Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 174
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 1 395
  • в сърцето на един мъж...
Последно все пак са ходили в Лондон, за да търсят клиника, така ли?
Че нали последно се каза, че за шопинг било.

Че кое пречи и двете да са направили? То се видя, че той си живее живота и нищо не го спира.

# 1 396
Значи правят нещо в правилната посока все пак.
Че бях останала с впечатление, че изобщо не е била вярна информацията за клиниката и само са се разходили до Лондон.
Сигурна съм, че прокуратурата, ако иска, може да го спре да напуска страната.

Нищо не пречи, Гея. Стига в темата да не се твърди, че само са се разхождали.

# 1 397
Първо бяха забелязани в някакъв МОЛ в Лондон. Това е шопинг. После излезе информация, че са имали уговорена среща с представители на частна клиника. Така че и двете са верни - и шопинг, и частна клиника. Точно след ареста му стана ясно, че е било планирано приемане в клиниката и започване на лечение във вторник миналата седмица. Затова и той щял да си даде колата на първата жертва, тя да я ползва, докато него го няма. Ако беше който и да е друг обикновен човек, съдът щеше да му наложи забрана за напускане на страната и да се лекува в тукашна клиника. Но това са топ връзкари с обширни чадъри и много конци за дърпане, затова криенето в чужбина. Затова и той отиде по-рано в Италия да обикаля баровете с бира в ръка. Информацията беше, че е бил поканен на видна сватба, значи е имал самолетен билет вече, но поканата била оттеглена след като скандалът избухна. Той все пак отиде с няколко приятели и го снимаха по баровете там с бира в ръка, ухилен, с една руса дама до него. Живот си живее Мариус, сигурно още не е ориентиран в реалността.

# 1 398
Интересно видео ми попадна на покойната кралица Елизабет на фотосесията с Ани Лейбовиц. И как фотографката моли кралицата да си махне короната и наметалото, за да изглежда “по-малко облечена”, а кралицата е изумена какви неща иска от нея и с пълно право.
Мисля че и при Летисия точно това пак е искала, никакви корони, и затова е с голи рамене и създава вайб все едно е снимка от Молен Руж.
https://x.com/politicaymoda/status/1861396659390824791?s=46
Друг интерсен факт е колко скъпи са снимките на испанците 137 000€, пари които можеха да се дарят за благотворителност или пък най-малкото след скандала във Валенсия да ги дарят за бедстващите.

# 1 399
  • в сърцето на един мъж...
Значи правят нещо в правилната посока все пак.
Че бях останала с впечатление, че изобщо не е била вярна информацията за клиниката и само са се разходили до Лондон.
Сигурна съм, че прокуратурата, ако иска, може да го спре да напуска страната.

Нищо не пречи, Гея. Стига в темата да не се твърди, че само са се разхождали.

До колкото помня тук беше писано и за шопинга, и за клиниката. Никъде не е казано, че е само за шопинг там. Честно казано по-добре беше да се ограничат в посещение на клиника само, при всичките простотии, дето ги е забъркал, ама хора разни, разни идеали.

Ани Лейбовиц е изключително скъпа фотографка, която си има нейни си виждания за снимките. За Холивуд е ок, обаче за кралски снимки не смятам, че е особено подходяща. Кралските особи не са холивудски знаменитости, че да им придава такъв вайб...

# 1 400
  • София
Портретите не са ли поръчани от Банката? Може би и тя е платила.
А най-вероятно са се случили и преди бедствието във Валенсия.
Не знам защо трябва постоянно да се вменява вина за щяло и нещяло на някои кралски семейства и да се изискват от тях някакви действия.
Мога да задам същия въпрос за снимките на един клип и защо парите не са дарени за семействата от Саутпорт или друга кауза, но съм сигурна че основателна причина ще бъде намерена.

# 1 401
  • Някъде там
Портретите не са ли поръчани от Банката? Може би и тя е платила.
А най-вероятно са се случили и преди бедствието във Валенсия.
Не знам защо трябва постоянно да се вменява вина за щяло и нещяло на някои кралски семейства и да се изискват от тях някакви действия.
Мога да задам същия въпрос за снимките на един клип и защо парите не са дарени за семействата от Саутпорт или друга кауза, но съм сигурна че основателна причина ще бъде намерена.
Лана да,
снимките са поръчани и платени от банката още когато ги снимаха.

