Термин Юли 2025 ❤🤱

• 44 200
  • 776
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен. Вписвам се с много голям страх в групата. Имам едно кухо яйце през 2021 и една биохимична бременност. Сега съм след инвитро и вчера доктора потвърди 5 г.с. Видяхме едно малко плодно сакче и жълтъчно мехурче. Обаче видя и, че сакчето е било в средата на матката, а не горе високо. Но каза, че не я е притеснявало това и да съм със средна радост. Било много рано още.  Аз се филмирах разбира се. Цялата 4 седмица си имах болки, подути гърди и желание за хранене. От вчера, след като влязох в 5г.с. Гърдите ми омекнаха забележимо. Имам усещането, че ще ми дойде. Приемам нош па и прогестерон, като нош па започнах от вчера. Дали би имало връзка с гърдите? Някой имал ли е нещо подобно? Изведнъж да спрат да са подути гърдите и то в 5 г.с. Знам, че се побърквам. Каквото зависи от мен го правя, но ме обвзе а страшна паника. Sad Само желанието ми за хапване не изчезва.

О имах го, имах. И бях същата паника. Спряха да болят и сякаш спаднаха. Няколко дни така бях. И пак си се върнаха по-болезнени от преди след това. Има флуктуация на хормоните. Всичко е наред.
Честито и лека бременност!

# 196
Охххх хубаво е, когато чуеш, че още някой е имал подобни усещания. Благодаря ти и дано да си права. ❤❤❤

# 197
Здравейте! В неделя влизам в 8г.с, има ли някой проблем с ходенето до тоалетна (по-голяма нужда) и как се справяте? Много е зле положението, чувала бях за такъв симптом,но до сега не го вярвах ахахха

Аз съм в 7г.с. +3 ... Също имам такъв проблем от  една седмица и до сега не съм намерила решение на проблема.. само с хапчета не съм опитала 😁

# 198
  • София
Вчера след като изядох 300 грама грозде проблемът с тоалетната ми се реши 😂, но да видим до кога.
При мен болките в гърдите също спряха, тези дни не усещам и придърпване. Не ми се повръща, не ми е лошо, май ям по-малко.

# 199
Аз хапвам по няколко лъжички нар (семките ги гълтам, не ги плювам) и това ми помога за ходенето до тоалетна. Круша също става, но на мен не ми действа добре.
Иначе съм 5г.с. + 6 дни и гърдите си ги усещам ужасно подути и болезнени. Чак не мога да гушна мъжО през нощта, толкова ме болят 😅

# 200
Здравейте! В неделя влизам в 8г.с, има ли някой проблем с ходенето до тоалетна (по-голяма нужда) и как се справяте? Много е зле положението, чувала бях за такъв симптом,но до сега не го вярвах ахахха

Аз една сутрин се събудих така с адски болки, та да не казвам какви лоши мисли ми минаха през главата, а то какво се оказа. За щастие само тогава имах този проблем. Знам, че повече фибри би трябвало да го разрешават.

# 201
DeadlyKiss в коя седмица си? Прочетох и в други групи и явно е нормално да спрат да те болят гърдите Simple Smile

# 202
И аз преминах през няколко тежки борби в тоалетната... Simple Smile от тогава всяка сутрин си правя овесени ядки с трици и си правя чай от сушени сини сливи. Сега си ходя всеки ден до тоалетна. Пия към 2.5-3 л. вода и гледам да си хапвам супички и по малко суха храна.  В 7 г.с +2 ден съм.  
Цитат на: Dayanna95
 link=topic=1704288.msg48877594#msg48877594 date=1732273617

# 203

Аз съм в 7г.с. +3 ... Също имам такъв проблем от  една седмица и до сега не съм намерила решение на проблема.. само с хапчета не съм опитала 😁
Същата работа, вчера си взех сливи от лидл,та днес цял ден нагъвам сливи🥲 дано поне има малко успех😆

# 204
Момичета, знам и за сладко от рози на гладно. Дано ви помогне 🍀

# 205
  • София
Според АГ вървя седмица назад и сега се падам 7+1.

DeadlyKiss в коя седмица си? Прочетох и в други групи и явно е нормално да спрат да те болят гърдите Simple Smile

# 206
Здравейте отново! Малък ъпдейт. В сряда прокървих малко (тъмно червено към кафяво) с леко отлепяне на сакчето (ембриона е добре, чухме и пулс). Приеха ме в болница 4-ри дни спазмолитици венозно, мускулно + утрогестан 2×2. Вече съм вкъщи, но продължавам да имам леееко кафеникаво течение след избърсване, нямам някакви особени болежки да не кажа, че почти отсъстват. Но ми е притеснено и ще се радвам да прочета ако е имало някоя от вас със същия или подобен проблем и как са се развили нещата.

Здравеите аз също в 6г+2д прокървих влязох в болницата 4 дни на системи изписаха ме за сега 2 дена съм без кървено но пия Дуфастон 2х1 и фолиевата киселина мен друго ме притеснява все още не се чува пулса вчера пуснахме ЧХГ и доктора ми каза че стойностите са прекрасни за 6г.с на някой друг случвало ли му се е в 6 г.с все още да не чуват пулса

# 207
Здравей, при мен се чу пулса в 7 седмица + 1, като преди това бях ходила в 5та седмица и докторката не ме искаше в 6та, за да е сигурна че няма да сме подранили за пулса. Така че според мен е напълно нормално! По принцип четох и че добрата апаратура е важна за това... Спокойствие и успех! 🍀

# 208
Здравей, при мен се чу пулса в 7 седмица + 1, като преди това бях ходила в 5та седмица и докторката не ме искаше в 6та, за да е сигурна че няма да сме подранили за пулса. Така че според мен е напълно нормално! По принцип четох и че добрата апаратура е важна за това... Спокойствие и успех! 🍀
Много ви благодаря възможно ли е да се получава така защото съм с МЦ който е нередовен и варира от 40-42дни да се получава сега така

# 209
При мен също пулс се чу в 7+3. А в 6+3 го видяхме само как тупти.

Общи условия

Активация на акаунт