❤️Септемврийски бебчета 2024 ❤️

• 22 117
  • 783
  •   1
Отговори
# 195
С little angels сме ние.

# 196
Аз от единицата бях доволна от ДМ-ските, но двойката не ми допаднаха. Лидълските също не ми харесаха. Сега сме с Pampers premium care и съм супер доволна засега.

# 197
Най-доволна съм от Памперс Премуим, но понякога са на скандални цени. ДМ не са ок, но предпочитам Памперс. Добре че в Емаг ги пуснаха на добра промоция за Черен петък и се запасих предоволно.

# 198
Първоначално беше с пуфис. По принцип съм доволна, но заради мн течно то му 💩 всеки ден е пропуснал памперси и разбирате пера като луда. Пробвах памперси премиум кеар и с тях, рядко пропуска, та на черния петък взех за 2м напред. После сиг ще пробвам лидълските като по-бюджетни, с батко то бях много доволна. Да, по-твърди бяха, но пък не са му създавали проблеми.
Кои ваксини на 3м, тя не е ли само една тогава? Ние нали вървим месец назад с ваксните и тази за третия месец ще я сложим живот и здраве края на този месец.

# 199
Не че се слага на трети месец, просто при нас така съвпада. Това са втората доза на шесткомпонентната и на ротарикс.

И ние сме доволни от Памперс премиум и заредих на ЧП

# 200
Много големи промени около този 3 месец, поне при нас..  Преминахме надявам се  официално вече кърмаческата стачка, 10 дена се видях в чудо просто, все едно ми смениха детето.. Neutral Face Толкова зле като майка не се бях чувствала до този момент. Sweat Сега пък ново 20, имаме проблем с ходенето до тоалетна, започна да прескача през ден. Само пръцка и се напъва ама нищо.. Колко, често ходят вашите бебета? (За тези на кърма питам)
За памперси и ние ползваме Памперс премиум.
В сряда сме на следващата шествалентна ваксина и ние.

# 201
Моя ходи по 2-4 пъти на ден, в началото ходеше по 7 пъти след всяко хранене, сега понамали, даже веднъж беше ходил само 1 път за деня. В какво се изразява тази кърмаческа стачка и коя седмица се появява?
Аз имам много бърза струя и малкия се дразни на моменти, разчитам, че като дойде скока в растежа около кърмаческата стачка, ще оцени най-накрая.. дано само не стане обратното 🤣

ПС. За кърмено бебе е нормално да не се изхожда всеки ден, както и да се изхожда  след всяко ядене, така че не мисля, че е проблем. Следи само да има обилно изхождане след пауза

Иначе има и в момента намаление на памперс премиум в емаг - двойката е 224бр за 68лв.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 18:34 от EM6632

# 202
Бебка прави по 2-3 големи изхождания на ден, много течни и по няколко пъти по съвсем малко. Бях се притеснила даже, че е прекалено често и течно, но педито каза, че е ок (на консулатция точно си беше свършила работата като свалих дрешките).

# 203
При нас започна точно около скока в растежа в 12та седмица, първо от обедните хранения после се пренесе във всички. Не искаше да се храни..като види зърното започваше да пищи и да прави мостове. Ако случайно я излъжа да засуче няма търпение да тръгне млякото и пак водеше до рев… като намалее струята пак рев. Ядеше по 2-3 минути максимум. В този период върна нощните хранения, единствено тогава можеше да се храни нормално… За да я излъжа да яде я люлеех и ходех или я хранех само в просъница.

# 204
Преди месец както си беше с разтройство и 7 дни не беше акала. После почна през 3 дни. Не съм се притеснявала, защото на консистенция и цвят е добре. Само на кърма е. Според мен защото е много лакома и кърмата не че не ми стига, но през деня не пуска зърното а само суче въпреки че няма кърма вече. Малко се бях притеснила дали наддава, но 1кг е качила 2рия месец
Пс: относно памперсите и аз на ЧП взех премиум кеър и останах много доволна. До преди това бях на лидълските, които също са хубави, но една идея по-твърди и са по-широки сакаш и плитки. Сега взех два пакета от 228бр, че са на 68лв. Идват като цена почти колкото лидълските.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 20:12 от Daisy97

