Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 46 565
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичета, дали знае някой откъде мога да си купя гланцове на rhode?

В eMag има скромен набор от неща на бранда - https://www.emag.bg/brands/brand/rhode
Иначе немският Amazon предлага безплатна доставка до България за поръчки над 50 евро, удобни са.

# 181
Да, видях ги в емаг, но там продуктите не са оригинални. За амазон не знаех че има такава опция за България, благодаря за информацията

# 182
Момичета, дали знае някой откъде мога да си купя гланцове на rhode?

В eMag има скромен набор от неща на бранда - https://www.emag.bg/brands/brand/rhode
Ментета са.

# 183
А от официалния сайт с превозвач не е ли вариант ?

# 184
Досега никога не съм поръчвала нещо с превозвач и, честно казано, не ми се занимава точно заради някакви гланцове. Имам интерес и щях да си ги купя, но възможно по най-лесния начин. Не е толкова нещо, за което бих се тормозила  Просто питам, дали има варианти в рамките на България

# 185
  • София
unserwahnsin, можеш да поръчаш директно от сайта на Rhode, те доставят до Европа.

# 186
Aз съм поръчвала от kozmetika ot america в инстаграм , оскъпява се ,но иначе не е занимавка.
Много хубави гланцове са summer Fridays , продават ги в cult beauty.

# 187
Есенс са излезнали с техен вариант на тези глосове на Хейли с почти идентични съставки.

A иначе маркетинговата им кампания е голяма промивка на мозъка. Не ти продават гланца, а цял лайфстайл.

# 188
A иначе маркетинговата им кампания е голяма промивка на мозъка. Не ти продават гланца, а цял лайфстайл.

Напълно съм съгласна. Техните калъфи за баснословни пари са доказателство за това и колко бързо се разпродадоха.

Трябва да видя палитрата на тези от Еssence, благодаря! То по-принцип и Clarins имат подобни гланцове.

# 189
Търся палитра сенки, бюджетна, с добре пигментирани цветове. Имам 2-3, но са вече дърти и трябва да ги сменям, а и не ги намирам вече.
Главно ми трябва да имат блясъчки, кафеви нюанси и тъмен черен, ако има и някое зеленко и синьо, розово супер.
Честно казано имам една палитра от алиекспрес с доста пигментирани цветове, но я няма вече.
Не държа на марка.

# 190
На Catrice палитрите са много добри. И имат видове с топли и студени нюанси

# 191
  • София
Есенс са излезнали с техен вариант на тези глосове на Хейли с почти идентични съставки.

Преди 2 седмици си го взех от Германия, страхотен е!

# 192
Дами, утре ще идвам до София и имам поръчка да купя от коледната серия червила на Кико, с частиците. Знаете ли в кой мол ги има налични, ако изобщо има?

# 193
Няма ги. Снощи имаше само оранжевото, което не става за нищо в Парадайз мол. На другите пише очаквайте скоро, но не си знае кога.

# 194
Благодаря, densi! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт