Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 807
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 90
Вчера и днес ми е звънял този номер,някой знае ли дали е от игра,че не мога да върна обаждане

+359 2 903 6500

Сега пак звънна и успях да вдигна,някакъв женски глас говори като на запис и ме канеше на някакъв кулинарен курс или конкурс не разбрах,защото затворих

# 91
Оставам ти 4 лева за да се включа в томболата на Кауфланд някой дали може да ми помогне да се включа?

# 92
Здравейте. Мога да се похваля с пъзел от флорина. Мисля ,че виждам име като на баща ми в пасифлора за чаша,все още не е получил имейл така че може и да не е той. Миналия месец участвах в много игри,но не спечелих нищо. Благодаря на съфорумката "синя птичка" ,която ми подари тениска на кока кола,която така и не успях да си спечеля. Не ми достигат 6лв в играта на Кауфланд"пазарувай за определена сума и участвай за награди". Ако някой може да помогне ще бъда благодарна. Утре няма да мога да отида до Кауфланд,а не се усетих че играта свършва утре. Благодаря и късмет на всички💐

# 93
Скрит текст:
Скрит текст:
А има ли игра на Милка освен в Лидл и Фантастико?
Май няма друга. А в нашият Лидл има само Орео, нищо на Милка. А до оня ден имаше отделен техен стелаж с намалени бисквити.
Освен това Орео-то е на промоция. Вторият пакет е с намаление. Така са го направили, че при покупка на 2 пакета сумата е с няколко стотинки по-малко от 6 лв. Joy Трябва да си купиш още едни бисквити на цена 3+ лв. Joy Ядосах им се и не купих. Simple Smile
Минималната сума, която се търси в Лидъл от Милка е 5лв, а не 6.Два пакета от промоционалните Орео са достатъчни за едно участие.
Хубаво, че каза. Simple Smile Бях убедена, че сумата е 6 лв. Simple Smile
Милка и Лидл- 5 лв смс на 108004
Скрит текст:
Милка и Фантастико-6 лв -смс на 108007
Скрит текст:

Здравейте, можете ли да ми кажете къде на бележката на Лидл се намира кодът, който трябва да изпратя?

# 94
Какво е колелото, което се върти в Бриколаж?

# 95
  • Пловдив
Чудя се аз, защо сте толкоз са мълчаливи, пък съм пропуснала новата тема Flushed
Дойде ли ноември и вече ме избива на равносметка - тази година се сбъдна една от най-големите ми мечти, за която бленувах над 15 години Heart
Не мога да се оплача от липса на късмет, въпреки че списъкът ми с награди е доста по-къс от предишни години Simple Smile

Имам едни 100 лв за оптика, но не мога да се наканя, да ги изхарча и още едни 50 лв, които най-вероятно ще отидат в Декатлон Stuck Out Tongue Winking Eye
Включих се в Престиж и за пореден път във Филаделфия и с това се приключват участията ми. Ще се включа и в Куинс, ей така за спорта, че ми е тръпка, да проверявам списъци Stuck Out Tongue Winking Eye
Милка ги пропускам, а за Маги се чудя, че дребния се е "отворил" на разни ми ти там супички и спагети в пликче откакто е на общежитие.
Да издава декември и да се активизират малко с игрите!

# 96
  • Елхово

С първата бележка Hug

# 97

Здравейте! Честито! Можете ли да ми кажете кой код от бележката изпратихте?

# 98
Привет, момичета! Много съм разочарована, специално купих 2 кутии бонбони Фереро и преди малко получих мейл,че касовата ми е отказана. Прочетох условията и разбрах защо- действително на нея пише нещо от рода на "сладки изделия", аз от къде да знам предварително как са си въвели бар кода...но както и да е, вече ще знам.
Да ви кажа, крастата за игри при мен започна преди много години с една случайна печалба за СПА почивка в Правец, тогава бяхме млади гаджета с мъжО и не бяхме ходили на СПА. После следваха много участия и доста печалби от игри, след това един голям застой, само харчех, участвах, нищо не печелих и се демониеирах, но сега ме зарибихте и поднових участията си Simple Smile Имам мейл за сърце от ориза, върнах адрес. Имам нужда от лаптоп и от ваучер за уча.се, също мноооого искам мултикукър Simple Smile моля, стискайте ми палци Simple Smile
Искам да попитам каква е играта с картата на Кауфланд,  връщах назад в предната тема, но не успях да разбера. КЪСМЕТ на всички!!!
А, и да попитам някой печелил ли е физическа награда от виртуалното колело на А1, защото все вземам участие, но освен безпоатни смси, минути или мегабайти, не съм печелила нищо, а и не съм чувала някой около мен да е печелил?

# 99
Привет, момичета! Много съм разочарована, специално купих 2 кутии бонбони Фереро и преди малко получих мейл,че касовата ми е отказана. Прочетох условията и разбрах защо- действително на нея пише нещо от рода на "сладки изделия", аз от къде да знам предварително как са си въвели бар кода...но както и да е, вече ще знам.
Да ви кажа, крастата за игри при мен започна преди много години с една случайна печалба за СПА почивка в Правец, тогава бяхме млади гаджета с мъжО и не бяхме ходили на СПА. После следваха много участия и доста печалби от игри, след това един голям застой, само харчех, участвах, нищо не печелих и се демониеирах, но сега ме зарибихте и поднових участията си Simple Smile Имам мейл за сърце от ориза, върнах адрес. Имам нужда от лаптоп и от ваучер за уча.се, също мноооого искам мултикукър Simple Smile моля, стискайте ми палци Simple Smile
Искам да попитам каква е играта с картата на Кауфланд,  връщах назад в предната тема, но не успях да разбера. КЪСМЕТ на всички!!!
А, и да попитам някой печелил ли е физическа награда от виртуалното колело на А1, защото все вземам участие, но освен безпоатни смси, минути или мегабайти, не съм печелила нищо, а и не съм чувала някой около мен да е печелил?
Това е играта на Кауфланд с картата. Срокът е до утре! https://www.kaufland.bg/kaufland-card/igrai-za-nagradi-prez-oktomvri.html

# 100
Това е играта на Кауфланд с картата. Срокът е до утре! https://www.kaufland.bg/kaufland-card/igrai-za-nagradi-prez-oktomvri.html

Много благодаря!!!

# 101
  • София

Номер на касова бележка е до датата от ляво.

# 102
  • Сливен
След като прочетох последният коментар, веднага ми изкочи "Краварката е в левият ъгъл"😆😆😆

За Инстаграм - върнаха ми профила момичета и отново съм "на линия". 👌😎

# 103

Номер на касова бележка е до датата от ляво.

Много Ви благодаря за отговора Simple Smile

# 104
  • София
Да. И аз въртя ежедневно колелото, включително от профила на брат ми и миналия месец му спечелих смарт часовник. Simple Smile На единия ден дойде смс, че е спечелил, а на другия ден му изпратиха наградата на адреса, посочен в договора.

Общи условия

Активация на акаунт