Искам да кажа…(224) през НОЕМВРИ 2024

• 37 878
  • 891
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Добро утро!
Успешна седмица на всички!

# 736
Успешна седмица! И на мен ми се украсява, може би след седмица.Сега съм на курс до обяд, следобед мисля да порисувам.Много ми се ходи на йога, но от декември си мисля.🤗 Прекрасен ден да имате!💞

# 737
Добро утро.

Карз, ето ти една молска елха, дано те вдъхнови. Пробвах как снима новият телефон 😁

Хубав ден ☀️

# 738
  • Бургас
Карз, на една вълна сме. Поръчвам подаръци от два дни, ама все едно по задължение, хич не ми е празнично.

Едно хубаво ☀️ си имаме тук, с кеф си направихме сутрешната разходка до морето. После пазар, сега малко задачи из къщи и към училище. Вчера следобед ми се размина ходенето до офиса, но днес няма мърдане. Дано намерим, каквото търсим!

# 739
  • Germany
Аз ще помоля за стиснати палци, че чакам при кожен лекар. Имам една две бемки, които ме притесняват.

# 740
После, ако се сетя ще снимам дребната как си е украсила стаята. 😁
Елхата се чудя дали да  я вадя изобщо. С малкото Мини, което е все на бели... Ще е като при Али. 🤣
Мони, стискам!
Боли ме много гърлото. Вчера се развиках малко и ме заболя. 😅 Знам аз, че не трябва да крещя, ама ми се качват на главата вече. Ся пия чай и смукам лукчета.

# 741
  • София
Мони, дано всичко е наред!
Ще украсяваме елха на 1-ви. Нашата е изкуствена. Вълнувам се, защото това е първата Коледа на Гого. Поръчала съм му едно украшение за елхата с неговото име. Ще го покажа като пристигне. Simple Smile

# 742
  • Телиш/Плевен
Мони, стискам палци за добри новини след прегледа! Hug

# 743
  • Germany
Благодаря за палците! Всичко е наред! Simple Smile
Снощи прекалих с торта и цяла нощ ми беше тежко и не спах добре. Навън пак е мрачно и направо ми се затварят очите, а след 2 часа отивам на работа. Още 3 седмици до ваканцията!
Хубава седмица на всички!

# 744
Елхата ще я украсяваме след 2-ри декември, тогава празнуваме РД на ММ и следващата вечер украсяваме елхата. Тогава пристига и Чипи ( пакостливият елф). И при все, че Калин вече не вярва в него, с кеф си го местя из къщата.
Тази събота, като сме си във Варна, трябва да засадя около 200 луковици + че трябва да сложим и част от коледната украса и коледното село.
Подаръци само на Калин и на внучката има, аз все още нямам костюм за събота, но имам концепция ( един аутфит на Кари Брадшоу от секса и града). Имам единствено мрежест чорапогащник с камъчета, ръкавици, диадема и обици....

# 745
  • Бургас
Мони,стискам!
Аз разглеждам из нета коледни украси само.  За да ми дойде желанието за украса. Ама май ще си изчакам  Никулден и тогава.
Руми,хубави снимки прави телефона ти.

# 746
  • Бургас
Карз, разходи се на центъра.Голямата елха е готова, другата украса -почти

# 747
  • Бургас
Линче,вярваш ли ми,че в центъра не съм слизала от пролетта. Все не стигам до него.
Гледам снимки из фейса,елхата ще е много хубава, за пореден път.

# 748
  • Варна
Добър вечер!
Да питам нещо за едни луковици лалета
Детето ми ги купи от Холандия. Въпросът е как да не ги уморя.
Сложих ги в почва, в саксии, в мазата.
Трябва ли да ги поливам понякога до пролетта, когато ще ги засадя в градината?

# 749
Стейси, трябвало е направо в градината да ги посееш. Те издържат на студ. Иначе самите луковички е можело да си ги държиш непосяти и в началото на пролетта, като се позатопли, да ги посееш в градината.
Капвай им по малко вода от време на време, колкото да не изсъхва съвсем почвата, но не прекалявай, за да не  изгният и ги дръж на хладно.

Общи условия

Активация на акаунт