Разтегателна квадратна маса, която да става поне 180 см

• 333
  • 7
  •   1
Отговори
  • София
Имам такава и е супер функционална, защото не заема много място - 100 см е, става чудесна 200 см на дължина маса, която спокойно побира 10 човека.
Много ми се иска вече да я сменя, но не мога да намеря никъде такова чудо.

Ако случайно намеря точно този модел, то е мъничка маса, която да става най-много 140 см като се разтегне.

Моля за препоръки, може и дърводелец (евентуално), който да изработва маси.
Тук има нещо подобно, но предпочитам да не е бяла.

# 1
  • София
Имам такава и е супер функционална, защото не заема много място - 100 см е, става чудесна 200 см на дължина маса, която спокойно побира 10 човека.
Много ми се иска вече да я сменя, но не мога да намеря никъде такова чудо.

Ако случайно намеря точно този модел, то е мъничка маса, която да става най-много 140 см като се разтегне.

Моля за препоръки, може и дърводелец (евентуално), който да изработва маси.
Тук има нещо подобно, но предпочитам да не е бяла.
   Трапезна маса Сатурн от Виденов, но в момента не е налична, аз я дебнах дълго.
90х90 се разтяга на 180х90.

# 2
  • София
Аз дълго време търсих кръгла разтегателна с малък диаметър, която да става 2-3 пъти по-дълга, и накрая намерих - 1 м, като с помощта на три приставки (които се съхраняват отделно) става 2,50 м. Полска е, същият производител прави и квадратни, ето една, която намерих на прима виста на сайта им, вероятно има и други.
https://www.signal.pl/szukaj/stol-merlin.html

Купих я онлайн преди две години през този от вносителите, където беше най-евтина, Мебели Идеа. Може да ги питате, ако си харесате някоя от същия производител.

Допълвам:  същият модел на нашия пазар - https://www.yavor.bg/bg/product/93548

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 17:41 от Beretsheri

# 3
  • София
Тези са се олели откъм цени, моята струваше към 300 и се разгъва елементарно -двете части на плота са една върху друга и се разгъва като книга.

# 4
  • София
Много Ви благодаря, ще разгледам.

Beretsheri, а плоскостите при сгъване минават под масата, нали? Защото в Юск имаше нещо подобно, но удължаващата част трябваше да си я набуташ някъде, което малко абсурдно ми се струва, нищо функционално не видях.

Намерих една в emag - горе-долу става - не е точно 90/90, 120/90, но точно и тя с три приставки и достига 270, което е супер.
Лошото е, че не мога да достигна до сайт на конкретния търговец.., обаче бая пари - 1200 лева.. и като няма как в магазин да я видя..

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 11:36 от Сънчо

# 5
  • София
Да, и кръглата беше малко над 1200, сега гледам, че до 1500 стига, но за мен си струваше, защото вече може да се събираме по 10-11 души. Краката са стоманени, механизмът е много здрав.

# 6
  • София
Да, точно, понеже много обичаме гости (аз поне, за мъжото не съм сигурна, хаха), та и на мен ми трябва такова чудо дето да побира поне 10 човека. А в същото време нямам много място и разтегателната ми е чудесен вариант.

Моята е много ретро вече и ми се иска да я махна.

Само не разбрах - плоскостите минават отдолу, нали?

Обаче Вашата е доста симпатична.

# 7
  • София
Понеже механизмът е отдолу, плоскостите не могат да минат под масата и се държат отделно. Мога да пратя още снимки, а ето ги тези от сайта.

Скрит текст:

От същия десен има също и елипсовидна, която от 140 с две приставки става на 272.
https://www.signal.pl/szukaj/stol-domingo-ii.html

Видях обаче сега на полския сайт, че квадратните вече не се правят, може и би и тук ги няма, макар че пише "налична".

Ако имате още някакви въпроси, може да ми пишете и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт