Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 549
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 180
Леле, Артемис Heart
Мисте, и аз от тези, които не могат без телевизор. Първата ми работа като стана е да го включа да бръмчи. Не слушам всичко и постоянно, но работи.

Пътуваме обратно. Кой открадна хубавото време?

# 181
  • France
Не знам какво ми става. Освен донсините "радости" ми се вие свят, в корема ми се е отворила черна дупка, с прикачена прахосмукачка.
Лежа, да ми се намести картинката, а в ума ми само ядене. Три пъти виртуално обходих хладилника мислех след минута ще е и реално.
Имам чувството, че едно и също ни тресе. Не се понасям такава Cry

# 182
  • Mediterraneo
Не знам аз дали съм от Обществото, ма се включвам, когато ми е кеф.
Ей сега, за да ви разкажа каква чудна вечер си спретнахме снощи. Обиколихме десетина бара в английската част, в един не ни пуснаха- охраната ме заговори на английски, добре, пита в къде сме отседнали, аз отговорих вкъщи Simple Smile Каква била тази ваканция, че ние сме местни, бре, обърнах на испански. Ми не можете да влезете, само за туристи било. Уоооот?! Много учудени останахме всички, но и не си го сложихме твърдо, в града с най- много барове на кв.м., няма как. А в какъв чуден ресторант ядохме- нищо кой знае какво като обстановка, но пълен до дупка; чакахме десетина минути за маса. За 80 евро се наядохме до пръсване+ 2 кани сангрия и 2 десерта, четири човека( сепия, калмари, октопод, зеленчуци на скара, картофи брава, пържена риба). Съвсем скоро планирам да заведа ММ на освинване. Заслужава си го моя човек- в 2 ч го събудих да идва да ме прибира от запоя.
Днес времето е идеално за целите ми- лекувам лек главобол и лежа, а навън гърми и трещи, тъмно е и студено. Само се надявам нагоре да не ги вали, тъкмо започнаха да поизчистват калищата от домовете на хората!

# 183
Ехо!Най-после имам плот в кухнята.Изпратихме синът, ама хич не им се тръгва за София.Сега чакаме бабина да дойде , да я видим.И да поиграе малко у нас.

# 184
Браво на Тарти и Артемис!
Кифлата е много сладка!
Марулче, честит ти плот! Видя ли има няма 6 месеца и ТМ монтира плота! Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз още гоня моя майстор, ама кога ще го стигна един Господ знае. Чудя се вече дали да не търся друг, ама на този му имам доверие.
Намацах си тиквата, фраера ще сготви, опънах се на дивана и ще подхващам дуолингото. Налях си и питие, може пък да ми спори повече ученето.

# 185
Една година от началото на ремонта!
   Останаха довършителни неща,които ще отнемат още година,сигурна съм.Но да сме живи и здрави!ММ наистина е много зает и физически се изморява доста.Трябва да се сложи една лед лента за осветление, лайсни на пода.В една стая,която направихме от мазе на хол да се оправи една дървена греда,под прозореца да се сложи ламинат като перваз,и да се направи тавана.Ама когато тогава.Вече съм на етап ,че ми е по-важно да го караме спокойно-готин филм,раздумка с приятели,пътувания,дълги кафета с децата и сладки приказки.....Основната ми къща е готова.
    Кати дойде,събрала е двамата дядовци и ги е подредила да играят на влакче.Единият на 78,другият на 50.
 Артемис,аз завидях за багрите и хармонията в картината!

# 186
  • sf
Забърках си една отвертка и зяпам мач.
Помотахме се в мола с дружките. Похарчих малко пари. Купих си лосион за тяло от Лили, а вкъщи се оказа, че имам същия. 🤣

# 187
Изкъпах се и се освиних с щрудел Mr. Green

# 188
  • София
Пия бира, ям люти чушки и запам втори мач.

# 189
Току-що бабината си замина,внесе щастлив безпорядък у дома.Сега ще пооправя и ще пия едно пиене/вода,със зелена салата,селъри и чери.ММ ще сРъба супа,боли го зъб.
   Приятна и спокойна вечер!

# 190
  • Наблизо
Здравейте!

Да де запиша и аз с ужасно непродуктивен уикенд.Днес например цял ден прах и спах.

Много интересни теми сте засегнали.Плюсът да съм в този форум от близо 20 години е,че поне няма какво да представям.
За работата-всяко семейство си има своя динамика.През годините много са ми се сменяли идеите.Сега много бих искала ММ да изкарва достатъчно,че да но издържа и аз да работя на свободна практика или в някоя обществено полезна организация ..
За жалост засега няма как да стане.

За дебелост и здраве,аз съм доста зле в момента.ММ вчера ми каза,че се притеснявал за мен и не иска да бъде вдовец твърде рано (той пък свали 20 кила за 20 месеца само със спорт и повече ядене на зеленчуци и си е въобразил,че е безсмъртен).
Утре ще пиша на моя доктор дали не ложе да задейства вече нещата за новата терапия и дали ще ме одобрят ..

Лав,тези с винаги правилното мнение са нетърпими.Аз като живееща в чужбина напълно разбирам мотивацията ви,а и дори да не го разбирам-това си е Вашият живот.
Ако пък нещата не са Ок,винаги може да се върнете.

Трябва да тръгна пак на психолог,трудно ми в да се изразявам напоследък.

# 191
  • Euskal Herria
Избутах и днешния работен ден и го ударих на лежане. Топло и слънчево е при нас, ама малко съм болна, та не ми е до разходки.
Тарти, чета постовете във фейса, пак почнаха с предупрежденията. Хората обменят инфо, то се видя, че на официалните власти не може да се разчита.  Дано да няма повече като този кошмар.
Спокойна вечер, общество! И да ви е лека новата седмица!

# 192
Бюти, нямаш нужда от психолог. Отговора е в теб самата и ти го знаеш това. Нищо ти няма на начина на изразяване, просто трябва да пишеш спокойна. Понякога ни се иска да наследяваме мисълта си но тя е прекалено бърза спряно ръката. Така че, вместо да даваш пари за психолог, купи си тетрадка и пиши. Без значение темите и на какъв език. После си прочиташ написаното, само коригираш се там където не ти харесва и продължаваш напред. Писането помага за структуриране на мисълта и ясно изразяване на идеите които имаме.
Така че смело напред с повече вяра в себе си ! Simple Smile

# 193
  • Mediterraneo
Янче, при нас се изля този следобед
Скрит текст:

Надявам се да не е заминало към засегнатите райони, много силно се надявам! Тъкмо четох сега за посещението на Фелипе и Летисия и оня миризливец Санчез... Кал, обиди, ами нека им, страхливците се покриха и 5 дни не посмяха да посетят населението! Бясна съм, безсилна и тъжна.

# 194
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дано са добре хората в тези коли.
страшно изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт