Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 975
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 095
За играта на Сладки времена - позволено е да сложим нули пред номера на бележки, който е под нужните 5 цифри 😆

# 1 096
Добро утро, идвам да се похваля , че след голяма суша съм с посещение на завода в Своге.
Интересно преживяване ще бъде, но за човек от другия край на България си върви и с разходи тази награда.

# 1 097
  • София
Фереро ме събудиха- с бонбони съм 🙂
КК и ФФ качват

# 1 098
Добро утро, идвам да се похваля , че след голяма суша съм с посещение на завода в Своге.
Интересно преживяване ще бъде, но за човек от другия край на България си върви и с разходи тази награда.
Честито! Дъщеря ми е фен на "Чарли и шоколадовата фабрика" и тази награда ѝ се стори много интересна. Ще чакам да споделиш впечатления от разходката в завода на Своге.

# 1 099
В магазините на веригата Лайф

# 1 100
По кое време падат дневните награди на колата знаете ли? Имам чувството, че сутрин като стана и вече са ги отнесли.

Напоследък голяма суша около мен Rolling Eyes

# 1 101
  • София
Честито! Вие сте победител в промоцията „Да празнуваме заедно 33 години Фантастико!
Скрит текст:
Честито! Вие сте победител в промоцията „Да празнуваме заедно 33 години Фантастико! Купи 2 х 1.5л или 2л, 1 х мултипакет 5+1 кен 330мл или 1 х мултипакет (2 х 1,5л) и можеш да участваш за награда“
Наградата, която печелите от томболата, организирана от ”Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България” АД, е Куфар Coca-Cola размер 40х30х58 см!
Моля в срок от 7 календарни дни да ни изпратите Вашите данни за доставка:
Три имена
Пощенски код
Град
Адрес за доставка
Телефонен номер

В случай че не получим данните Ви в рамките на определения по-горе срок, Вашето участие ще бъде анулирано!
Вашата награда ще бъде изпратена в рамките на 30 календарни дни с куриерска фирма Еконт.
С уважение,
Екипът на Кока-Кола

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 20:37 от lite16

# 1 102
  • София

Айде и аз с куфар

# 1 103
И аз с куфар Smile. Само с една бележка. Колежка е с няколко регистрации за куфар и една за телевизор и нищо.

# 1 104
Някой да му е познат този номер +359882129106

# 1 105
  • In The Middle Of Nowhere
Някой да му е познат този номер +359882129106

Изи кредит..

# 1 106
  • Телиш/Плевен
Честито за хубавите награди и със здраве да си ги ползвате! Heart Eyes

Аз най-после открих корите за баница на София мел и съм много доволна от тях, станаха страхотни банички (на тиган ги обичаме с моята дъщеря). И тъкмо като станаха баничките, дойде имейл, че печеля късмети за баница.
Скрит текст:
Казвала съм и преди, че участвам само в игри на марки, които харесвам и купувам в количества, които използвам, затова и като цяло в малко игри се включвам, но се радвам на всяка една награда. За мен си е късмет и няма как да не се зарадвам. Heart От София мел конкретно съм много доволна, защото и продуктите им харесвам, и наградите - най-голямата, която имам от тях, е хлебопекарна, още си я ползвам с удоволствие. Heart Eyes

Много късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 1 107
Крина качиха 3-ма за мултикукър. За другите награди още не.

# 1 108
Честито за хубавите награди и със здраве да си ги ползвате! Heart Eyes

Аз най-после открих корите за баница на София мел и съм много доволна от тях, станаха страхотни банички (на тиган ги обичаме с моята дъщеря). И тъкмо като станаха баничките, дойде имейл, че печеля късмети за баница.
Скрит текст:
Казвала съм и преди, че участвам само в игри на марки, които харесвам и купувам в количества, които използвам, затова и като цяло в малко игри се включвам, но се радвам на всяка една награда. За мен си е късмет и няма как да не се зарадвам. Heart От София мел конкретно съм много доволна, защото и продуктите им харесвам, и наградите - най-голямата, която имам от тях, е хлебопекарна, още си я ползвам с удоволствие. Heart Eyes

Много късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover
Лаленце, честито! Къде ги намери? Аз така и не ги видях.
Имаше игри на Капи с купички и Фюзтий с чашки. Тях така и никъде не ги видях. Някой успя ли да се включи в тези кампании?

# 1 109
Честито на всички за наградите. Аз съм със слушалки от КК и Фантастико.

Общи условия

Активация на акаунт