Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 547
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!

Фил,гуш!
Сис,бързо да се оправяш!
Дорче,май не те поздравих за изпита Hug

Ули,мерси за вчерашния ти пост,както и за картинката. Няколко пъти го четох и го мислих.Хареса ми!

На мен ми е писнало от учудените погледи и въпроса ама вярно ли не работиш,ама как така?!Задължително последвано от Оо,аз не мога като теб.И аз започвам да се чудя аз пък как мога?Значи в мен нещо е в ред?И така ме налягат тежки мисли..
А както се казва човек знае 2 и 200.

Ох,пак се разписах.
Айде хубава неделя имайте и повече почивка днес!

# 166
  • тук и там
Добро утро.Всички спят и у нас,освен аз и Майчето.Има си програма тя,в 03.30 се домръцква на вратата на спалнята ми,и докато не я пусна, не спира да драска и мяука.После ме буди няколко пъти още-по мил начин,идва да се гали,мърка,целува ме,и вече като реши че иска да ме накара да стана ,се започва атака върху ръце и крака и няма начин да не се събудиш.Днес ме остави до 8.30 да спя.На Сири беше Киликендзер,ние и викаме Мискинкa(e)на нашата . Grinning
Обичайните неща за днес ме чакат-имам три перални дрехи,които чакат гладане и нареждане по гардеробите.

Лейла,не обръщай внимание! То нали знаеш,че човек като вземе много да се чуди на другите и да прави категорични заявления, живота често решава да вземе да се пошегува с него и да го опровергае.И аз съм говорела така, ама вече гледам да не го правя,че не знам утре  как ще се завъртят нещата и какво ще ми дойде до главата.
Болните да оздравяват и спокоен ден на всички!

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 22:07 от Кайсия

# 167
Лайла, какво си мислят другите си е техен проблем, ама могат ли, ама не могат ли. Пък и хората обичат да правят някакви крайни изказвания, без да са наясно с всички нюанси на картинката. За теб важното е да намериш това, което те кара да се чувстваш щастлива и спокойна и да работиш за постигането му. Ясно е че с малки деца всичко е на пауза и даже на моменти изглежда безднадеждно и много далечно, но както са казали другите, дето вече са си отгледали децата, и това ще мине, и пак ще бъдем себе си и така.
Ние гледаме Джурасик парк и предполагам, че малкия три дни поне няма да спи и ще сънува кошмари, ама баща му ще си носи последствията.
Аз съм нарязала една тава зеленчуци да пека и да направя крем супа с тях после. До сега с печени зеленчуци не ми се е получавала, дано този път стане и да хапнем топла супа за обяд. При нас времето се смени буквално за един ден. Вчера беше 24 градуса, днес едвам 10, и е една тъмна тъмница…
Открихме вчера празничния сезон с първата доза джинджифилови бисквитки, малкия е доволен, цяла седмица ми опяваше за тях. За награда тази седмица ще си е вкъщи, че сопола не ни подмина, но пък се задържа 3 седмици на градина, което го отчитам като напредък 😊
Стига толкова от мен, хубав уикенд ви желая! 🤗

# 168
М да, днес програмите ни ще си съвпаднат. Закусихме, сега ще подпукам ОИ започвам с прането, а камарата хич не е малка...
Чудя се да прибирам ли цветята и къде по ягодите да ги намятам. Всяка година се каня да ги намаля драстично, но ми е жал и в резултат после се чудя къде да ги сложа.
Айде, леко ви шетане и до после!

# 169
  • sf
Лейла, аз пък много обичам да съм точно обратното на останалите 🤣
И оплакване- Преди време си купих яке точно за такова време, и за дъжд , ама така гадно запарява, по тънка блуза съм отдолу и гърба ми е вир вода. 🙄

# 170
Напоследък съм свела до минимум обясненията какво се случва в живота ми и какви решения взимам. По - добре ми е така.
В момента с ММ правим много рискована крачка, която е неразбираема за много хора. Споделила съм само на най - близките си, и дори те изказват негативни мнения. Грешали се, не се правило така, пропилявали сме всичко. Накрая завършват с неубедително "дано ви се получат нещата". Ако кажа, че това не ми влияе ще излъжа, но също така знам, че човек се изказва спрямо възприятията си, които много често са програмирани от обществото. Излезеш ли от рамките... "Ама как така?". Ми така.

# 171
Лав, така сте решили, така ще направите. Щом се е стигнало до този избор има причини. Да рискове има, със сигурност сте притеснени, но аз вярвам, че ще успеете и нещата ще се наредят по един или друг начин. Още повече детето ви е все още не ходи на училище и не трябва да се приспособява от една в друга програма.

# 172
  • София
Цоп и аз. Трябва да готвя, а така ме мързи, че две не виждам. Спрете се с тези дълбоки екзестиални проблеми и с плащането на общественото мнение. Знам, че като си млад, някак по-се влияеш, но леля Пенка, която цъка, че не работиш ще цъка и ако работиш или ако знае какво работиш.
Трудно се научава това, но наистина на никой не дължите обяснения за живота си, дори и на децата и родителите.
Как пък точно ще обяснявам на някой работя ли, не ли и как си позволявам кола или хляб.
Аз на семейството си не давам обяснения освен ако не търся съвет, та за други хора е съвсем абсурдно.
Лейла, един курс по непукизъм трябва да изкараш при леля ти Ре.
Отивам да друсам друсан кебаб 🤣.

# 173
Отново пека ябълки.
Мисля да отскоча утре заран до бакалията за тиква.
По-късно ще поровя за някой сериал в торентите.

# 174
  • София
Здрасти, Сборище, как сте?
Честито на всички рожденници, които съм пропуснала.
Аз забегнах 1 седмица отпуска на моето си място. Цяла седмица без интернет, филми само по телевизията и то, ако ми харесат. Ама, наваксах с четенето.
Ето малко снимки от рая.

Вечер бяхме с книжка и питие така:

# 175
Прекрасно бягство, Артемис!!!
А природата!!!! Ах, природата!!! Каква красота само! ❤❤❤

# 176
  • София
Много е красива златната есен. Прекрасно местенце е това Артемис.

# 177
  • Пловдив
Сигурно мен визирате с въпроса Макактака, налЕ? Joy  Аз го харесвам тоя въпрос...мх.
И се хващам, че се обяснявам...

У нас пеКана тиква с лъжица заквасена сметана Simple Smile

# 178
  • София
Не ви пускам всички снимки, че ще ми завидите. Simple Smile

Като тръгвахме днес се спускаше мъгла, а от гората се чуваха изстрели. Явно ловджиите бяха излезли.

Ето я и кифлата. Сърди се, че не й даваме от нашата храна. И тя си отживя - обиколки навън, гонене на чужди котки, лай по съседите и т.н. Simple Smile

# 179
  • Пловдив
Лане, кажи после кои са филмите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт