Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 552
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 195
  • Euskal Herria
Ти остави, че са се покрили, ама как може да отказват помощта, която са им предложили другите държави? И да спрат и армия и пожарникари да се включат. Думи нямам! Кой знае и какво ще открият и  в паркинга на Бонайре. Че и не само там.

Един залез от мен - тази вечер:

# 196
  • Пловдив
Гледах и аз репортаж! Ужас за пострадалите и бездействие на властта...както у нас. Жалко е...и мн.тъжно!
Тарти, а от де тая вода? Само от дъжд или има водоеми и скъсани диги?

# 197
  • France
Леле! Дано това да е било Hands Pray

Артемис,  и аз искам такова скривалище. Просто тишина и природа. И камина Heart Eyes Но няма. Sad
Лав, вече с никого не споделям нищо. Или реагират като твоите близки или напротив "давай, напред, какво чакаш". А че си имам своите причини - не се брои.

Окъпах децата и изрязах ноктите на всички пръсти и на всички крайници. Гроги съм.
Днес ходихме до Живерни, до музея на Моне, но не мисля, че си струваше +1час път в посока. И градината бяха я затворили за зимата, само едни паравани на един японски художник видяхме. Не беше лошо, но както казах, не си струваше пътя.

# 198
  • Пловдив
Забравих да питам градските дали усетихте одеве труса? Бая ни полюшка Head Band
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Silno-zemetresenie-udari … v-Plovdiv-2323829

# 199
  • София
Лане, още от вчера си мисля, най-после сколасах да преровя класяорите с рецептите на майка ми за круши. Извинявай, само с телефона ми съм в ръка и не ми се превежда и пише по-дълъг текст от него. Снимах ги с гугъл преводач, има глупости, но се схваща. Третата рецепта съм я яла, така де, крушите, и е божествена.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 22:02 от бъръльо-бъръльо

# 200
  • Mediterraneo
Водата е от река Турия, която през 50те години е изкарана от самата Валенсия след голямо наводнение. Придошлата река е след дъжд от 500 л/м2, ако така се измерва падналото количество дъжд. Както и да се мери, било е много вода за кратко време, приижда и залив. Попадна ми една снимка от въздуха, всичко е кал...
Ядосах се с една публикация във ФБ. Пуснали някаква банкова сметка и номер за bizum, казах, че трябва да се внимава с подобни призиви, обвиниха ме в безсърдечие. Как пък не видях някой испанец да иска да му превеждат пари, българите все първи на пистата, досрамя ме

# 201
  • Наблизо
Ох и аз гледах …Ужас…Тия наводнения последните години станаха ежедневие.Я в България,я Италия,я Германия,я Франция…сега и Испания удари.Дано да няма повече жертви и да се свършва..

Фил,звучи много и тересно!Децата и тересуват ли се?Моето миналата година го заведох на исторически музей,не спря да се дърпа и да иска да си ходи..Ходим все по зоологически градини и подобни музеи..

И яз изкъпах моето и изрязахме ноктите.ММ се опитва да навие малкото да идат двамата на фризьор.Барем успее..

# 202
Мисти, не те визирах теб конкретно. 😄
Бюти, дано те одобрят за новата терапия. А ТМ го шляпни през врата.
Фил, точно.
В крайна сметка решихме да гледаме философски на нещата. Пробваме, ако не стане, варианти бол. Важното е да сме живи и здрави.

По никое време врътнах новата торта на Ваня Джорджевич дулсе де лече. Употребих 5 яйца, доволна съм. 😄

# 203
Ох и аз гледах …Ужас…Тия наводнения последните години станаха ежедневие.Я в България,я Италия,я Германия,я Франция…сега и Испания удари.Дано да няма повече жертви и да се свършва..

Много ме е страх от всякакви природни стихии.
Откак видях първите кадри от случващото се в Испания направо не съм на себе си. Отначало не повярвах и мислих, че е ИИ, но след това всичко ми се сви и не ме е отпуснало вече близо седмица…

Важното е да сме живи и здрави.

Нищо не е по- важно от това!

# 204
Тарти,тази вода при вас ли е?
От сърце се моля да спре този ужас!
   Гледаме волейбол с ММ,синът висяли час и горница тапа на магистралата.Важното е,че са се прибрали живи и здрави!Все да ги мислиш човек!

# 205
Ай ся...не знаем причината точно, та да съдим.
Mei, ти отде слезе, че и се намеси???
Никъде не съм се качвала,за да слизам.Ако коментарите са запазени само за определени потребители,моля,обявете списъка.

# 206
  • Mediterraneo
Марули, от нашето и едно съседно село са снимките, от този следобед

# 207
# 208
  • София
Добро утро! Мисте, верно е.

# 209
Мисте,кафето отново е топ!Благодаря!
   Тарти, ужас!Дано се  спре тази стихия!
Спокойна седмица,Общество!

Общи условия