерите търсех онлайн,но не намирам.

# 87
Глитерите търсех онлайн,но не намирам.
Глитери он лайн няма.

# 88
Може ли мнение за червилата на на NL beauty? Гледам, че имат и течни мат и обикновени. Сега нали имат по-голямо намаление, струват ли си? Трайни ли са?
https://lddy.no/1knzz

# 89
  • Бургас
Чудя се,че предлагате различни марки моливи,а никой не споменава Голдън Роуз. 🤔
Аз съм много доволна от моливите им за очи.
Тези за устни също са много добри.

Общи условия

Активация на акаунт