Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 78 028
  • 689
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Здравейте, в търсене съм на парфюм на мъжа ми (отдавна го иска) Chanel edition blanche home.
Някъде да знаете да е на мако по - нормална цена?
Благодаря!

# 92
Днес си взех поръчката от немското Нотино и съм много щастлива.Откакто излезе ,го искам този парфюм.И един съвет от мен.Никога не плащайте в чуждестранни сайтове с Дск.След като направих поръчката видях,че не се е добавило минито и канселирах.За връщане на пари по карта Дск са си удържали 3 лева и освен това курса им е супер неизгоден.При Тби например няма такава такса връщане и курса им е добър.
 Редактирам:Сега дойде и Rochas от Озон.Не е тестер,продукт е!За 60 лв е находка. 
Скрит текст:
Колко милилтра е Роша?

# 93
# 94
Здравейте, в търсене съм на парфюм на мъжа ми (отдавна го иска) Chanel edition blanche home.
Някъде да знаете да е на мако по - нормална цена?
Благодаря!

Здравейте, тук е на добра цена (даже на по-добра, от която аз го купих). Но не съм пазарувал от този сайт и не мога да изкажа мнение!🙂
https://www.zivada.bg/chanel-allure-homme-edition-blanche-p128220/?vid=113773

# 95
# 96
Код за Лили Дрогерия?

# 97
  • на последния етаж
Мога ли да поръчам от сайта на Елинор, но да си взема поръчката на място от магазина?

# 98
Код за Лили Дрогерия?
За ненамалени online10.

# 99
Здравейте, от Bentley Bentley for Men и Bently Intense EDP, кой ще ми препоръчате като трайност и аромат за подарък за мъж на 56г.?

# 100
  • До сърцето...
Мога ли да поръчам от сайта на Елинор, но да си взема поръчката на място от магазина?
Ако погледнете в сайта, те хората са си го написали. Но щом нямате време или желание, ще ви го скрийна...
Скрит текст:

# 101
  • на последния етаж
Първо погледнах в сайта, условията на доставка: https://elinor.bg/page/deliverypayment
Не намирам това, което Вие сте публикували.

# 102
Лита, когато харесате нещо, сложите го в кошницата, преди да го поръчате, ще се появят предложенията за взимане от посочените места в София. Пробвайте.

# 103
  • на последния етаж
Да, така вече стана! Много много благодаря! Simple Smile

# 104
Здравейте, от Bentley Bentley for Men и Bently Intense EDP, кой ще ми препоръчате като трайност и аромат за подарък за мъж на 56г.?

Здравейте, бих препоръчал Bentley for Men Intense! 👍🙂

Общи условия

Активация на акаунт