Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 559
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Аз съм сигурна, че Скай е подпомагала фемилито не един и два пъти...те се възползват, а тя е добра.

# 241
Скай,четох днес една мисъл от форума.Опитай се да приложиш част от нея,моля!
https://bg-mam.ma/p/1436448/48778261
И днес май няма какво друго да кажа 😬

# 242
Много сте мили, благодаря!
Сиско, веднага взимам милата Беболинка за снаха. 😍 Лъвчо е на 2г и 3м вече, не им е покъртителна разликата.

Ох, Скай... Представям си колко ти е тежко, но това вече е  безобразна наглост. Само защото имаш, не значи, че трябва да раздаваш наляво - надясно. Да си стегнат дупетата, да съберат пари и да се връщат като искат.

# 243
Скайче, няма да повтарям горните мнения, ама... на 37 години са??? не на 17, не на 27... на мястото на жената на племенника ти място няма да си намеря от срам заради мъжа ми...
А този срок от 5 години ти смяташ ли го за реалистичен?
Интересно сестра ти знае ли и какво мисли по въпроса...

# 244
Лав, 😍!

Скай, аз няма ти казвам какво трябва или не трябва да направиш. Ти най-добре го познаваш .Ще ти кажа аз какво бих направила. Аз бих му дала сумата, ако няма да ме бутне. И щях да го наблюдавам. Ако не я върне в точно определен срок втора няма да има. Да можеш да помагаш е благословия. Ако вземащия е човек ти само ще спечелиш. Ако пък не е, ще изгубиш заедно с парите си и един паразит!

# 245
  • Пловдив
Ама Сис, то това не е помощ...аз поне както писах го виждам друго яче.
Синът е все пак син на майка си...само това ще допълня.

# 246
  • тук и там
Не бих дала парите,и да имам. Ми нагло е да искаш леля ти да издържа семейството ти следващите три години,големи хора са-тяхна работа е да се оправят и да решат искат ли второ и ще могат ли да го издържат сами.
Боли ме кръста,вървя наведена напред и настрани -за бастун съм направо.Това на 50!Не го пожелавам и на най-големият си враг-да не можеш да се движи изправен и без болка.Мога да се дрогирам с обезболяващи,ама това няма да изправи гръбнака ми.Май трябва да ходя да ме наместват пак.

# 247
Съчувствам ти, Скай. Нямаш полезен ход. Ако дадеш - ще си развалите отношенията. Ако не дадеш - пак. Ти си решила какво да правиш и оценяваш реалистично ситуацията. Никой не си избира роднините - това като мъничка утеха.

# 248
  • USA
Много благодаря за изказаните мнения!
Поне не се чувствам чак толкова коравосърдечна и лоша.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 19:45 от SkyBlue

# 249
В дъното на сърцето си вярвам,че в думите на Сис има много истина,но ми се струва,че те вземат за касичка.В крайна сметка ти имаш деца,на които да дадеш.А те не се възползват.

# 250
Мале… че той за 37 години ако не си е подредил нещата и чака на леля му… няма да използвам епитети. Скай, в много говняна ситуация те е поставил племеника 😕

# 251
  • Пловдив
Ооо, Скай, начи и братчето така процедира??? М не!
Помня и сагата с апартамента и щях да те питам до къде сте, ама..ясно е.
Нагло ми прозвуча това, че си като банките...
Сега очаквам сестра ти да звънне и тя.

# 252
Не видях снимки на котки! Моля за повторение.
Аз непоискани съвети НЕ давам. На това ме е научил горчивия опит.
За роднинските заеми и заемите изобщо не искам да говоря. Ако съм дал на някого пари на заем, значи съм ги прежалил и ако не ми ги върне  няма да ми повлияят. След неприятен случай преди доста години вече имам не обеца на ухото, а кокъл на носа - от бедрена кост на слон! Но едно е сигурно - намесят ли се пари между приятели или роднини, въпрос на време е да се очакват сериозни проблеми по тази тема.
Скай, за синко ти си права. Но ти знаеш най-добре кое е правилното за него.
Похвалих ли се, че имам интригант-философ на работа? Ако не - да се похваля! Мъжко говедо, с "голяма визия" за бъдещето, живота, нещата и кое как трябва "правилно" да се прави. Чудя се, колко ли ще ми издържат още нервите преди да съм го зачаластрил подобаващо.

# 253
Скай, това, че ползват втро дете, че се чувстват като банка, на мен ми говори, че ти вменяват вина. 120 стотинки не бих дала при такива думи. Свети червена лампа много.

# 254
Скай Hug
Добър и чувствителен човек си, затова и те манипулират така. Ужасно е това, което правят - насаждат ти вина. И при мен често го прилагат, не във връзка с пари, но пак е ужасно. Разбирам да се помогне на изпаднали в нужда и беда хора, тогава бих направила всичко по силите си да помогна. Но в този случай за мен поведението им е нагло и си го позволяват, защото знаят, че могат да те манипулират. Много неприятна ситуация, без полезен ход за теб, защото и в двата случая ще се измъчваш и терзаеш.

Лъвчо го видях Heart Браво на Беболина!

Додрапах до края на понеделника. Е, не съвсем де, още работа ме чака след вечеря, но важното е, че работният ден приключи официално. Днес съм на едно кюфте (имах кутийка от свеки). Вчера взехме прясна пъстърва по пътя, пече се вече във фраера. Омотах се нещо този път и забравих да си поръчам мастило за принтера, който днес категорично отказа да работи. Утре трябва да търся къде да принтирам.

Общи условия

Активация на акаунт