Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 557
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добро утро.
Спокойна да е седмицата.

# 211
  • Somewhere in the World
Добро утро.
Не ми се ходи на работа, идва ми в повече злобата и простотията човешка, а си обичам професията.
И аз като Марулчето уча английски, попаднах на много добра учителка, но наистина с годините си трябва повече усилие за учене… та в съчетание и със спорта и четенето не ми остава много свободно време.
Душата ми се свива за хората пострадали от наводнението- дано Природота се смили 🙏
Лавче, укпех в начинанията, и не мисли кой-какво, важното е с твоя човек да сте рамо до рамо, пък каквото стане!
Прикрасна седмица, момичета и момчета:hugs:

# 212
  • тук и там
Добро утро .Мъгла при нас.Моите са още във ваканция-едва издържам.Свикнала съм да съм си сама през деня ,къщата е все едно бомба е паднала,но нищо не пипам-няма смисъл,след 15 минути е пак същото.Дева съм, не ми е всичко по конец,но този безпорядък навсякъде ме нерви-все едно имам деца на по годинка- две,които оставят всичко където им падне..Rolling Eyes
Добре,че съм на курс следобед.Другият месец мисля да запиша онлайн и най-евтиният  ,на български,по интериорен дизайн.Все нещо ще науча и може да ми е от полза за новото жилище.
От сутринта съм се мазала два пъти с Волтарен,за вчера и онзи ден да не казвам колко..Дойде времето,в което най-ползваният крем в къщи е Волтарен,не този против бръчки..Grin
Хубава седмица на всички!

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 09:25 от Кайсия

# 213
Тарти, плаче ми се като гледам какво се случва в Испания! Тук при нас непрекъснато показват по новините. Такава картина , каквато видях с Летисия и Филипе омазани целите с кал, Летисия обляна в сълзи, но все пак опитвайки се да успокоят разгневената тълпа , не сме виждали никога до сега в кралската история!

Заведох Беболина на училище и учителката ме разчувства от сърце. Каза за детето ми, че се откроявало с възпитание и толерантност! Какво повече може да иска една майка от малката си наследничка 🥰

# 214
Сис, толкова е хубаво това,което си чула за Беболина! Браво на теб!
   Работя, щерката е при мен на кафе, обменяме новини/клюки.Не сме се виждали от една седмица.

# 215
  • France
Моите от днес са на училище. Ооууййееее. Joy
Ще се стягам да заслабвам. Досега се мотах, но не е хубаво да не може да си влезеш в дънките

# 216
Благодаря ти, Марули! За мен това е най-голямата похвала! Всичко започна от това, че Беболина пропусна да поздрави и я скастрих. Тогава учителката ѝ ми каза , че тя е прекрасно дете. Имало в групата момченце, по-голямо от останалите със затруднения. С него работи ресурсен преподавател и останалите го отбягвали. Беболина му помагала и успяла да го приобщи в игрите. Същото направила и с едно сирийче , което не говорело езика. За него вече знаех, защото бяхме говорили.
Дано детето ми успее да запази тази детска доброта и невинност! Дано никога не среща по пътя си трудности, които да я променят!

# 217
  • Somewhere in the World
Ейй, че хубав старт на седмицата, Сиси!
Браво, чудесно си се справила с Беболина Heart
Споделете моля как приготвяте салати с това орзо Hug

# 218
Сис, от сърце желая всички твои мисли и пожелания към рожбата ти да станат реалност! И също така мисля,че добротата се възпитава.Адмирации!

# 219
  • София
Пораснало Беболинче. Да е все така мила и добра.
Утре на МН ще му правят биопсия. Стиснете палци да е всичко ок.

# 220
Ре, от сега стискам, за всеки случай! Всичко да е наред!

# 221
  • Mediterraneo
Вися в чакалнята на зъбаря, достраша ме, ще ми вадят зъб и ще махат съседния мост. Взех да спичам, а обикновено съм ербап.

# 222
  • София
Тарти, дано мине лесно. Няма да те боли с упойката, но си е кофти.

# 223
  • Пловдив
Стискам за всички в нужда! Heart

# 224
Тарти,дано всичко мине леко!ММ се извива цяла нощ от болка в зъб,налива се с обезболяващи,но няма да иде на зъболекар.Дебела глава,много безотговорен към здравето си и респ.към семейството си.Просто съм безсилна вече.

Общи условия

Активация на акаунт