Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 78 006
  • 689
  •   1
Отговори
# 75
Дали L'Erbolario имат черен петък?

# 76
Един и същи парфюм намесен на двама души не "звучи"по един и същ начин. Всичко е до кожа-странност излъчване.

# 77
https://www.parfimo.bg/al-haramain-detour-eco-eau-de-parfum-100-ml/

мисля, че миналата година имаха

# 78
# 79
  • До сърцето...
По спомен - имат.

# 80
  • Пловдив
Имат черен петък, по спомен 25%.

# 81
  • София
Благодаря за новата тема, Радика! Flowers Hibiscus
По принцип поръчвам от 3-4 изпитани сайта, но понякога експериментирам с нови сайтове особено, ако силно желая някой парфюм, а не го намирам сред познатите.

# 82
# 83
# 84
Може ли да помоля за кодове за Висша козметика? Не знам кое къде работи, имат толкова много сайтове, магазини, приложения. Страшно се обърквам с тях, а харесах нещо което мисля да взема.
Благодаря предварително ✌️

# 85
  • Пловдив
Може ли да помоля за кодове за Висша козметика? Не знам кое къде работи, имат толкова много сайтове, магазини, приложения. Страшно се обърквам с тях, а харесах нещо което мисля да взема.
Благодаря предварително ✌️

Имат само един работещ сайт, кодове няма.

# 86
# 87
Днес си взех поръчката от немското Нотино и съм много щастлива.Откакто излезе ,го искам този парфюм.И един съвет от мен.Никога не плащайте в чуждестранни сайтове с Дск.След като направих поръчката видях,че не се е добавило минито и канселирах.За връщане на пари по карта Дск са си удържали 3 лева и освен това курса им е супер неизгоден.При Тби например няма такава такса връщане и курса им е добър.
 Редактирам:Сега дойде и Rochas от Озон.Не е тестер,продукт е!За 60 лв е находка. 
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 12:50 от Maya Zhelyazkova

# 88
Честито адашке, и аз се подсигурих с него за тази зима. Още е топличко, ама като удари големия студ ще го извадя на масичката. Точно вчера се сетих за него и за новия Мис Диор. Уж вече е ноември, ама не е студено като за тях. Така ми се струва де. Друго откритие за мен е Angel EDT, сега на това време от 15-16 градуса е чудесен. Излъчване, трайност, аромат, топ 👌

# 89
Честито адашке, и аз се подсигурих с него за тази зима. Още е топличко, ама като удари големия студ ще го извадя на масичката. Точно вчера се сетих за него и за новия Мис Диор. Уж вече е ноември, ама не е студено като за тях. Така ми се струва де. Друго откритие за мен е Angel EDT, сега на това време от 15-16 градуса е чудесен. Излъчване, трайност, аромат, топ 👌
Явно имаме еднакви вкусове.Новият Мис Диор,беше предната ми поръчка.Наистина чудесен,но ще си чака времето.От Angel имам елексира,за който бях писала,че дойде разлят и Нотино ми върнаха парите.Каквото остана си го ползвам с кеф.

Общи условия

Активация на акаунт