Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 773
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честити награди на всички,честит нов месец и благодарности за новата тема!
Наградата,която най-много искам,е лаптоп и съм на крачка от целта,защото вече спечелих чанта за лаптоп 😉

Искрено благодаря на Сикрет за подаръка,с който ме изненада-ваучер за Skyvision на не малка стойност😍

От сърце благодаря и на КалиКали за подаръка,с който зарадва ученика у дома-аз толкова играх за нова раница и все не ме теглиха...но си дойде❤️

Радвам се,че покрай темата се запознах с толкова много добри и готини хора!
Късмет в игрите🍀

# 76
Давай, за да ти се даде. Прекрасен жест от форумките. Нека имат късмет и да им върви във всичко!

Сготвих на Май Дей сиренето със сметана. Редичко ми беше, но пък вкусно.
Ако може още някоя игра с готвене, няма да откажа. Нещо рехави ми се виждат повечето игри и наградите не ме блазнят да се включа. Да, големите награди са им хубави, но са по 1-3 бройки. Останалото е амбалаж.

# 77
  • Бургас
Браво на съфорумките!
И аз чакам игри за лаптоп,телефон и тигани,тенджери!🍀

# 78
Включвам се и аз след като дълго време не бях участвала в нищо.
Сега се включих в играта на Кауфланд за телефон, слушалки и часовник.Не ми достигаше  сума, но пък една жена имаше нужда от карта заради промоция и и услужих, така че успях да събера.
Регистрирах се и за играта на Юниливър България, но нищо не съм получила като имейл, а вчера трябваше да ги изтеглят.

П.С: Изтеглени са вече печелившите, ако някой е участвал също.Има номер като моя до 7 цифра в 50-те комплекта продукти, но едва съм аз.
https://unileverpromo.seen.bg/#home

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 13:27 от *Ягодка*

# 79
  • Варна

Здравейте! Заменям тениска от Загорка, XL, с горния надпис, за  XL или L с друг надпис.
Паднаха ни се две еднакви с мъжа ми.
За Варна.

# 80
  • Пловдив
Успех на всички във всички нови томболи този месец 😁

Ето една картинка за играта на Queens, за да сме готови всички

А от 18-ти ще добавим и сайта от който всички ще си ги взимаме 😁

Успех на всички 👍

# 81
  • София
А има ли игра на Милка освен в Лидл и Фантастико?
Май няма друга. А в нашият Лидл има само Орео, нищо на Милка. А до оня ден имаше отделен техен стелаж с намалени бисквити.
Освен това Орео-то е на промоция. Вторият пакет е с намаление. Така са го направили, че при покупка на 2 пакета сумата е с няколко стотинки по-малко от 6 лв. Joy Трябва да си купиш още едни бисквити на цена 3+ лв. Joy Ядосах им се и не купих. Simple Smile

# 82
  • Сливен
Моля.Радвам се,че приятно съм те изненадалаemli😊.Ще чакам да споделиш, как е минало "преживяването". 😊

# 83
2:0 за Милка и Lidl 😔
Включих се в Престиж с няколко бележки, на една която ми е от Кауфланд не пише ни престиж ни нищо, само “биск. ван. 150гр” дано не стане гаф с нея.
Никаква награда от никъде не чакам 🥲 ММ вчера купил Хайнц и не взел бележката 🤯 всеки ден се караме за тея бележки и не вдява тоя човек 😂 МРЪН!

# 84
Май няма друга. А в нашият Лидл има само Орео, нищо на Милка. А до оня ден имаше отделен техен стелаж с намалени бисквити.
Освен това Орео-то е на промоция. Вторият пакет е с намаление. Така са го направили, че при покупка на 2 пакета сумата е с няколко стотинки по-малко от 6 лв. Joy Трябва да си купиш още едни бисквити на цена 3+ лв. Joy Ядосах им се и не купих. Simple Smile
Минималната сума, която се търси в Лидъл от Милка е 5лв, а не 6.Два пакета от промоционалните Орео са достатъчни за едно участие.

# 85
  • София
Скрит текст:
Минималната сума, която се търси в Лидъл от Милка е 5лв, а не 6.Два пакета от промоционалните Орео са достатъчни за едно участие.
Хубаво, че каза. Simple Smile Бях убедена, че сумата е 6 лв. Simple Smile

# 86
Миналия месец имаше игра в приложението на Колата за пътуване до Дисниленд, изтеглили ли са печелившия, че не успявам да открия?
Дано не са , че ми се ходи 🤣

# 87
  • София
Ноември почва добре с Лидл и Милка. Ред е на ФФ 😁 Часа се вижда, успех на всички 🍀

# 88
Зарадвах се и аз, 50 лв ваучер от Милка и Фантастико, в 17.54.
Дъщеря ми от дни настояваше за Коледен календар, а аз й се карах, че още е рано. Както се прибрахме изпратих съобщение.

# 89
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Хубаво, че каза. Simple Smile Бях убедена, че сумата е 6 лв. Simple Smile
Милка и Лидл- 5 лв смс на 108004
Скрит текст:
Милка и Фантастико-6 лв -смс на 108007
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт