❤️Септемврийски бебчета 2024 ❤️

• 21 670
  • 783
  •   1
Отговори
# 120
Аз като съм сама и ги храня двамата едновременно ги слагам във възглавници за кърмене или в люлките. Не казвам, че ми е удобно, но нямам друг начин Grinning
Жадувам за момента, в който ще могат да си държат шишетата и ще им взема пластмасови, за да ги държат сами Grinning

# 121
Чесно казано не съм се сетила да го храня там, но идеята е много добра. Ох имам чувството, че съм затъпяла адски много, та това е стол за хранене.. 😩На мен също ми умалява ръката  и затова винаги си подлагам възглавница отдолу, така не е във въздуха. На следващото хранене ще е на стола!😀

Момичета да знаете, че има намаления в емаг на памперси и мокри кърпи. Тео бебе също е на добра цена.
Ох знам че всичко е до организъм и е индивидуално, ама пък понеже ми е за първи път и някаква част от мен се притеснява да не си остане така. 😅 Иначе си влизам в дрехите от преди бременноста просто кожата на корема все още е отпусната и коремните мускули не са се събрали и около пъпа ми е много меко 🤣. Чак ми е странно.

Potrebitel, много е сладък Тервел 💖🥰. На мен идеята ми е да я храня в него. Няма да седи дълго. Просто като е гушната ръката ми изтръпва адски бързо. Може и да е заради автоимунното ми ама и майка гледа да се подпре като я храни, та май просто си е тежичка 😂.

ПС. Много красиво е боядисана стената ☺

# 122
Това чувство, че съм затъпяла и аз го имам. И ужасно много забравям. Преди помнех всичко което искам да свърша наум, а сега дори с напомняния от телефона ако нещо ме разсее и край забравено е. Умът ми винаги ми е бил част от самочувствието и сега ми е доста трудно да приема новата реалност. Надявам се да се оправи по нататък, все пак всичко около бебето ми е ново.

# 123
Мери, може да провериш дали нямаш диастаза на коремните мускули, често срещано е. Ето малко инфо: https://mamasum.bg/ne-na-diastazata/

Иначе и аз съм в клуба прибран корем, отпуската кожа. Влизам в дънките от преди бременността, но на каква цена 😃
После като ги сваля кожата на корема изглежда ужасно намачкана и изтормозена. Та като цяло все още си давам време и залагам на свободни дрехи.

# 124
Здравейте! Има намаление на памперси и кърпички и в Гален с безплатна доставка.
Желая ви дечицата ви да бъдат живи и здрави, както и вие и татковците също.
Да ви напомня само, че всяка една от вас е супер красива и силна ❤

# 125
Тази бременост на 10 ден си влезнах в дънките, на 14 бях вече кг от преди това. Корема ми също беше прибран, към днешна дата всички казват,че съм по-слаба от преди. Но при първото раждане не беше така, корема се прибра напълно след 6м, а едни 5кг си седяха до година и половина. Тогава започнах да тренирам и да се храня по определен начин и свалих всичко, че и отгоре. Не знам точно какви са факторите.  Този път качих по-малко, храня се здравословно като цяло и се движа доста, плюс ревящо бебе 😆 но до преди месец имах диастаза, което пречи корема да се прибера на 100%. Не съм чела до кога има вариант да се затвори сама. Все се каня да проверя сега как е, но забравям.
От емаг се възповах и купих памперси за 2м напред, дано не вдигне размера 🤞😆
Мери, подписан ръката отдолу на възглавница, за да не ти тежи
И последно да се оплача, снощи беше ужасна нощ, това дете се буди хиляда пъти 😴

# 126
Аз пък съм  8кг отгоре все още, и корема ми се е поприбрал де ама имам да свалям на паласките бая.. влизам само в някои дънки, които са ми били широки преди това. Pensive

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 23:26 от Kitana666

# 127
И аз имам диастаза, но корема е прибран. Ще обсъдя с АГ какво да правя за нея. Иначе не бях качила малко, но то при мен е било задържана вода една много голяма част, 5 кг бебета, плаценти, води.. явно нищо не съм била качила на себе си.
Памперси аз си ползвам Литъл Ейнджълс. И каката с тях отгледах. Сега пробвах всякакви - Еми не ми харесват. Тези си ги намерих на 20 лв пакета и ми ги карат до вратата, безплатно.

# 128
И аз съм +8кг, нямам много останал корем, ама имам бричове и в баджаците, пуст ген… за жалост няма как да пазя диета все още, по-нататък, ама гледам да не го мисля толкова 🤷🏻♀

Моят младеж заобича слинга от няколко дни и съм много щастлива, страшно удобство е.. научих се и как да го слагам правилно и е рай 😅

# 129
И аз се чудех за диастаза, но не е ли твърде рано за да се знае със сигурност. Иначе аз също съм отслабнала малко. С 3-4кг по-малко съм от колкото когато разбрах че съм бременна.

Иии да се похваля. Купихме си раница от Коала бейби. Дамата беше изключително мила, показа ни няколко модела, които бяха най-подходящи за нас. Понеже бяхме с малката пробвахме я и нея и направо се влюбих в бебеносенето още там. Данито обаче не беше очарована 🤣. Тя си беше малко уморена де, като я върнахме в количката и заспа почти моментално. Сега ще я поносвам по малко из вкъщи докато свикне. Иначе за по-дълго носене ще я носи татко ѝ, че моят с травмиран кръст няма да издържа, но определено си е голямо удобство. Само да свикне малката.

# 130
Скъпи майки,
Следродилната депресия е сериозен, но често пренебрегван проблем, който засяга много жени в България. Въпреки нарастващото внимание към психичното здраве, темата за следродилната депресия често остава недооценена, а подкрепата за жените, преминаващи през нея, не е достатъчна.
Независимо дали смятате, че сте преминали през Следродилна депресия или не, вашето участие е изключително важно за разбирането на ситуацията в България. Анкетата и тестовете са анонимни и попълването им отнема около 15 минути.
Вашето участие ще ни помогне да очертаем основите на по-добра подкрепа и ресурси за всички майки в страната.
Линк към анкетата: https://shorturl.at/6jU39
Благодарим ви за помощта! 💖

# 131
Момичета, направи ми впечатление, че на мойта девойка нещо й е груба кожата на коленете, това нормално ли е според вас? При вашите бебчета така ли е?Thinking

# 132
Малко грапава като на бабунки ли, Китана? При нас е така на места и ни казаха че е от себоралния дерматит. Появява се и изчезва. Уж като пребори моите хормони към четвъртия месец щяло да изчезне напълно.

# 133
Да стои по-грубо, но е локално там. Аз реших да не би нещо да са й се претрили  коленцата като сме я слагали по корем. Мажеш ли с нещо по-специално или не? Ще го наблюдавам де.

# 134
Хм чак да са се протрили, странно ми се струва. Мажа с биодерма атодерм, но ако е само на коленцата и не се появи другаде по-добре просто овлажнявай. Може и с крема против подсичане, те хидратират и удпокояват доста добре.

Общи условия

Активация на акаунт