Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 172
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 1 410
Херцогинята на Единбург разговаря с оцелялата  Аваз Абди по време на посещението си, за да разгледа пътуващата фотоизложба „Жените, които победиха ISIS“ в Министерството на външните работи, Британската общност и развитието, Лондон.

# 1 411
Фелипе и Летисия в Севиля. Връчвали са златните медали за заслуги в областта на изящните изкуства 2023 г. Роклята, която носи Летисия, е купена от магазин в Алхемеси, който е бил наводнен от даната.

# 1 412
  • Някъде там
Фелипе и Летисия в Севиля. Връчвали са златните медали за заслуги в областта на изящните изкуства 2023 г. Роклята, която носи Летисия, е купена от магазин в Алхемеси, който е бил наводнен от даната.

Разкошна визия. Много красива рокля и съчетана прекрасно.
Браво на Летисия че за пореден път показва подкрепа както може.

# 1 413
Много хубава Софи, Летисия също ми харесва.
Не знам защо се надига такъв вой срещу медиите в Норвегия, не случайно са наричани "трета власт". Във всяка една страна медиите се стремят да се докопат до ексклузивна информация, немалко снимки и интервюта имаше и в САЩ по повод на делото срещу Пъф Деди, така че нищо необичайно не са направили норвежките журналисти. Според мен медиите в Норвегия изиграха решаваща роля да не се размине и този път на Мариус, те са камшика, който кара корумпираната им полиция да се размърда.

# 1 414
Много хубава рокля има Летисия, но не ми харесва с тоя широк колан, може би с тъничък щеше да е доста по-добре. Обувките също са странни, все едно са ѝ големи.

Софи е със страхотни обувки и плата на роклята също е много хубав. Май е носила обувките и преди, но не се сещам марката им.

# 1 415
Peneva, това, че си се съгласил веднъж за секс и видеозапис, не значи, че си съгласна и някой да те изнасилва и да те снима, докато спиш или си в безсъзнание. Полицията няма случайно да повдига тези обвинения. Те са видели видеата и са се самосезирали.
Не споря, че ако има каквото и да е насиствено - да го съдят. Ама то стана другарски съд в медиите, а не реален съдебен процес. Полицията не повдига обвинения, повдига ги прокуратурата и то пред съда... Полицията събира улики и доказателствен материал. Явно полицията с Норвегия работи като медиен сътрудник за вдигане на тиража им. Обичайно всичко, което би повлияло на хода на процеса е следствена тайна. Thinking Друго обяснение нямам, как така обвинение в съда няма, а в медиите се леят едни подробности, чудесия просто.
Не знам дали въпросният е изнасилил момичето, но полиция и медии я изнасилват многократно и с настървение.

Много са хубави портретите на Фелипе и Летисия. Колкото повече ги гледам, толкова повече ми харесват.

# 1 416
  • София
Много хубава рокля на Летисия, не ми харесват обаче нито обувки, нито чанта или пък колан.

# 1 417
Peneva, това, че си се съгласил веднъж за секс и видеозапис, не значи, че си съгласна и някой да те изнасилва и да те снима, докато спиш или си в безсъзнание. Полицията няма случайно да повдига тези обвинения. Те са видели видеата и са се самосезирали.
Не споря, че ако има каквото и да е насиствено - да го съдят. Ама то стана другарски съд в медиите, а не реален съдебен процес. Полицията не повдига обвинения, повдига ги прокуратурата и то пред съда... Полицията събира улики и доказателствен материал. Явно полицията с Норвегия работи като медиен сътрудник за вдигане на тиража им. Обичайно всичко, което би повлияло на хода на процеса е следствена тайна. Thinking Друго обяснение нямам, как така обвинение в съда няма, а в медиите се леят едни подробности, чудесия просто.

Не знам защо реши, че в Норвегия системата е идентична като в България, та и смело ме поправяш Laughing
Като напиша полицията, имам предвид Påtalemyndigheten i politiet, което е част от полицията и се занимава с тези неща, длъжността на тези лица е politiadvokat. Има и държавни прокурори, т.нар.statsadvokater, които са по-високо ниво. Има и Riksadvokat, който е най-високата длъжност. В България може да е едно, ама тук не е като в България. Тук полицията разследва, събира доказателства, изготвя временен обвинителен акт, който при завършено разследване става постоянен и се внася в съда от påtalemyndigheten i politiet, тоест прокуратурата на български.
Обвинение в съда няма, защото разследването не е приключило и обвинителният акт е временен. Той се допълва и променя като излезе нова информация. Започна като разследване за побой и потрошаване на чужди вещи и се допълни с домашно насилие, заплаха за убийство и засега три изнасилвания. Част от информацията я изнася полицията, друга част - медиите. В крайна сметка ще има внесен в съда окончателен обвинителен акт някой ден, когато полицията е готова с разследването. Разследването се удължава с всяко ново разкрито престъпление. Ще е мащабен и дълъг процес в съда с толкова жертви и престъпления.

# 1 418
Ще се скрие в клиника и ще се отложи всичко.

# 1 419
Ако е доказано виновен за 7 изнасилвания и още други престъпления надали ще може да се оправдае с това, че е в клиника за наркоманията си. Ако беше така всички щяха да се изкарват наркомани и да са на дългогодишни спа почивки в скъпарски клиники.

# 1 420
Не са 7 изнасилванията, къде прочетохте 7?

7 са жертвите му - 1 мъж и 6 жени. Изнасилените засега са 3.

# 1 421
Мъжа е жертва на заплаха за убийство, но не предадена към него, а казана на трято лице... Жертвата на изнасилване става такава, след като полицията я информира за това. Хайде да броим жертвите поне по внесен обвинителен акт Hands V
Изобщо не неглижирам разхайтеното наркоманско поведение на това леке, ама и това надцакване коя медия колко и какво повече ще каже, не е редно. С тези темпове, скоро ще се окаже, че всички присъствали някога някъде на някое парти с него, ще се окажат жертва, защото иначе ще са му съучастници...
Има си следствие (към прокуратурата или към полицията), което да събере доказателства и да ги предостави за внасяне/внесе с обвинение и съд, който да реши кое е доказано и кое не е.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 16:23 от peneva_a

# 1 422
  • Някъде там
Вилем-Александър и  Максима предлагат обяд на холандци, които са се отличили със специално постижение.

За разлика от роклята този тоалет на Максима много го харесвам.
От старо обличане.

# 1 423
Максима може да те убие с кичозни дрехи дето биха подхождали само на застаряващи лелки в общината, то е лъскаво, то е с някаква щампа, то цветовете от грозен, по-грозен, то полата бухнала. Наистина не знам как се харесва в такива дрехи една кралица. Онзи ден в бежовият аутфит беше много по-добре, стил който подхожда на една кралица.

# 1 424
Полицията му е наложила забрана за контакт с още 2 от жертвите, но не се уточнява кои са. Той вече има към госпожицата от Фрогнер, която многократно е нарушена, предполага се, че едната от другите 2 е момичето, изнасилено през март месец.

Много станаха нещата, трудно се следи всичко. То всеки ден нещо ново излиза. А колко ли още щеше да излезе, ако Мариус не си беше счупил първия телефон и изхвърлил СИМ картата - или там който друг го е направил. В периода на тези 30 минути от обаждането до ареста, единственият друг човек с него, според самия него, е била майка му.

Метте-Марит и Хокон канят служители в благотворителни организации на предколедно събиране. Ще се излъчва и по телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт