Термин Юли 2025 ❤🤱

• 44 198
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
Ужас, и аз така 🙈 иначе аз ще правя Niptify на cell genetics, но конкретно защото съм с донорска яйцеклетка. Иначе докторката ми каза че обикновено препоръчва Zenit за бебче със собствен материал, но пък е 2 пъти по-скъп, 2600 лв. Аз им звъннах на cell genetics и ми разказаха доста подробно, за инфо ако някой иска да ги преслуша.

# 181
Супер, а избрали ли сте кой пренателен тест ще правите?
2023 правих Nifty Pro, сега пак него мисля да правя

# 182
  • гр.Божурище
Здравейте момичета днес бях на преглед при моята “невероятна” лекарка…
Така ще почна от самото начало попринцип съм с нередовен цикъл и ову. При мен трудно да се изчисли кога е била така при първи преглед от нея ми казва че съм 5+3 и по програма съм така и се разбрахме да съм на преглед след 2 седмици демек днес и по прогр. Съм 7+3 иии отивам аз лягам от ваг. Преглед не се вижда нищо матката ми се била качила и не се виждало нищо после сложи ми коремния ехо. И се видя вече всичко ,нооо излиза 6+4 звук не се чууу понеже било малко но се виждаше ,че има пулс иии от там бам докторката уж видяла две бебета на снимката която ми даде нииищо не се вижда тя как ги видя две не разбрах … добре ,че във вторник на 26 съм вече в нормална клиника с нормално доктори ,за да се види какво се случва … тезата ми се потвърди че не всеки гинеколог е вещт по всички теми и неща ,за вдно може да помогне ама в друго е ужас …

# 183
И на мен ми се гади много,не ми се пишка толкова,постоянно съм уморена ,абе от сега съм “пандичка” Grinning
 И чак така ми е щръкнал корема че се чудя всичко наред ли е,ама нали 2рата бременност уж проличавала по-бързо Grin
Здравейте момичета. Аз съм в 6та седмица и изобщо нямам никакви симптоми, нито чести позиви за уриниране, нито гадене, нищо. С първата ми бременност не беше така и доста се притеснявам. Единствено съм доста гладна и ме наляга умората. Някакви съвети?

# 184
Аз пък осъзнах, че при мен помага да хапна нещо кисело, за да не ми се гади - мандарини, кисело мляко. Иначе и мойто коремче е подуто, а гърдите имам чувството, че са ми станали двойни.. 😀

# 185
  • София
Следващия път ще обсъждаме тестове, и ще правя задължително защото годинките са ми в повече, но разбира се първо ще видим резултатите от БХС и ехографа.

# 186
И аз имам нилакви симптоми, вчера бях на преглед в 5+5 и видяхме сак със жълтъчно мехурче. Доктора каза да отида след 10 дни за пулс,  но аз очаквах че още сега би могъл да се види и още повече се притесних. При вас на кой ден се чу сърце, и аз съм след инвитро. Благодаря!

Аз бях на първи преглед в 6+2 и не успяхме да чуем сърцето, но се видя, че тупти.

# 187
Благодаря за информацията, наистина ме успокои! Ще изчакам още една седмица и отивам пак Simple Smile и този път всичко ще бъде наред!

# 188
Здравейте и от мен ☺ Бременна съм на 4г.с пуснах си кръвен тест на 19.11 резултат 39, след 48ч повторих теста резултата е 100,64 дали е нормално за 4г.с

# 189
Здравейте и от мен ☺ Бременна съм на 4г.с пуснах си кръвен тест на 19.11 резултат 39, след 48ч повторих теста резултата е 100,64 дали е нормално за 4г.с
Супер резултати, честито! Изчакай около 2 седмици закъснение и отивай на преглед. Изследва ли и прогестерон, много е важен в начална бременност?

# 190
Благодаря много☺ Отидох на лекар даде ми да пия Дуфастон 3х1

# 191

Честито и лека бременност!
Според мен е нормално, и при мен в началото се удвояваха по-бързо от 48 часа. Чела съм и други момичета да споделят, че при някои е за 44 или дори по-малко. Така че изглежда супер.

# 192
Здравейте.
Имам положителен тест за бременност и според приложението, което използвам съм в 5-та г.с. Другата седмица съм на първия си преглед. За момента симптомите са леки спазми като преди цикъл, болка в гърдите и сънливост. Също така на моменти имам леки бодежи в областта на левия яйчник (където всъщност съм овулирала), вие имали ли сте такъв тип бодежи?

# 193
Здравейте! В неделя влизам в 8г.с, има ли някой проблем с ходенето до тоалетна (по-голяма нужда) и как се справяте? Много е зле положението, чувала бях за такъв симптом,но до сега не го вярвах ахахха

# 194
Здравейте и от мен. Вписвам се с много голям страх в групата. Имам едно кухо яйце през 2021 и една биохимична бременност. Сега съм след инвитро и вчера доктора потвърди 5 г.с. Видяхме едно малко плодно сакче и жълтъчно мехурче. Обаче видя и, че сакчето е било в средата на матката, а не горе високо. Но каза, че не я е притеснявало това и да съм със средна радост. Било много рано още.  Аз се филмирах разбира се. Цялата 4 седмица си имах болки, подути гърди и желание за хранене. От вчера, след като влязох в 5г.с. Гърдите ми омекнаха забележимо. Имам усещането, че ще ми дойде. Приемам нош па и прогестерон, като нош па започнах от вчера. Дали би имало връзка с гърдите? Някой имал ли е нещо подобно? Изведнъж да спрат да са подути гърдите и то в 5 г.с. Знам, че се побърквам. Каквото зависи от мен го правя, но ме обвзе а страшна паника. Sad Само желанието ми за хапване не изчезва.

Общи условия

Активация на акаунт