Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 560
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 255
Скайче, добре си решила да не даваш нищо на тези харантутници. Това е огромна сума! Какво значи след 5 години ще ги върнат?! Безумие е това и безочие! Не се връзвай и не се оставяй да те манипулират. Трудно е, но не виждам друг начин. Гушкам те! 😘
С адско главоболие съм. Пих хапче, чакам да мине. 🤕

# 256
  • sf
Скай, кажи им, че първо се налага те да ти дадат, някаква скромна сума измисли, като за техните възможности, и гледай сеир!

# 257
Аз съм давала. И пак ще дам. Изгорях два пъти и пак ще горя, но получих ценни уроци. Един път намерих верен приятел. Не толкова голяма сума, разбира се, но и моите възможности са ограничени.
Скай, това че са се обидили, когато си попитала за срок на връщане е достатъчно красноречиво. Червен флаг отвсякъде ! Не се чувствай зле 🤗

# 258
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скай, ако имаш още едни излишни 120К да ти дам ибан? В евро моля, че да е се потя да ги обръщам в лева.
И не се обиждай, но няма да ти ги върна. Ти и без тях ще минеш. Имаш си.

Това ми напомни как преди време прибирали парите на половинката, защото по-добре знаели какво има нужда да се купи и как да ги "оползотворят"
Станах черна, когато започнах аз да ги оползотворявам Wink
Колко критики съм отнесла, че му харча парите...

Супата е готова, моите отказаха просто, с обикновено фиде е.
И едни дробчета на фурна метнах,че са най-лесно. Точно като пържените са, но без пръскането и миризмите.
Simple Smile

# 259
  • Пловдив
Аз не знаех дали мога да се пошегувам в ситуацията, ама Добри поде Simple Smile
Щях да казвам, че и аз искам така леля! Blush ОИ вакейшън, фешън дрехи и още и още ...и до тук бих спряла Simple Smile

Скай Heart Eyes

# 260
  • София
Оценявам чувството за хумор, аз в момента си го търся. То бая съм набрала по линия роднини-кучекасичка. Аман от роднини, лични и придобити.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 20:07 от бъръльо-бъръльо

# 261
Първата ми шефка беше голяма ку4к@, но ме научи на доста ценни неща. Едно от тях беше "От роднини - далече", по възможност, разбира се. Не всяка ситуация го позволява.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 23:05 от zlatenceto

# 262
  • France
Скай, нищо няма да казвам, вече доста се изписа и няма нужда да повтарям. Само ми стана любопитно за каква валута става дума. Не че има голямо значение. Важен е "жестът", както е лафът. Joy
Дай малко да ви разведря

Уж денят беше добър и към 5 и нещо ми звъннаха професионално и толкова се омърлуших. Как пък веднъж не ми станаха нещата от първи път?! Не знам вече...

И специално за Сисун

# 263
Леле, Фил, точно от него имах нужда сега. Ей така да ми отвори вино по коледна премяна!

# 264
В Инста има един акаунт @menandcoffee - https://www.instagram.com/menandcoffee Simple Smile

# 265
  • France
Ох...😋

# 266
Златенце, Володята е специален!

Мъжът с кафето си го имам у нас. Не ща повече, че ми идва много кофеин 😂

# 267
И понеже идват празници шервам ви и акаунта на традиционния календар на австралийските пожарникари Blush
https://www.instagram.com/australianfirefighterscalendar/

# 268
Аз пък наминавам да оставя една рецепта за свинско каре, смятам почивните дни да я пробвам. За съжаление не мога да я пусна директно.

https://youtu.be/X0w92f-WC7w?si=u2ouDnROKa4YtSiA

Няма да насипвам сол в раната на Скай. Speechless.

# 269
  • France
Мляяяс...
Пък тук ни пробутват календари с котета и кучета... пффф

Общи условия

Активация на акаунт