Термин Юли 2025 ❤🤱

• 44 214
  • 776
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета. Аз съм в 6та седмица и изобщо нямам никакви симптоми, нито чести позиви за уриниране, нито гадене, нищо. С първата ми бременност не беше така и доста се притеснявам. Единствено съм доста гладна и ме наляга умората. Някакви съвети?

# 166
В 6 г.с +5 дни, имам епизодични гадения, не търпя на глад, жадна съм постоянно, от което и често уриниране, гърдите са ми леко уголемени и леко болезнени, уморено ми е и се задъхвам, коремът ми е подут, но всичко е много търпимо. Или прагът ми на търпимост се вдигнал драстично покрай всичките неволи по забременяването...Смея да твърдя, че нямам драстично изразени симптоми. Първа много желана бременност ми е и нямам база за сравнение. Очаквам вече наистина смело да кажа "Бременна съм!" Така, че спокойно, довери се на автоматизирания Божествено-биологичен процес. Ние освен д асе наслаждаваме и да не пречим, друго не знам какво можем да сторим. Успех!
Здравейте момичета. Аз съм в 6та седмица и изобщо нямам никакви симптоми, нито чести позиви за уриниране, нито гадене, нищо. С първата ми бременност не беше така и доста се притеснявам. Единствено съм доста гладна и ме наляга умората. Някакви съвети?

# 167
Абсолютно сте права. Просто първата ми бременност завърши със загуба в 5 месец и сега параноята ме обзема за най-малкото нещо.

В 6 г.с +5 дни, имам епизодични гадения, не търпя на глад, жадна съм постоянно, от което и често уриниране, гърдите са ми леко уголемени и леко болезнени, уморено ми е и се задъхвам, коремът ми е подут, но всичко е много търпимо. Или прагът ми на търпимост се вдигнал драстично покрай всичките неволи по забременяването...Смея да твърдя, че нямам драстично изразени симптоми. Първа много желана бременност ми е и нямам база за сравнение. Очаквам вече наистина смело да кажа "Бременна съм!" Така, че спокойно, довери се на автоматизирания Божествено-биологичен процес. Ние освен д асе наслаждаваме и да не пречим, друго не знам какво можем да сторим. Успех!

# 168
Благодаря, skyfalll
Момичета, някоя от вас усеща ли леко придърпване в матката? Не е болка, а като придъпване. Дали е нормално?

Всякакви усещания и придърпвания са нормални. Моя АГ днес каза, че колкото по-бременна се чувстваш, по-добре. Аз имам придърпвания, крампи като преди цикъл, които в началото ме плашеха, сега ме успокояват, а миналата вечер имах даже боцкания в областта на матката. Ако не е нещо супер нетърпимо, би трябвало да си е в реда на нещата. Плодното сакче се намества и матката започва да се разширява, доколкото знам аз.

Момичета привет на всички и честито на новите мами моля ви за малко психическа подкрепа 😂направо се побърквам утре съм на преглед и след това вече при новото АГ на 26 … ноо това гадене направо ме изтощава физически и психически … свързах се с познат гастро от вчера ми изписа Натриев цитрат сироп поне спах нормално тази нощ ама през деня е ужасно добре че малката ми е на детска иначе щях да откача не знам как съм издържала предния път 🤢ама като знам че с първата бременност 🤢 приключи чак като влязах в 4-ти месец не ми се мисли какво ме чака до тогава …дано при вас е по леко

За джинджифилови бисквитки чух аз, че помагали с гаденето.

Супер, няма от какво да се притеснявам значи. Аз усещам леки придърпвания в матката, адски ме болят гърдите, апетита ми намаля драстично, гади ми се от определени миризми, постоянно съм жадна и ми се спи.. 😁

Аз се надявах да ми намалее апетита, но за жалост не с случва 🤣 Доста често съм гладна, но тъжното е, че нещата, които хапвах най-често до сега ( яйца под всякаква форма) сега не мога да ги гледам.. страшно много ми се гади от тях :/ Пилешкото месо е другото ми любимо ядене ( само пил.гърди), но сега, в 7г.с., се оказва, че след яйцата то е второто нещо, което не мога да погледна...

# 169
И аз имам нилакви симптоми, вчера бях на преглед в 5+5 и видяхме сак със жълтъчно мехурче. Доктора каза да отида след 10 дни за пулс,  но аз очаквах че още сега би могъл да се види и още повече се притесних. При вас на кой ден се чу сърце, и аз съм след инвитро. Благодаря!

# 170
И аз имам нилакви симптоми, вчера бях на преглед в 5+5 и видяхме сак със жълтъчно мехурче. Доктора каза да отида след 10 дни за пулс,  но аз очаквах че още сега би могъл да се види и още повече се притесних. При вас на кой ден се чу сърце, и аз съм след инвитро. Благодаря!

Нее, рано е, и при мен на този ден се видя само това. Пулсът чак като навлязох вече в 6+3. Иначе и аз се надявах на първия преглед да се види.

# 171
И аз съм точно по същия начин с яйцата и пилешкото.
Яйца дори мъжът ми да яде, ми мирише и ми се повдига.
Пилешкото ме отвращава, докато е сурово. Някак успявам да го сготвя. После като го объркам в салата цезар примерно, е окей Grinning
Но яйцата, дето уж са много полезни в момента, няма да мога да ги приема под никаква форма.

# 172
И на мен първото ми гадене беше породено от яйца в интерес на истината.

# 173
Момичета, вие казахте ли вече на някого за бременността? При нас все още знаят само родителите, чудя се кога е най-добре да кажа на останалите роднини?

# 174
Момичета, вие казахте ли вече на някого за бременността? При нас все още знаят само родителите, чудя се кога е най-добре да кажа на останалите роднини?

Само аз и мъжът ми знаем, решили сме да споделим със семейство и приятели по празниците, точно след като ще са минали ФМ, БХС и пренаталния тест за да ни е по-спокойно

# 175

Аз имам близки, на които съм доверила, но от много тесния кръг. В по-широк кръг около Коледа вероятно ще казваме.

# 176
  • София
И ние сме решили за Коледа да ги зарадваме, след като минат всички тестове и сме сигурни, че са наред нещата.
Вчера на прегледа беше 6+4, чух сърдечен ритъм, вървим седмица назад за момента.
Аз лично нямам никакви симптоми и това малко ме притеснява, но явно не съм единствена.

# 177
Супер, а избрали ли сте кой пренателен тест ще правите?

# 178

На мен следващия път доктора каза, че ще ми препоръча и ще споделя. Все още не знам името на теста. А ти спряла ли си се на конкретен?

Аз да ви питам - на вас ревливо ли ви е? На мен последните дни, особено днес, ми се разказа играта. Joy

# 179

На мен следващия път доктора каза, че ще ми препоръча и ще споделя. Все още не знам името на теста. А ти спряла ли си се на конкретен?

Аз да ви питам - на вас ревливо ли ви е? На мен последните дни, особено днес, ми се разказа играта. Joy
Аз съм чувала от позната досега мнения за Nifty Pro, той се прави в Геника.
Иначе и аз, всеки ден си плача по мъничко от радост 😅 Много чувствителна съм станала

Общи условия

Активация на акаунт