Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 78 186
  • 689
  •   2
Отговори
# 330
Струва ми се ниска цената
https://www.parfum-bg.com/p/10209/givenchy-linterdit-80-ml.html
Ако някой търси този парфюм.

# 331
# 332
Здравейте, имам въпрос за коректността на сайта pharm.bg...не го видях на първа страница, но все пак да попитам, ако има някой запознат?

# 333
Не го харесвам и съответно следя, но мисля, че цената е добра:

И между другото, какви допълнителни кодове за Нотино работят? Искам продукт, който няма код в момента.

# 334
Notino10 би трябвало да работи

# 335
За съжаление не работи.

# 336
Здравейте, имам въпрос за коректността на сайта pharm.bg...не го видях на първа страница, но все пак да попитам, ако има някой запознат?

Според мен отдавна е умрял. Реших да поръчам парфюм от този сайт, не ми върна имейл, на другия ден звъннах да попитам дали ще изпълнят поръчката. Отсреща ми отговориха, че ще ми звъннат, след като проверят дали е наличен. Въобще не звъннаха. Изключително некоректно отношение.

# 337

Според мен отдавна е умрял. Реших да поръчам парфюм от този сайт, не ми върна имейл, на другия ден звъннах да попитам дали ще изпълнят поръчката. Отсреща ми отговориха, че ще ми звъннат, след като проверят дали е наличен. Въобще не звъннаха. Изключително некоректно отношение.
А , дали са оригинални парфюмите? Защото цената на един който търся е доста добра и се чудя дали не е менте..

# 338
  • София
Notino10 би трябвало да работи
notino10 - с малко n при мен намаля цената

# 339

А , дали са оригинални парфюмите? Защото цената на един който търся е доста добра и се чудя дали не е менте..

Как да знам, след като въобще не получих нищо?

# 340
# 341
  • Стара Загора
Пуснах вчера поръчка в Елинор с два парфюма на Akro - благодаря за споделените кодове.
Но от известно време отчаяно търся Amouage Lineage на добра цена.

# 342
# 343
Здравейте,има ли някъде Bleu de chanel EDP на промо?

# 344
Проверете в KOKU. Мисля, че имаше тестер

Здравейте,има ли някъде Bleu de chanel EDP на промо?

Общи условия

Активация на акаунт