Художничката получи наградата на принца на Астурия през 2013 г. , а през 2023 г. получи това предложение от Банката на Испания, която плати на фотографа 137 000 евро за портретите на монарсите. Освен това Лейбовиц е получил още 97 000 евро за тази, направена на предишния управител на институцията, Пабло Ернандес де Кос , която също ще добави към колекцията и е изложена в същата изложба

# 1 402
  • София
Да, сега видях и аз че са правени февруари и също откъде идва мрачния тон.
"Банката на Испания ще представи във вторник портретите на краля и кралицата на Испания, Фелипе VI и Летисия, които поръча на Ани Лейбовиц и които са вдъхновени от известния испански художник Веласкес."
https://www-infobae-com.translate.goog/america/agencias/2024/11/ … en&_x_tr_pto=wapp

Ако някой се интересува от по-детайлно разглеждане, увеличават се. Кралицата е разкошна.
https://coleccion.bde.es/f/webca/OAR/Obras/ficheros-estaticos/F_503_1_G.JPG
https://coleccion.bde.es/f/webca/OAR/Obras/ficheros-estaticos/F_503_2_G.JPG

# 1 403
97хил.евро за ТАЗИ снимка Scream (управителя на банката)

Цитат
... Причините да искат задържане под стража е опасността той да повлияе на жертвите като се свърже с тях и да изтрие доказателства срещу себе си.
За какво му е на Мариус да се свързва с жертвите, като те сами идват при него... първо да си събере багажа, после да му вземе за малко колата на заем...
Пък с другата били правили секс записи (със съгласие), а после още един запис дето не мърда за една минута (ама не е ясно дали има съгласие) и не помни... Май никой няма представа какво става там, ама се пииииише, пииииише... Да го съдят вече за доказания побой и да вземат да изяснят коя жертва е жертва и коя сега научава от пресата/полицията че е нещо такова... И да го вкарват в затвор, клиника или и в двете по ред, че тая драма стана по-зле от латино сериал.

# 1 404
Peneva, това, че си се съгласил веднъж за секс и видеозапис, не значи, че си съгласна и някой да те изнасилва и да те снима, докато спиш или си в безсъзнание. Полицията няма случайно да повдига тези обвинения. Те са видели видеата и са се самосезирали.

# 1 405
  • София
Убедена съм, че К. Баленсиага ще се обърне в гроба, ако знае в какво е превърната модната му къща. И не говоря само за скандала със снимките, а и за парцалите, които продават като "дизайн". Затова е хубаво да разграничим неговите изключителни дизайни и модната къща сега.
Роклята е прекрасна, Кралица Летисия в нея също. Аз харесвам и двата портрета. Навяват ми асоциация за едни стари времена когато кралете и кралиците са се почитали като богоизбрани, управлявали са, водели са войни, вдъхвали са уважение и страх.... Не смятам, че Ани Лейбовиц не разбира монархиите. Напротив. Във времена, в които кралете основно режат лентички и се усмихват, да пресъздадеш усещане за власт без наличието на корона и/или други символи е огромен талант.

# 1 406
  • Варна
Сега попаднах на тази снимка, твърди се, че е нова с Арчи и Лили. На мен лично, като сглобена ми е

# 1 407
  • София
Съгласна съм - не е много реалистична снимката
И двете деца толкова много да си приличат, пък и само на Хари да са взели от гена.....не ми се вярва много

# 1 408
Много пъти срещам такива снимки в Пинтерес, никой не ги  смята за реални. То какво ли не генерира сега АЛ - и глас, и  образ и е пълно с фантазии.

# 1 409
Peneva, това, че си се съгласил веднъж за секс и видеозапис, не значи, че си съгласна и някой да те изнасилва и да те снима, докато спиш или си в безсъзнание. Полицията няма случайно да повдига тези обвинения. Те са видели видеата и са се самосезирали.
Не споря, че ако има каквото и да е насиствено - да го съдят. Ама то стана другарски съд в медиите, а не реален съдебен процес. Полицията не повдига обвинения, повдига ги прокуратурата и то пред съда... Полицията събира улики и доказателствен материал. Явно полицията с Норвегия работи като медиен сътрудник за вдигане на тиража им. Обичайно всичко, което би повлияло на хода на процеса е следствена тайна. Thinking Друго обяснение нямам, как така обвинение в съда няма, а в медиите се леят едни подробности, чудесия просто.

Общи условия

Активация на акаунт