Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 908
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 215
В NAOS Space са публикували печелившите за тази седмица. Не съм сред тях този път, ще пробвам другата седмица пак.
Коя игра е на NAOS Space? Аз търся на Bioderma дали има.

На Биодерма има игра, да. Трябва да се купи продукт от синята серия за атопична кожа.
В сайта на NAOS Space ли да направя регистрация? Не я намирам, а ми е попадала пред погледа, но тогава нямах продукта. Ако имате линк към играта, ще съм Ви благодарна.

Само обърнете внимание какъв продукт имате, помня, че не всички участваха

# 1 216
Здравейте. Имам пропуснати вчера и днес от този номер - 024340852, та се чудя дали не съм изпуснала някоя награда.
Участвам във Велинград с две бележки. Включих се във Фантастико 33 години. Похарчих всички кодове в колата за ваучерите и не спечелих.
Успех на всички!
Фереро ми звъня днес от този номер.

Вярно, че бях участвала и там. Бях забравила. Предполагам, че печеля бонбони, тъй като нямах точки за друго. Имате ли представа как мога да се свържа, защото не мога да върна обаждане. По телефон ли искат данни или?

# 1 217
Скрит текст:
В NAOS Space са публикували печелившите за тази седмица. Не съм сред тях този път, ще пробвам другата седмица пак.
Коя игра е на NAOS Space? Аз търся на Bioderma дали има.

На Биодерма има игра, да. Трябва да се купи продукт от синята серия за атопична кожа.
В сайта на NAOS Space ли да направя регистрация? Не я намирам, а ми е попадала пред погледа, но тогава нямах продукта. Ако имате линк към играта, ще съм Ви благодарна.

Само обърнете внимание какъв продукт имате, помня, че не всички участваха
[/quote]
Имам Atoderm, точно серията която е за играта.
Скрит текст:
Здравейте. Имам пропуснати вчера и днес от този номер - 024340852, та се чудя дали не съм изпуснала някоя награда.
Участвам във Велинград с две бележки. Включих се във Фантастико 33 години. Похарчих всички кодове в колата за ваучерите и не спечелих.
Успех на всички!
Фереро ми звъня днес от този номер.

Вярно, че бях участвала и там. Бях забравила. Предполагам, че печеля бонбони, тъй като нямах точки за друго. Имате ли представа как мога да се свържа, защото не мога да върна обаждане. По телефон ли искат данни или?
[/quote]
Фереро са качили печелившите с бонбони от 12-ти. Може да погледнете дали сте сред тях.

# 1 218
.  Тук дали може някой да ме ориентира къде мога да видя печеливши?

# 1 219
Според правилата се свързват по телефона с печелившите, не ги обявяват.
.  Тук дали може някой да ме ориентира къде мога да видя печеливши?

# 1 220
За първите 300 регистрирани, подаряват коледна елхичка.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 221
Важи само за новорегистрирани да имате предвид.

# 1 222
Много го промотират това приложение, преди подаряваха вино.

# 1 223
Явно не съм от първите 300, не ми подариха нищо. Но приложението ми изглежда интересно.

# 1 224
Явно не съм от първите 300, не ми подариха нищо. Но приложението ми изглежда интересно.
Провери си мейла

# 1 225
Това приложение само за София ли е?

# 1 226
  • Велико Търново
До колкото прочетох, елхите ще се раздават на място в Сердика Център.

# 1 227

Да, за моловете Парадайс и Сердика център.

# 1 228
До колкото прочетох, елхите ще се раздават на място в Сердика Център.

Кога ще ги раздават?

# 1 229
Подарявам (изтича днес)
-Подарен

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 10:49 от nmy96

Общи условия

Активация на акаунт