Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 571
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро. Надявам се да сте добре. Отдавна не съм чела и писала. Бях в болница, наложи се спешен ремонт Simple Smile. Вече съм вкъщи и тъй като лекарите посъветваха мм да ме води на високо и чисто, бяхме три дни на Плитвице.

# 301
  • Пловдив
Ох, Хортенз, бързо възстановяване! Сигурно есента е приказна на езерата Simple Smile Ние сме били май месец.

МУ се събуди с Т.

# 302
  • France
Хортензия, колко неприятно
Дано всичко да е вече наред

# 303
  • София
Хортенз, да не де повтаря и всичко да е наред!

МъХ с температура! ПомоШТ! Мисте, бързо да му минава!

Аз съм сама. ММ в командировка, детето в Полша, ама то така или иначе не е при нас...скука.

# 304
Хортенз, съжалявам да го чуя. Бързо въдстановяване желая!!! Hug

# 305
  • София
Хортензия, бързо да се възстановиш.

# 306
Хортенз, хай!
 Много красиво!!!

# 307
  • Euskal Herria
Хортензия, оздравявай!
Ей, днес сте писали малко, изчетох ви. Ама щото след работа го ударих на лежане. Че малко съм болна, та само санитарния минимум. И то, когато моят мъж го няма. Всичко е поел той, докато не съм добре.

# 308
Хортенз, да оздравяваш!
Пореден зорен ден. Реших, че ще разтоваря с готвене и умрях от злоба, та още повече се натоварих.  Свършил ми червеният пипер Triumph

# 309
Янче,и на теб да кажа-Оздравявай!

# 310
Значи, искам повторения! Видях само Мая, врабчета и одеалце.
Добри, чудно е!
Хортенз, да се възстановяваш бързо и трайно, да не ти се налага повече влизане в болница!
Яна и ти да оздравяваш!
Скай, не прочетох какво точно иска племенника ти от теб, но по коментарите горе-долу навързах картинката. Ако имам пари и става въпрос за здраве бих дала, но случая май не е такъв. За всички останали ситуации има банки. Не обичам манипулатори и емоционални изнудвачи.

# 311
  • София
Хортензия, бързо възстановяване.
Янче и ти.
Скай, думи нвмам.
Нашето момиче направило Гъбчо.

# 312
  • France
И при мен. Ако вчера бях само омърлушена, то днес направо ми се реве. И Недовършен ми е черен, ЧЕРЕН!
Поне колета с обувките на децата и моите парцалки е пристигнал. Ще се разведря малко.
Вчера претенциите от близките на Скай първо ме разсмяха, но после ми стана мъчно за нея. Ни така, ни онака Confused Бе, кофти момент.

# 313
Пак ми се прескачат постове.
Янче, да минава бързо!

# 314
  • Mediterraneo
Хортензия и Яна да се оправят бързо!
Аз съм като бобър пак, подух се много, въпреки че, слава богу, грам не ме боли. Даже и обезболяващи не съм пила, а зъболекарят ми изписа тежка артилерия. Днес минах през кабинета, каза, че е заради шевовете и щифтовете на имплантите. Аз мислех, че само е вадил зъб и рязал моста, той успял да набие и щифтовете. Пия си АБ и си лежа вкъщи, че не съм за пред хора.
Затова пък утре трябва да ходя на две различни места да подписвам документи, имам среща с един приятел и още някакви дреболии да свърша. Да видим ще се престраша ли да изляза.

Общи условия

Активация на акаунт