Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 79 008
  • 689
  •   1
Отговори
# 270
# 271
# 272
Сигурно аз правя нещо грешно, но... Опитвам се да поръчам от Douglas и да ползвам кода LOYAL20/ LOYAL22. Картата ми е въведена на самия профил. Поръчвам продукти без намаление, douglas price... И не отразява кода?!? Дали някой е поръчвал и има сходен проблем?
Същия проблем имам. Оказа се, че продуктите Douglas price се водят намалени. Ако разликата с препоръчителната цена е по-малка от 22%, тогава във физически магазин правят допълнителна отстъпка до достигане на тези 22%.

# 273
При мен се оказа проблем с картата... изтрих и въведох отново. Успях. Благодаря!

# 274
Елинор разбиха с цени на Fragrance du bois Heart Eyes

# 275
  • София
Как успяхте да приложите 2 кода? При мен не става

# 276
  • София
Елинор кодът black работи и при някои намалени:

И

# 277
  • Пловдив
Как успяхте да приложите 2 кода? При мен не става
Кодът Black при мен автоматично се зареди. Добавих само april.

# 278
Цените на New notes също са топ
https://elinor.bg/search/New%20notes

# 279
  • София
Похвалвам monna.bg, първо добри цени с BLACKFRIDAY24 и второ уважиха молбата ми за по-бърза доставка на този парфюм за подарък:
Скрит текст:

# 280
Добавям в премиум намаленията и The house of oud
https://elinor.bg/products/promocii/premium-selection

# 281
Елинор разбиха с цени на Fragrance du bois Heart Eyes
Деси, Десиии, Деси...
За последните 3 месеца имах купени точно два парфюма (нещо нетипично за мен) и след поста ти не се сдържах и се улях Simple Smile.
Благодаря ти за подсказката! Flowers Bouquet

Moresque Seta

Такава цена може да е имало на миналогодишната априлска разпродажба, но тогава не знам дали беше в наличност.

# 282
  • До сърцето...
Eй, този Елинор ме разби... Новият аромат на Akro с уникална цена (30 мл)

Отнесох един Akro DARK за 60 лв (пак 30 мл) по същата схема. А мислех да съм на диета до догодина...

# 283
И аз благодаря на Деси. От много време исках да поръчам от FdB и понеже бях бавна изпуснах Sirene, но пък успях с нещо друго Simple Smile
Сега само остава и да пристигне и ще съм много доволна.
Дали знаете колко време ще продължи тази промоция? Чудя се за още нещо и затова се интересувам.

# 284
И аз благодаря на Деси. От много време исках да поръчам от FdB и понеже бях бавна изпуснах Sirene, но пък успях с нещо друго Simple Smile
Сега само остава и да пристигне и ще съм много доволна.
Дали знаете колко време ще продължи тази промоция? Чудя се за още нещо и затова се интересувам.

На сайта им пише до 30.11./ най-отдолу вляво/

Общи условия

Активация на акаунт