Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 165
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Дистанционното е заменено с бялата мечка 😉

# 646
  • Сливен
Дистанционното е заменено с бялата мечка 😉

Тъкмо това влизах да напиша 😁. Ама защо не са я пуснали отначало играта - нивата които са минати, дават по 20 най-много. 🤔

# 647
# 648
Рано сутринта куриер на Спиди ми донесе наградата от форума, от играта на А Дерма. Така че очаквайте и вашите.

# 649
Добро утро!
В играта на Фантастико и Долче густо не могат да се качват касови, а играта е до днес. Някой им е писал, а аз звъннах. До след обяд ако не са я пуснали да им се прати касовата бележка на мейла от играта.
На Ети явно и аз съм резерва, но точно тази КБ не я открих, то от 8 месец до сега .....

# 650
Леле с раница за лаптоп съм от Ardes. Даже не помня кога участвах там,но пък така когато не очаквам никаква награда ми е любимо. Grinning

# 651
Сигурно е споделяна, извинявам се, но не мога да се сетя да съм я виждала- https://heinz-promo.bg/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMABhZGlkAasTObVE1D0 … WSE16v8rN5j85fsEQ

# 652
  • Бургас
Вярно,че Ардес имаха една томбола само със запис за участие. Как се свързаха със вас?

# 653
Вярно,че Ардес имаха една томбола само със запис за участие. Как се свързаха със вас?
Все още не са се свързали по никакъв начин. Аз се намерих в списъка. Чакам ги да ми се обадят или пишат имейл.

# 654
Т.е. бавенето им не е защото първо се обаждат на спечелилите, както в някои други игри обявяват печелившите чак след потвърждение. На 8ми трябваше да теглят и обявят, но те май нямат досега случай да са си обявили печеливши когато са казали.

# 655
  • Плевен
За любителките на класическата музика, балета и софиянки (защото  за тези от провинцията едва ли си заслужава разхода за пътуване който ще е повече от стойноста на билета Yum )
Спечелете билети за прожекцията на филма "Болеро" в София!
Отговорете на въпроса до 18.00ч. на 14 ноември!
https://classicfm.bg/igri/spechelete-bileti-za-prozhekcijata-na- … ero-v-sofija.html

# 656
  • София
Ваучера от Милка и ФФ го носи Европът.

# 657
  • София
Днес си взех наградата от Пощенска банка-постарали са се хората!

# 658
  • София
Подарен
Имам купон за книгата на Манчев от Лидл, валиден е днес и утре.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 13:38 от milasara

# 659
  • Телиш/Плевен
Включвам се с коментар за книгата на шеф Манчев. По принцип ме дразни цялата комерсиализация, на всичко което прави. Умишлено винаги съм страняла от неговите книги и други активности. Вчера разгледах тази книга и супер много ми хареса. Изпълнението е луксозно и голяма част от рецептите са с достъпни продукти и лесно изпълнение. Пише, че е том 1. Та, да знаете че я препоръчвам. Става и за подарък.
Много ме радват такива обективни постове! Heart Eyes Heart
Осъзнавам, че моят май няма да е точно такъв, защото аз съм си пристрастна, но наистина са много хубави книгите на шеф Манчев и Лидл, имам ги всичките дотук и днес с радост си взех и новата:
Скрит текст:

Честито на всички за наградите и много късмет на останалите! Hug Flowers Four Leaf Clover

Аз засега играя само в игрите на Бондюел и Роден край.

Общи условия

Активация на акаунт