Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 564
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 285
Кло, врабчета Simple Smile , ама така са се скрили, че и на живо едва се виждаха. По гласчетата ги засякох.

# 286
  • Варна
Кайс, възможно е Мая да е лечебна котка и да се настанява там, където имаш нужда (дори и без да го знаеш).

# 287
С този дълъг косъм, вече не прилича на Фенек, колкото като беше мъничка. И за нея Heart от мен

Злате, толкова зумвах и ги пропуснах на първата снимка.

# 288
Разкошни котьовци видях.
И ми свършиха палците да лайквам.
Хареса ми написаното от Ули за работата, и аз така ги усещам нещата.
Домъчня ми, като четох Фил, и пращам прегръдки. Знам, че не утешава.

Готвещият младеж ме дразни, как самодоволно гледа камерата. Я да си гледа манджата. Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 23:56 от alex_jp

# 289
Мискинката е разкош Heart

ДобрЕ, чуден резултат! Харесвам тая комбинация и за това нагласих на детето стаята в тия цветове. Екстра ти се е получило.

# 290
Готвещият младеж не дразни, как самодоволно гледа камерата. Я да си гледа манджата. Simple Smile

Гледа и манджата той , и камерата гледа, а като се усмихне се разтапям като масло на тиган 🫠

Узи е номер едно 😍

# 291
Злате, интересно звучи изложната. Ще се радвам да споделиш дали й е харесало, ако отидете.
Партенопа хареса ли ти? Май до 10.11 беше Синелибри в Нетера. Мерна ми се тези дни и селекция за Киномания. Аз се точих на Гунди, но покрай всички коментари май се разкандардисах.
Врабците са големи сладури Simple Smile

# 292
  • Mediterraneo
Този готвещият, жълтото му още около устата, бе хиени. Хич не мий привлекателен сополанкото. Аз предпочитам с леко посребрени слепоочия...

# 293
Партенопа хареса ли ти? Май до 10.11 беше Синелибри в Нетера. ...
Аз се точих на Гунди, но покрай всички коментари май се разкандардисах.
Хареса ми Партенопа - много красиви кадри, хубав сценарий и история, само тези 3 часа ми се видяха много, ама то си е от мен, че не ме свърта толкова време.
Гледай го Гунди, въпреки коментарите. Мисля, че няма да съжаляваш.

# 294
  • Fairbanks, Alaska
Златенце, Володята е специален!

Мъжът с кафето си го имам у нас. Не ща повече, че ми идва много кофеин 😂
Кой е този Володя?

# 295
  • France
Тарти, чак сега се сетих, добра идея за даряване са дамски превръзки и папмерси. Както и мокри кърпички. Последния път като дарявах, това ме бяха посъветвали.
Недовършений още не се е прибрал. Голям купон тази нощ Close:

# 296
Добро утро.
Видях котки, но не всички. Друго си е животинка у дома. Прави бели но си е компания.
Време е за кафе и към тръстиката.
Някой хора скоро не са писали, надявам се да са добре!
Лек и спорен ден Simple Smile

# 297
  • Пловдив
Добро!

# 298
Добро утро!
   Спокоен ден !

# 299
  • France
Славчо два пъти се буди от запушен нос. Егати, един ден на даскало!!!

Общи условия

Активация на акаунт