Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 165
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз получих смс от Своге , че печеля разходка в фабриката. Чакам ариел и Кауфланд да изтеглят ама .....

# 631
За новата игра на либрес. Писах им в месинджър за проблем с регистрацията. Потвърдиха регистрацията ми. Явно нещо със сайта им не е наред и не отчита при успешна регистрация. Имаше още някой, който не успяваше.

# 632
  • София
Имам свободен купон за книгата, изтичащ тази вечер, ако някой иска.

# 633
Изтеглени са потребителите, които печелят опаковка парфюмни перли Lenor. Това са:

Елислава
isis6
beki8
Beche
milen74
Free style
zaikoto
Marsia11
lubi06
Feline^

Честито!

# 634
И аз подарявам 2 купона за книгата на Манчев от Лидъл. Изтичат днес. Пишете на лични.

# 635
Аз в тая суша току що уцелих чорапите на кока кола, след не знам колко кода.

# 636
  • София
Включвам се с коментар за книгата на шеф Манчев. По принцип ме дразни цялата комерсиализация, на всичко което прави. Умишлено винаги съм страняла от неговите книги и други активности. Вчера разгледах тази книга и супер много ми хареса. Изпълнението е луксозно и голяма част от рецептите са с достъпни продукти и лесно изпълнение. Пише, че е том 1. Та, да знаете че я препоръчвам. Става и за подарък.

# 637
Някой получи ли си ваучера от Милка и Фантастико. Още в началото на играта го спечелих и се обадих за данни.
Звъннах им след няколко дни, били 45 работни за изпращане, а сега чета, че одеалата вече са ги изпратили.

# 638
Честито на всички печеливши и нека наградите се множат!
Някой знае ли,щ кога и къде обявяват прчеливши от играта на Либрес и ДМ, нищо не намирам?

# 639
  • София
ММ е с книга от играта на cineboom, а днес е пазарувал във Фантастико и от скреч картите е спчелил чаша Загорка.

# 640
ММ е с книга от играта на cineboom, а днес е пазарувал във Фантастико и от скреч картите е спчелил чаша Загорка.
Не мога да намеря печелившите от cineboom. Може ли линк?

# 641
Някой получи ли си ваучера от Милка и Фантастико. Още в началото на играта го спечелих и се обадих за данни.
Звъннах им след няколко дни, били 45 работни за изпращане, а сега чета, че одеалата вече са ги изпратили.
и аз съм с ваучер и одеяло, но сега само одеялото ,а и 45 дни не са минали

# 642
Има печеливши от Ardes.bg. Аз не съм сред тях, но дано някой от вас да се види в списъка. 😛
https://www.facebook.com/share/v/19zco7wgiM/?mibextid=UalRPS

И Технополис са публикували печелившите:
https://www.technopolis.bg/bg/subscribe-for-newsletter-lottery

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 22:04 от Tanyaaaa

# 643
  • Сливен
В приложението на КК са махнали игрите с джипката и "дистанционното". Има други на тяхно място.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 22:47 от сикрет

# 644
В приложението на КК са махнали игрите с джипката и "дистанционното". Има други на тяхно място.
Жалко за играта с дистанционното. Всеки ден играех на нея, дори и след достигане на дневния лимит. Обичам игри в които си движа мозъка, а не пръстите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт