Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 534
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 120
  • France
Затова се радвам (не се сещам за по-неподходящ глагол), че изпратихме татко по наш си начин. Мисля, че би му допаднало. Реших го, както бих го направила за себе си. Но е имало хора, които са звъняли на мама да споделят несъгласието си. Това мнението, задника и тн...

# 121
  • Пловдив
Сиросче, аз мислих, че тая бирария не бачка...хубава разходка!

Бърди, аз такива закъснения също не търпя. Бих и звъннала и бъзнала леко Simple Smile

Ре, тая твоя дружка е мечта за подражание Simple Smile Явно се е родила принцеса.

У свеки сме от следобяда, стяга вечерята...аз едва гледам.
П.п...казвала съм го, ама...все още си мечтая за такова затъпяване аз(престоя у дома по време на майчинство), хич няма да ми липсва "умния" свят.

# 122
Мисте, работят си и то здраво.

Бърд, бирата е топ. Имам се любима - Мома жътварка. Страхотно място, огромно с катерушки за децата, зоокът, голямо пространство за тичане, много приятно. Храната им е посредствена с малки изключения, че и доста скъпа за ню ню количество, но за веднъж разходка се преживява. В топлите месеци работят с предварителна резервация. Можеш да се разходиш, но няма къде да седнеш, до изпиеш една бира. Научих за пивоварната от предаването Да хванеш гората. Харесвам такива хора като собственика, успешни.

# 123
  • София
Мисте, не принцеса. Просто мъжът и поема издръжката и така са преценили. Не са милионери. Имат едно жилище в БГ, а в Германия са под наем. Просто, откакто детето е самостоятелно, пътуват всяка седмица някъде. Тя си има една женска група с която ходят по концерти, изложби, представания на книги, кръчми, абе разнообразно и е. Никога не се е изоставяла интелектуално. Говори свободно 6 езика.

# 124
  • sf
Бърди, и вие я чакахте три часа?!

# 125
  • Пловдив
Ре, ми то почти същото, де Simple Smile Поел издръжка също е топ вариант. И аз така искам Wink

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 20:39 от mystic woman

# 126
Не бих чакала никого ТРИ часа ,ако ще и да е Савската царица.Просто излизам,пък който иска да я чака,ако ще и на ръце да я носи.

# 127
  • sf
И аз така. Чакам 10 мин. Туй то. Не понасям закъсняващи хора.

# 128
Аз отивам 5 мин. по-рано за да не се налага да ме чакат. Казали са го отдавна:
Точността е признак на учтивост.

# 129
  • Пловдив
Ай ся...не знаем причината точно, та да съдим.
Mei, ти отде слезе, че и се намеси???

# 130
.
  Трябвало е,чакали са.
   Понякога тук се чувствам,все едно някой влиза с ритник през вратата у нас.

# 131
Как се нарича десерта при който круши се варят в захарен сироп с подправки и коняк и после се сервират с този сгъстен сос и шпритцната сметана върху тях ?
Жак Пепен веднъж го беше показвал но не мога да го намеря.
Ако някой им рецептата моля да сподели.

# 132
  • София
Poires pochées? Поширани круши?

# 133
Чакахме, да. Затова и се ядосах, най-вече на МУ. Нямахме конкретен план да ходим някъде, но предвид хубавото време щеше да е по-добре да отидем някъде  наоколо да се разходим няколко часа, вместо да стоим вътре и да не правим нищо, чакайки. Тя си е такава, ясна ми е. Не е за пръв път. Като дойде обясни, че имала работа, ходила до не знам си какъв магазин - вечно има извинение. Целта на мероприятието беше да се отиде до гробищата и да се обсъди нещо, буквално работа за половин час, която обаче блокира целия ден.

# 134
Не скачайте така на нов потребител, де. Не сме затворено общество, всеки може да пише, а четат много повече от пишещите.
Няма у нас, няма у вас, във форум сме.

Бърди, много кофти се е получило. Аз много.щях да дудна Blush да й се звънне, за да стане ясно, пък къде е, пък кога ще дойде.

Общи условия

Активация на акаунт