Здравейте, след доста четене и ровене бих препоръчала или Михова в Надежда или Павлова в Марковс. Когато бях бременна с първото си дете ходих при Михова и сега мисля пак при нея да ходя.
А знаете ли каква е цената на изследванията в момента? Много благодаря за отговора.
При Михова ми казаха по телефона от Надежда, че е 235лв първата фетална. Миналия път трите бяха на различни цени, но не помня коя беше най-скъпа. Може би първата, защото има и кръвни изследяания.
Как си записвате час при д-р Михова? Имате ли представа дали БХС и първата фетална ги правят в един ден?
В един ден ги правят. Първо ехографът, изчисляват вероятностите на синдромите, после БХС и когато е готов кръвния се обаждат по телефона с имформация за новите изчисления (които са на база ехограф+кръвни). Ако Ви трябват на хартия може да си ги вземете от Надежда или медицинския център. Ако не сте от София првдполагам ще се съгласят да Ви ги пратят. За пренатална диагностика в Надежда не може да се запазва час онлайн, трябва по телефона. Избираше се някоя си цифра 1 2 3 там изброяват едната беше за пренатална диагностика. Само сметнете кога Ви е периода за феталната, тебвсе пак по телвфона пак ще сметнат, но да имате идея горв долу.