Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 543
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 150
  • France
И ние нямаме и ми е много добре.
Мили момичета, защо си причинявате това реалити. Там са взели хора не "у ред".

# 151
  • Fairbanks, Alaska
Ехе, карате ме да се радвам, че нямаме телевизор Heart
И да имаш телевизор, пак можеш да го избягваш. Аз имам и телевизия, и интернет бол, но съботата и неделята са толкова натоварени откъм предавания, който следя, че няма време за други предавания като въпросното.
А през седмицата едно предаване от два часа едвам успявам да изгледам-само час след като съм приключил и вече почвам да клюмам.

# 152
Какво беше там за мъх, заплата и чували?! Бройте ме в групата на желаещите помощ за целта.
ТВ имам, за да гледам филми на някоя платформа или ютуб, напоследък публицистика, има и такова животно в бг.
Водих дете на кино, Гунди филмът е хубав. Питаха ме какво е "вербувам" и "ДС". Следя с интерес маркетинг кампанията, добре е замислена също. Билети за Сорентино няма, ще го гледаме онлайн.
Утре сме с нея на изложба и после на чай, решила съм тази зима да наваксаме с изкуство.

# 153
  • Fairbanks, Alaska
За "Гунди" ли става въпрос?

# 154
Нат, да, редактирах се, че тъй апокрифно го написах.

# 155
Добро!
Толкова съм зле тази сутрин, че даже телефонът не ме позна и ми поиска код , за да се отвори! Писна ми от градински вируси, писна мииииии!

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 07:59 от Princess Sissy

# 156
  • France
Съчувствам. Ние тъкмо се пооправихме и в понеделник на училище
Събудих се в 4 и 30. Събудих без да искам и Недовършений, който мрънкайки отиде да си доспива на дивана в хола и сега тъпея

# 157
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Изпратих ученика и работника, погледнах Хималаите и ютията и се метнах обратно в леглото.
Нищо не ми се прави.
Тези дупки, сатурнови ли бяха, меркуриеви ли, много на често взеха да идват.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 08:07 от st. Dobri

# 158
Добро утро!
  След малко отивам на кафе с дружка,всичките мъхове у нас спят. Надявам се днес на Мъхът да му дойде музата и да сложим най -после плота в кухнята и новата мивка.Цяла нощ снове насам-натам,че го боли зъб.
   Имаме тв във всяка стая, аз на тишина не мога да стоя.Гледам всичко.

# 159
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Добро утро!
Малкия и големия недовършени спят, и около мен е блажена тишина.

# 160
  • Пловдив
Днес почивка, та се забавих с кафето Simple Smile Ама имам отмяна.

Марул, спри да се извиняваш! Не си виновна за всичко ти!
Аз не виждам повод за това и в конкретната ситуация.

Как без ТВ??? Недоумявам...дори и за хубав фИлм е нужен. За мен.

# 161
Мерси за кафетата, момичета!Вземам и от двете,щото дружката е била на тежък рожден ден снощи и аз се смилих над нея.Оставих я да ви лежи.
  Почвам ОИ то,супа топки,и да си уча по англ.за утре.

# 162
  • sf
Добро утро, не спах добре. Напоследък сънувам кофти неща, че и починали хора даже. 🙄
Пия кафе и чакам пералнята. Малко ОИ и ще ходя на мол 😆 и да боднем с приятелки.
Синът ми е минал на режим яйца, месо и зеленчуци, та няма и да готвя.

# 163
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Донси, сестричке астрална. Голяма прегръдка.
Бодни и за мен.

Не знам какво ми става. Освен донсините "радости" ми се вие свят, в корема ми се е отворила черна дупка, с прикачена прахосмукачка.
Лежа, да ми се намести картинката, а в ума ми само ядене. Три пъти виртуално обходих хладилника мислех след минута ще е и реално.
Трета пералня Sad и още две чакат.
И то само ако не сваля покривките на диваните и калъфите на столовете.
Мръъъъннннн...

# 164
Хладно е. За сефте пуснах климатика да постопли малко. Време си е да ни пуснат първото, ама EVN се ослушват. В междинния сезон не може да се угоди на всички. Сега си дадох сметка, че и на вилата трябва да ходим, за да спрем водата и източим инсталацията. Мрън.

Общи условия

Активация на акаунт