Погледнете какви столове продават за по 175 лв/бр. В неделя си ги взехме от магазина в Стара Загора и ги закарахме в Сливен. Като ги отворихме намерихме това „качество”. Още тогава ги снимах и в понеделник им писах за адекватна компенсация или да дойдат да си ги приберат. Естествено писах и до КЗП. На следващия ден се обадиха от Аико и заявиха „Да бяхте ги отворили да видите”, да бяхме, ни никой в магазина или на рампата не казва, че имаш право на преглед. След това увъртане, че то не се вижда, че не е кой знае какво. Да, но не е така, някои от нещата не се виждат, но луфтовете между дъските и обеленото все пак се вижда. Накрая казваха „Донесете ги и ще Ви върнем парите”. Добре, ама аз длъжна ли съм да им разкарвам боклуците им цяла България, защото те не си вършат качествено работата? Аз ли допуснах да продавам столове в това състояние, аз съм им ОТТК, че да им ги следя тези неща? Не съм. Аз съм клиент, който е в правото си да им иска обяснения и адекватната компенсация е да дойдат да си ги приберат и да ги правят каквото искат, а на мен да върнат парите.