# 205
Здравейте и от мен, вече не сме толкова активни в групата 😀
Тервел яде все още на 3ч, като швейцарски часовник. През нощта понякога на 4ч., но не всяка вечер. През деня го успивам 10-15 мин. след което спи 30 и се буди. Доколкото прочетох на тази възраст им е трудно да преминат наново през циклите на съня, като един цикъл-дълбок и лек сън е около 45мин. За това го успивам на ново. Купих си 2 книги за съня- едната е 0-3 месеца, другата за след това, в електронен вариант са, ако на някоя ще са интересни да ми пише на лично и да ми изпрати имейл. През нощта яде и заспива, освен след последното хранене. Тогава се буди и се успиваме по няколко пъти. Не знам защо е така.
Гукането и звуците му ми са любимо. 🥰 Добре, че са активните гимнастики, че да свърша нещо в нас.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 03:38 от potrebitel20111

# 206
Здравейте и от мен, вече не сме толкова активни в групата 😀
Тервел яде все още на 3ч, като швейцарски часовник. През нощта понякога на 4ч., но не всяка вечер. През деня го успивам 10-15 мин. след което спи 30 и се буди. Доколкото прочетох на тази възраст им е трудно да преминат наново през циклите на съня, като един цикъл-дълбок и лек сън е около 45мин. За това го успивам на ново. Купих си 2 книги за съня- едната е 0-3 месеца, другата за след това, в електронен вариант са, ако на някоя ще са интересни да ми пише на лично да хи изпратя. През нощта яде и заспива, освен след последното хранене. Тогава се буди и се успиваме по няколко пъти. Не знам защо е така.
Гукането и звуците му ми са любимо. 🥰 Добре, че са активните гимнастики, че да свърша нещо в нас.

И ние имаме същия проблем със спането - през деня спането е основно в мен, на ръце. Ако успея евентуално да го оставя в креватчето, изкарва към 20мин и се буди. Направо е ад, нищо не мога да свърша като съм сама. Добре, че не ми се пикае както когато бях бременна, че щяхме да го закъсаме 😂 понякога ходя до тоалетна с него в слинга 🤣

# 207
Тъкмо и аз щях да пиша същото за спането. И при нас е така, но доприспиване не действа. Няколко дремки по 30 мин правят и това е. Освен ако не сме навън с количката. Тогава спят. Не знам как ще го оправяме това.

# 208
Надявам се да е някакъв период това с кратките дремки, че явно доста хора тук имаме един и същ проблем.. При нас в слинга спи малко по-добре също, но пак се буди като приключи цикъла на сън, та към 30-40 минутка. Най-новото ми откритие(от тази вечер) е че пелената за повиване вече работи за нас. В началото я пробвахме но беше голям рев от нея и мега стрес за нас. Сега изчаках да започне да се унася и я закопчах. Пак имаше малко рев, но бързо заспа и я прехвърлих в креватчето без никакъв проблем. Надявам се това да ни реши проблемите с нощния сън - трудно прехвърляне и стряскане от рефлекса на Моро.

Тези дни друг проблем - 24 часа след ваксината това дете се събуди криво и вече два дни ни разказва играта. Няма температура, но много малко апетит. Нищо не й задържа вниманието и всичко я дразни, иска само на ръце... Днес е много по-добре, но пак не е 100% себе си. Също така е решила че лявата ми гърда е ужасна.... Изпада в истерия както и да подходя към храненето от нея. Само в просъница стават нещата. С дясната нямаме такива проблеми. Чистих нослето, внимавам да не натисна случайно обождането от ваксината, но все е рев и драма.

# 209
Ние използвахме антистрес пелена за Матео първия месец и половина, иначе нямаше заспиване, буквално ни спаси.
На нас каката ни донесе някакъв вирус от градината, та се изредихме цялото семейство. Момчетата са със сопол от вторник, вече минава де. Капя Назориг, много добри капки, междудругото.
Обаче таткото го повтаря и сега се чудя ще слагаме ли ваксината в четвъртък или не.

Общи условия

Активация на акаунт