Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 808
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Велико Търново
Само аз ли не виждам нищо в секция печеливши на Милде?

# 1 441
  • Варна
Аз пък ги виждам,но само 60бр.Явно аз съм в другите 60,които не виждам.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 442
  • Велико Търново
При мен изглежда ето така

Би било голямо чудо да ме има с моята една бележка, но все пак пуста краста да видя 😄

# 1 443
Aз виждам 120

# 1 444
  • Варна
Някой,ако може да ги публикува.

# 1 445

И мен ме няма....

# 1 446
С 3 бележки ме няма,дано да проверяват и да искат бележките.

# 1 447
  • Велико Търново
Много благодаря за споделянето🙂
На последната снимка има номер, започващ като моя, но нямам никакво известие. Отивам да чета как ще уведомяват

# 1 448
  • Варна
Няма ме,но много благодаря.

# 1 449
С тази игра Милде са направили удар като пред масово карантиниране. И аз с една бележка се бях отбелязала, че да не е без хич и ме няма в списъка.
И утре е ден!

# 1 450
С две бележки бях, няма ме.

# 1 451
  • гр. Кюстендил
*Редактирам се* То Агива теглят днес Grin Подаръка е от Бейби Кремd от Инстаграм. Започвам да редя подаръци под елхата и силно се надявам през декември да добавя още някой Heart Exl

Скрит текст:

Получих известие от спиди за козметика, обаче пише Агива. Реално се сещам само за една анкета, която бях попълвала. Ще добавя после снимка в поста, но сигурно ще е някое комплектче.
Вчера и от радио Сити в Инстаграм са ме избрали за продуктов пакет, гледам, че не се включват много хора, та май шанса е голям да те изберат Simple Smile И си чакам също от Инстаграм продуктов пакет от Baby Crema за малчо, дано до утре го изпратят, че нещо станаха 2 седмици забавяне, макар че се извиниха за първата седмица закъснение.. Тази година нямам много награди, ама голям зор с получаването им..да се маха тази високосна година, че нещо мнго зор видях с нея Grinning

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 13:53 от Gabriella Danailova

# 1 452
Монстър публикуваха. Няма ме, мрън. Чакам да се похвали някой от форума с ново колело.

# 1 453
След толкова голяма суша...Печеля колело от "Monster", с една к.б.

# 1 454

Не мога да се регистрирам в тази игра. Съгласявам се с условията и ми изписва отговорът е задължителен
Аз въведох мейла ръчно и тогава ми даде да продължа.

Общи условия

Активация на акаунт