Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 89 751
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 45
Фея, то тук в последните години често има природни катаклизми. Наводнения, бури, чудеса. Не помня кралското семейство да е казало нещо по темата или да е ходило в засегнатите райони. Те си живеят в някакъв техен си свят. Имаше едно огромно свлачище, което отнесе много къщи покрай една Коледа. Тогава кралят го спомена в новогодишната си реч. Това помня. Явно няма култура да посещават засегнати райони и да изказват съпричастност.

# 46
Не, че съм адвокат на норвежците, но сравнението със случващото се в Испания не е съвсем релевантно. Трагедията в Испания е от няколко дни и наред с материалните щети, вече има над 200 загинали. И още десетки, които продължават да се издирват. Колко ще достигне броят на човешките жертви не се знае.

Тили, нали всички това казваме - Мери изглежда съвсем нормално и добре за жена не първа младост, снимана папарашки на плажа.

# 47
Птица, значи да чакаме да умрат 200 човека, за да се задействат роялите в символичната си дейност на изказване на съпричастност за масова човешка трагедия и с материални щети. Преди това са пас и не ги бърка особено.

От Двореца си признаха, че те са казали на Метте-Марит и Хокон за предстоящото арестуване на Мариус. Двоен стандарт. Метте-Марит е злоупотребила с информацията и е предупредила Мариус. Двоен стандарт. Явно членовете на кралското семейство са над закона и за тях не важат същите правила като за останалите. Никой друг не го предупреждават преди арест, за да има време да унищожи уличаващи го доказателства.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 19:16 от Fenris

# 48
  • Down south
И едни сладки девойки готови за събиране на лакомства

Кои са тези девойки/принцеси?

# 49
  • Някъде там
И едни сладки девойки готови за събиране на лакомства

Кои са тези девойки/принцеси?
Дъщерите на Маделин Шведска. Принцесите Леонор и Адриен.

# 50
След разкритията в медиите, че Мариус е съхранявал големи количества наркотик в имението Скаугюм и че е правил кокаинови партита с големи престъпници в личните покои на Метте-Марит и Хокон с последващи кражби, се оказва, че достъпът на Мариус до имението е ограничен - например няма достъп до къщата, където Метте-Марит и Хокон живеят, както и до някои други сгради в имението. Това са зоните с най-засилена охрана и Мариус вече няма достъп до тях. Достъпът му до червената къща, в която живее безплатно и която е протрошил отвътре поне веднъж, си стои.

# 51
Аз се чудя дали и Метте е толкова клийн, колкото се изкарва Sunglasses
Най-добрата ѝ приятелка, синът ѝ - кокаин в големи размери….
Преди да скочат всички защитнички на Метте - лични разсъждения, никога никъде не съм чела по въпроса.

# 52
Съобщение от краля до испанския крал Фелипе VI във връзка с продължаващите наводнения във Валенсия.

# 53
"Charles R"

Колко по кралски семпло и впечатляващо!

# 54
Метте-Марит си има миналото на купонджийка по партита с алкохол и наркотици.
Ето малко повече по въпроса.

''Разпуснато поведение'' и ''бунтарски период'', както беше описано в медиите тогава. 6 години е карала гимназия вместо нормалните 3. Две години е имала връзка с 15 години по-стар мъж от нея, били са сгодени и са щели да се женят. Даже си е купила булчинската рокля. Но след случай, в който той я гонил по улицата с нож в ръка, връзката приключва. Този мъж обаче я въвлича в хаус-рейв средите и я запознава с хора, които правят такива партита с наркотици и алкохол в ''подземните среди''. Там тя се запознава с бащата на Мариус, който е приятел на бившия й годеник. Забременява от него като е неясно дали са имали изобщо краткотрайна връзка или не. И да са имали краткоктрайна връзка, тя приключва преди тя да разбере, че е бременна. И бившият й годеник, и бащата на Мариус са многократно осъждани престъпници за наркотици.
Половин година след раждането на Мариус тя се запознава с един DJ и живеят за кратко заедно. В това време тя работи като сервитьорка. Две години по-късно се запознава с Хокон на един фестивал в родния й град и така започва пътя й към кралското семейство. Чак 2012 завършва висше образование, дотогава е имала само гимназия.
Бяха огромни дискусии в медии и навсякъде дали тя с такова минало става за принцеса и следваща кралица. Мнозина бяха на мнението, че не става. Аз също бях скептична. Малко преди годежа им започна една щателна чистка на уличаваща информация за нея, снимки и статии. Ако имаше Инстаграм, Туитър и Снапчат тогава, едва ли щеше да има много успех тази чистка, но доста са успели да почистят от Двореца. Тя също поне веднъж излезе в медиите и си призна за миналото си. Изглеждаше ми много скромна, бледа, свита, без самочувствие и самоувереност. Не можех да си я представя като принцеса и кралица. Но хайде, и аз като много други решихме да й дадем шанс. В моите очи днес тя доказано не става за тази роля.

# 55
  • Някъде там
Кои други рояли са изказали съпричастност към трагедията във Валенсия? Досега само за нидерландските прочетох тук.
Люксембург преди два дни.

Фредерик вчера на посещение на най-старото инженерно училище в Дания

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 13:05 от daviz

# 56
Аз попринцип скандинавците никога не съм виждала да пускат изявления за нещо случващо се, нито датчани, нито норвежци.
За Норвегия дори по новините не съм чула, че са имали някакви проблеми.

# 57
"Charles R"

Колко по кралски семпло и впечатляващо!
Те всички така се подписват 🙂

Крал Фредерик за изгорялата сграда на фондовата борса

# 58
Според мащабно психологическо проучване, британците смятат, че монархията е част от тяхната идентичност, ако тя изчезне ще изчезне и британската идентичност. Проучването е започнато след смъртта на Елизабет, за да се види какво е отношението към монархията след като приключва една епоха свързана с Елизабет.

# 59
Fenris, може ли превод на тази статия? Май доста голяма критика има за Метте вече и от журналистите в Норвегия. До колкото преводача ми показа се отнася за това, че трябва да допусне полицията да си свърши работата и като бъдеща кралица, че детето ѝ трябва да си поеме отговорностите за нещата дето е извършил.
https://www.nettavisen.no/kjendis/psykiatrispesialist-om-mette-m … ge/s/5-95-2102376

Мери с близнаците си тръгват от Австралия. Интересно защо Изабела не е с тях и миналата година по това време пак беше само с тях в Австралия.
Странно, но тоя път се е нагласила за летището, явно е знаела, че ще има фотографи, няма общо с предишните снимки.
Май си е сменила и цвета на косата, но този меден не ми харесва, с тъмно кестяняво беше по-добре.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 18:52 от Chonsi

Общи условия

Активация на акаунт