Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 77 965
  • 689
  •   1
Отговори
# 600
Поръчката от Елинор си я взех от магазин.Момичето не беше много любезно, но ми сложи две мострички.
След години четене на суперлативи и хвалби за Ани на Нишан го поръчах на сляпо. Нямах никакво намерение да го тествам предварително и бях убедена, че ще го харесам.
Но все пак любопитството ми надделя и го пръснах за проба в маганина. Не ми харесва, обмислям дали да не го върна.
Ако не сте го разпечатала може да го върнете в срок.

# 601
  • Pazardjik
Има ли допълнителен действащ код за Нотино, който да се комбинира с ,,Black,,?

# 602
Само днес в приложението на NOTINO безплатна доставка на всичко. Но въпреки това не ми се начислява в кошницата.
Тъкмо влизах в темата да питам само при мен ли е така🙄
И при мен беше така, реших да пробвам с добавяне на втори код delivery и премахна доставката

# 603
  • ново
Получи се и при мен, благодаря!

# 604
Само днес в приложението на NOTINO безплатна доставка на всичко. Но въпреки това не ми се начислява в кошницата.

И при мен е така, явно някакъв бъг...

# 605

И при мен е така, явно някакъв бъг...
Само едно мнение преди вашето съм написала какво да се направи

# 606
# 607
  • До сърцето...
Да добавя към поста на Милен, с кода blackfriday цената става още по-добра - 131,99 лв
Скрит текст:

# 608

Ах,тази бутилка 😅 Иначе е копие на Al Haramain
Amber Oud Gold Edition = Erba Pura
И Баренията я хваща кода black 60ml-160лв
Пълнителя е 220лв.Само 30мл. не го хваща.

# 609
Здравейте,
За първи път правя поръчка от flaconi.de до доставчик в Германия. При вкарването на името не ми приема да си изпиша ID номера от доставчика, става ли ако ID номера го има само при адреса.

# 610
Здравейте,
За първи път правя поръчка от flaconi.de до доставчик в Германия. При вкарването на името не ми приема да си изпиша ID номера от доставчика, става ли ако ID номера го има само при адреса.
Става. И при мен беше така, пратката ми вече е при доставчика. (GGBG)

# 611

# 612
Пристигна ми поръчката от Килиън, много са бързи. От офис на еконт я взех

# 613
Тъкмо се зарадвах и щях да споделя с вас страхотната цена на The house of oud just before с кода за BF в parfiumi-shop и те ми го отказаха 😒

# 614
Благодаря за бързите отговори.

Общи условия

Активация на акаунт