Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 170
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 1 425
Друг интерсен факт е колко скъпи са снимките на испанците 137 000€, пари които можеха да се дарят за благотворителност или пък най-малкото след скандала във Валенсия да ги дарят за бедстващите.
130 000 евро за този мрак е безумие!

Много харесвам Фелипе, но портретът му е ужасен. Летисия на портрет аз не виждам, а някакво нейно подобие. Разбира се те не са виновни за това, а артистъте, който си е оставил ръцете. Тъмни, мрачни портрети, нищо общо с вайба, който би трябвало да носят - 20г брак.

Малкото е повече са казали хората. Много изчистена отосесия с чудни портрети.
Едни от най-естествените и красиви портрети дето съм виждала са на принцесата на Уелс за 40-ят юбилей.

# 1 426
Много бих се радвала Кейт да облече отново тази невероятна цикламена рокля, много й отива.

# 1 427
  • Някъде там
Максима на посещение на децата от класовете на фондация  "Méér Muziek in de Klas" на която е почетен председател.

Даниел и Естел  на изложба.

Шарлийн и Алберт честитят на Макс Верстапен световната титла във Ф1 и му благодарят за щедрото дарение за фондацията на Шарлийн.

Семейството на Фредерик ще празнува Коледа в Орхус с Маргрете а след празника  ще се върнат в Копенхаген.Фредерик ще произнесе първата си  новогодишна реч от двореца на Фредерик VIIl в Амалиенборг.

Испанците ще направят държавно посещение в Италия от 10 до 12 декември.
Италианците бяха на дп в Испания през 2021.

# 1 428
Принцът на Уелс присъства на 12-ите годишни награди Tusk Conservation Awards.

# 1 429
  • Down south
Много хубави снимки, бихте ли ги разделяли с ред "разстояние" иначе се преливат една в друга и не се вижда цялостния ефект.

# 1 430
Уилям и Джордж няма ли да ходят на мач
заради него станах фен на Астън Вила

# 1 431
Снощи Уилям е споделил на наградите, че Луи е започнал да свири на барабани и в последно време е доста шумно вкъщи и вероятно ще прекара живота си с запушени уши. 😂

# 1 432
Ооо, Луи абсолютно мога да си го представя на барабани! Браво, че поощряват децата си да развиват талантите и интересите си, дори да е на цената на родителския слух Grinning

# 1 433
Поздравления на бъдещия монарх, за прекрасното чувство за хумор! И двамата с Катрин нямат равни в това отношение. Искам ги бързо на трона, но не след кончината на Чарлз, а при неговото оттегляне. Убедена съм, че Катрин ще живне, знаейки колко много я искат и обичат британците. Това ще я стимулира да живее, тепърва имат задачата да обучат Джордж за бъдещето на Великобритания.

# 1 434
Маркизата на Бат, Ема със съпруга си Коулин, маркиз на Бат снощи са присъствали на наградите. Тя е посланик на Tusk awards.

# 1 435
Маркизата на Бат, Ема със съпруга си Коулин, маркиз на Бат снощи са присъствали на наградите. Тя е посланик на Tusk awards.

Оо, много хубава двойка! Маркизата е разкошна жена! И се занимава явно със смислени неща, освен че изглежда много добре!

# 1 436
Малко ѝ се е поизсулила лъскавата рокля 😄

# 1 437
Малко ѝ се е поизсулила лъскавата рокля 😄

И на мен така, някак си и сплескана изглежда в гърдите.
Иначе жената и роклята само по себе си ми харесват.

# 1 438
С пайети ли е или с винилите на Максима? Лъщи, но не мога да разбера защо.

# 1 439
Пайети е, роклята е перфектна за вечерно събитие, а и с нейното тяло всичко ѝ седи толкова секси и в същият момент много елегантно. Страхотна жена е маркизата.
Ето я роклята:
https://www.net-a-porter.com/en-bh/shop/product/clio-peppiatt/cl … /1647597343600838

Общи условия

Активация на акаунт