Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 78 087
  • 689
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема! В края на лятото поръчах от нов за мен сайт, защото имаха лятна разпродажба 20% на всички парфюми. Иначе цените са официалните. Поръчах с безплатно вземане от техния бутик, който се намира срещу Делириума на ул. Цар Калоян в София https://koncept-beauty.com
Предлагат нишови аромати Rose et Marius, Abel, Akro, Parfums de Marly. Хареса ми. Всичко бе наред.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 23:45 от The Emptiness Machine by

# 31
  • София
Понякога поръчвам и от непознати сайтове, като знам рисковете и съм ги приела. Явно имам късмет,  не съм имала сериозни проблеми, с изключение на едно двойно плащане и възстановяване на сума, което лекичко ме изнерви.
Така намерих стар Alien (с ръкописния шрифт Тиери Мюглер), на чудесна цена, още се радвам.

# 32
# 33
Пазарувам от всякъде.Цял месец не съм си купувала парфюми,но пък си купих маска за лице от Мейкъп.А тя се оказа ФАЛШИВА и с изтекъл срок на годност.Късмет и едно наум?Да видим сега как ще реагират,до този момент само ме размотават.Скоро мисля да избухна!

# 34
  • София
Може ли повече подробности. Коя маска? По какво си пролича, че е фалшива?

# 35
Too faced уж….. по описание.

# 36
Пазарувам от всякъде.Цял месец не съм си купувала парфюми,но пък си купих маска за лице от Мейкъп.А тя се оказа ФАЛШИВА и с изтекъл срок на годност.Късмет и едно наум?Да видим сега как ще реагират,до този момент само ме размотават.Скоро мисля да избухна!

Много неприятно!😕 Направо не е за вярване - фалшив продукт от надежден и проверен сайт! Дано всичко се разреши бързо и парите бъдат възстановени!👍

# 37
Нека да кажа,че до сега не ми се е случвало да ми пратят фалшив парфюм.И там може всичко да е наред.Просто ги оглеждайте повече нещата и задължително снимките в сайта.Ако сте като мен да не обръщате внимание на това,си патите.😅

# 38
  • Pazardjik
Благодаря за новата тема От доказани търговци без риск! Само аз ли имам проблем... никой код за  Parfium.bg не работи?!?

# 39
  • София
Този работи - ILKO10.
Аз почти не купувам парфюми напоследък и съм се ориентирала към доказаните вече сайтове или на място в магазините.
С благодарности към Ради за поредната прекрасна тема! Flowers Cherry Blossom

# 40
  • Pazardjik
magicjo , под 150 лв ми е поръчката и никой код за над 100 лв не ми хваща, от телефона опитвам. Благодаря, явно проблемът е в мен.

# 41
  • София
Този става - ubb7, но отстъпката е 7%.

# 42
magicjo , под 150 лв ми е поръчката и никой код за над 100 лв не ми хваща, от телефона опитвам. Благодаря, явно проблемът е в мен.

Пробвайте RCV120VS

# 43
# 44
Благодаря за темата! По пазарувам от изпитани и познати сайтове в последните години.Парфюми,все по рядко,основно за подаръци...

Общи условия

Активация на акаунт