Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 238
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Някъде там
След обявените тук проценти на сексуални посегателства, съм на мнение, че на норвежките данъкоплатци най-малкият проблем им е падането на монархията, а за кс ще е в пъти по-добре. Да, ще им е терсене в началото, но после ще разберат, че е било за тяхно добро.
Докато с падането на монархията за мечтаещите тя да падне, процентите на сексуални посегателства, едва ли ще се променят. Но,  щом го искат им го пожелавам час по скоро да се случи.
Мариус да го вкарат в затвора и да си полежи максимално възможно, но жалкото е че неразбралите, че някой е престъпник и изнасилвач  и отишли доброволно при него на наркомански купон и тези неразбрали, че ги изнасилил някой,едва ли ще намалеят.
Просто няма да са се набутали при сина на бъдещата кралица, а при един от множеството обикновени норвежки престъпници.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 09:13 от daviz

# 1 306
Няма Крал, няма падар, Законът е за всички. И без Крал и без падар може, нали!? Кой каквото ги дроби, ще си мине по реда на Закона. Никаква милост. За изневери ги разкъсват медиите, а тук има жестоки престъпления и то от син на  съпругата на бъдещия Крал. Законът е над всичко.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 09:25 от Benichka56

# 1 307
  • София
При положение че тези закоравели престъпници са свободни и си чатят тайно, но явно достъпно за медиите - по притеснително е не състоянието на монархията, а на останалите институции, с реална власт.

# 1 308
 Телеграм не дава достъп на разследващи , нали за това арестуваха Дуров, та колко да е тайно място, отдавна има тъмна мрежа.
 Търсят му място за "поправка", ако бяха търсили навреме, подход и  възпитание, нямаше да е нужно. Всички деца залитат, но чак такова самочувствие е  нахалство не  е добро за самия човек. Той са изживява за повече от крал ,какъвто не  е.
 Разбирам защо се повтаяр информацията - защото трият и защото  имаме навика да не четем, всеки влиза и пита, но и тези на които писна разбирам.
Не си падам много по тоалети, за мен е красиво или  не, но ми се прииска малко  "копчета и кордели" дето се вика, това е от  книга  "Ще превзема Манхатън".

# 1 309
  • Някъде там
При положение че тези закоравели престъпници са свободни и си чатят тайно, но явно достъпно за медиите - по притеснително е не състоянието на монархията, а на останалите институции, с реална власт.
Да, интересно, че  без притеснение за себе си, освен, че са на свобода след извършените престъпления тези престъпници, предоставят инфо на медиите, за един от тях.
Явно опънати чадъри има навсякъде и то не само от кс за техният човек.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 10:07 от daviz

# 1 310
Принцесата на Уелс ще се присъедини към други членове на семейството, за да посрещне емира на Катар и първата му съпруга на държавно посещение в Обединеното кралство следващата седмица. Принцът и принцесата на Уелс ще поздравят Емира и Шейха Джавахер и ще пътуват с тях до и от конната гвардия.

Принцесата на Уелс ще присъства на някои елементи от държавното посещение, но не и на държавния банкет вечерта.
Страхотна новина, много се радвам, че ще видим принцесата.

Коледната картичка на принца и принцесата на Уелс ще бъде по-специална от всякога тази година! Според кралския експерт Джени Бонд, Катрин и Уилям са планирали да направят Коледа през 2024 г. изключително специална за своите любими и са решили да направят голяма изненада на феновете, тъй като според съобщенията двойката очаква с нетърпение празничния сезон с трите си деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи след „година на разбито сърце“.

# 1 311
  • Някъде там
Мери обявява нова инициатива на фондацията си. Стартиращото събитие ще е в петък.
Браво, че фокусът  отново е върху младите хора и във фондацията й има и младежки панел с който заедно работят.

Скрит текст:
Миналата седмица се срещнах с Мая и Рюкийе от младежкия панел на фондация "Мери". И трите ще бъдем на сцената, когато на 29 ноември, петък, ще се проведе събитието AFTRYK, посветено на новата инициатива на Mary Fonden.
В Mary Fonden включваме младите хора в проектите и инициативите, които засягат живота на младите хора, и осъзнаваме колко стойностен е приносът на младите хора всеки път, когато имат право на глас. Ето защо от пролетта работим по тази нова инициатива, която ще даде възможност на още повече млади хора да изразят мнението си по конкретни въпроси, които засягат тяхното ежедневие и начина, по който се чувстват.
С голямо нетърпение очаквам събитието и особено да споделя сцената с Мая и Рюкие.

# 1 312
Зара и Майк Тиндал се присъединиха към знаменитостите на Love Island на наградите за красота 2024.
Много елегантна Зара отново, роклята е убиец.

# 1 313

Уау, отново уникална визия от Зара, последната година няма грешка, винаги е със страхотен тоалет.

# 1 314
Мери работи сериозно и има много хубави и полезни инициативи и участия. В рамките на страната и извън нея.

Зара определено се разхубави последната година. Роклята и на мен много ми харесва.
Обаче сакото на Зарин мъж, мне 😁

# 1 315
  • София
Аз просто не мога да повярвам, че са приели Марк Тиндал в КС. Много влюбено се гледат със Зара, направо похотливо на моменти, явно се обичат, но той е като кръпка до роялите. Интересно е, обаче, че явно се забавлява с това, Зара също, защото винаги са в добро настроение, особено той. Много ме кефи!

# 1 316
По спомен Марк Тиндъл беше със счупен нос на сватбата си- имал е мач ден или два преди това и беше попострадал. Grinning
Много ме радват и двамата. Забавляват се, живеят си живота.

# 1 317
И аз съм фенка на Майк Grin , за сакото малко се зачудих дали ми харесва или не, после реших, че ми харесва. Изплагиатствал е малко от Уилям, на него винаги ми харесват.

Майк имаше намек към Мегън в автобиографията си или поне такава интерпретация четох, че “той е бил мил с КС и те са били мили с него, съвсем просто”.

# 1 318
Доколкото си спомням, принцеса Ан или самата Зара и Майк са отказали благородническа титла след сключването на брака и по този начин, според мен, са заявили още в началото, че ще си живеят като частни лица. От Майк не се очаква да се изявява като представител на короната, може би само да спазва благоприличие. Обикновено присъстват на разни събития, той от време на време пуска разни шеги и безобидни коментари за кралското семейство, които не вредят на имиджа. Скандали не забъркват, какво повече да се иска от него.

# 1 319
На мен не ми харесва роклята на Зара. Дантелата май е на мода, но с тази къса подплата все едно й виждам комбинезона отдолу. Отделно има и прекалено много детайли.

Кадифето явно и то още не е излязло от мода Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт