Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 804
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 120
  • оттам, откъдето започва България
Честито на всички спечелили награди!
Аз скоро не съм печелила от игри с покупки и затова ще споделя с вас резултата от наградата, която получих през м. май тази година от форумната игра на BG-mamma и Iris Studio.
Действително доста време мина, но изчаквах да отворят ирис студиото в гр. Варна, че София и Пловдив са ми далеко. Изключително съм доволна от дамата, която ми направи фотосесията, а и от крайния резултат.

Скрит текст:

До края на м. ноември имат и колело, което се върти и може да получиш отстъпка или ваучер. Който иска може да се възползва.     https://irisstudio.bg/galeria-s-efekti-katalog-portfolio/  

# 121
На Престиж едно от условието е: Да въведе сумата от фискалния бон (касовата бележка) - цялатасума на бона ли въвеждате или само на продуктите Престиж?

# 122
Може ли да качите линка на престиж, 2 пъти четох мненията и не го откривам.

# 123
На Престиж едно от условието е: Да въведе сумата от фискалния бон (касовата бележка) - цялатасума на бона ли въвеждате или само на продуктите Престиж?

Цялата - така пише в условията им (и за мен е странно, ама..)

KarnaVall:
https://prestigepromo.bg/Christmas2024/Register.php

# 124
Няма как да се въведе сумата на целия касов бон, въвежда се сумата на закупените продукти Престиж. Изискването е да е поне за 4 лв. покупката на продуктите им.
Ако в една бележка са купени само продукти за участие в играта, нормално е да се въведе цялата сума.

# 125
  • Пловдив
Четете ги тия правила. Пише си много ясно коя сума се регистрира.

# 126
Късметлийски Ноември!
Минавам да споделя снимков материал на креслото от Сладки времена,че някой ме беше попитал. Изключително удобно е и ще си го ползвам с кеф.Blush
Пробвах се веднъж в Милка и Лидл - без успех.
Мисля да участвам в Престиж,че отдавна искам такова фотоапаратче.

# 127
В играта на Хайнц някой успява ли да регистрира бележка? Отваря ми се само реклама на играта, без място за качване на данни и касова бележка. Няма и имейл на който да пиша...

Не е активна още играта, към понеделник може и да се събудят и да я пуснат.

Вече са оправили страницата. Има поле за регистрация, правилата.

# 128
Страхотно е креслото ,ще купувам пак локум .Пробвах се в Милка и Лидл ,но нищо .  Ще чакам Куинс с нетърпение,а кетчупа не го харесваме (за да съм в играта може да се излъжа а взема някой сос ...)
Мойто е болестно състояние ,добре че печеля от време на време,че мъжа да не мърмори ....

# 129
Нещо сме объркали сметките и не ни достигат 4.20лв. да активираме купон в приложението на Кауфланд.Ако има някоя добра душа,която ще пазарува днес и да маркира картата ще сме много благодарни Grinning
п.с. оправихме се сами.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 19:36 от Блосъм

# 130
Играта на сладки времена не свърши ли? Аз съм си я записала до 31.10

# 131
До 10.11. е.

# 132
# 133
  • Варна
Еее,откога чакам игра за кафе автомати,а те само три.За протокола никъде ме няма,от доста дълго време.

# 134
Харесвам продуктите на Астера, но само за 3 бр. кафеавтомата не бих участвала.

Общи условия

Активация на акаунт