Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 77 969
  • 689
  •   1
Отговори
# 45
  • Pazardjik
Някой от кодовете на Нотино комбинира ли се с FRA18 ?

# 46
# 47
Елинор дали ще заредят пак Бианко Лате? И в кой друг сайт да го търся, че нещо е изчерпан навсякъде.
Ароматикс от доверените сайтове ли е?

# 48
В Elinor, сигурно ще се появи. Следете във Висша козметика и Makeup.bg.
Aromatix.bg е доверен сайт.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 13:01 от Magda Dimitrova

# 49
  • София
Ради, благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Някой да има валиден код, който се комбинира с друг код за Нотино, но не задължително за парфюми?

# 50
Ради, благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Някой да има валиден код, който се комбинира с друг код за Нотино, но не задължително за парфюми?
Ако е за козметика пробвай  rpfpv или 4bpam. 

# 51
В Лили, нещо не ми дава да копирам линка

# 52
# 53
В Лили, нещо не ми дава да копирам линка

Здравейте! Току що се връщам от Лили,  пробвах червения -нищо общо с действителността, не се лъжете по цената! Имам мостра на същия парфюм от дъглас, изключително хубав парфюм с голяма трайност( дрехата ми мирише още, вече трети ден). Парфюма в Лили още с пръскането го усетих, че не е същия, супер слаб дори бих казала дори различен аромат, който е далеееече от това което трябва да бъде.

# 54
Здравейте! Току що се връщам от Лили,  пробвах червения -нищо общо с действителността, не се лъжете по цената! Имам мостра на същия парфюм от дъглас, изключително хубав парфюм с голяма трайност( дрехата ми мирише още, вече трети ден). Парфюма в Лили още с пръскането го усетих, че не е същия, супер слаб дори бих казала дори различен аромат, който е далеееече от това което трябва да бъде.
Ох, не мога 😂

# 55
Ох, не мога 😂
Не можете какво? Не ви разбирам.

# 56
в Нотино, Армани acqua di gioia 100ml -128лв с код gift20

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 19:59 от Ocean di Gioia

# 57
Vivian321,
Мислите ли, че верига с над 100 магазина, която е на пазара над 10г, ще си позволи да продава ментета? Не ми отговаряйте, въпросът е риторичен.

# 58
Vivian321,
Мислите ли, че верига с над 100 магазина, която е на пазара над 10г, ще си позволи да продава ментета? Не ми отговаряйте, въпросът е риторичен.
Звучите така сякаш сте обвързана с тази верига.... Колкото до това кой от кога е на пазара няма никакво значение. Много често се случва да се вземе некачествена стока от уж доказани места. Може да е лоша партида, може да е с леееек заминаващ си срок и т.н . Аз изказаха мнението си, тази тема е за това в крайна сметка! Случвало ми се е от един и същи магазин да закупя и качествена и некачествена стока.... Не смятам да спамя  темата повече, така че лека вечер Ви желая!

# 59
Само да кажа, че в такива магазини по-скоро проблемът е неправилното съхранение на тестерите, нали стоят постоянно на много силна светлина, при неподходяща температура и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт