Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 101
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 870
И агнетата на пуфис изтеглиха,не мога да повярвам и там ме има😃 И памперси имаме за два месеца напред де...😃

# 871
Здравейте,как да се регистрирам за сладки времена?

# 872
Пробвай с касова бележка със закупени продукти може да се получи Laughing
Чудя си се за нещо-спечелих много желана награда-ама нито се съобразиха с желаната от мен дата,нито предложеното отговаря на обявената стойност.
И дали да мина с теорията на харизан кон зъбите не се гледат или да коментирам що така не им се връзват нещата?

# 873
  • При децата ми
Дошли са чорапите на майка ми от "Кока-Кола".

# 874
Благодаря,разбрах.

# 875
Новата игра на Сладки времена е само за мен - започнах Коледните пости и това е вариант за хапване на нещо сладко. Обичам Лимонови резанки от дете, Ментина също ми е сред любимите. Благодаря за споделането.
Ментина не става за пост - има желатин, да знаеш
Лимоновите резанки не са ли и те с желатин? Само предполагам, де, такова нещо не съм доближавала от сто години.

# 876
И агнетата на пуфис изтеглиха,не мога да повярвам и там ме има😃 И памперси имаме за два месеца напред де...😃
И аз виждам като номера на ММ и във ваучерите за Кауфланд и при агънцето.... Как се свързват с печелившите? Много искам голямо агне за Коледен подарък на Дребчо, все с малкото агънце ходи на всякъде и със сигурност ще се зарадва много на голямото

# 877
  • Сливен
Има нови 2форумни игри.

А аз се зачудих нещо и идвам да попитам.
Тези от вас, които имахте проблем с играта на КК, с картите от 100лв - дали за Хепи, дали другата, след това играхте ли и спечелихте ли отново? 🤔 Или не сте пробвали? 🤔 Чудя се, дали може повече от веднъж да спечели човек? 🤔

# 878
Пробвай с касова бележка със закупени продукти може да се получи Laughing
Чудя си се за нещо-спечелих много желана награда-ама нито се съобразиха с желаната от мен дата,нито предложеното отговаря на обявената стойност.
И дали да мина с теорията на харизан кон зъбите не се гледат или да коментирам що така не им се връзват нещата?
Май при теб е: като не спечелиш- защо не печелиш; а ако спечелиш- защо пък точно това?! Бъди жива и здрава пък другото - каквото дойде такова!

# 879
Ти би ли била благодарна ако е обявено едно ,а получиш примерно на 50 % от обещаното?

# 880
  • Бургас
Четох преди месеци, че един вид награда може да се спечели само веднъж/за КК/. Тогава бях спечелила ваучер за Steam и се чудех дали да продължавам да играя за тази награда.Продължих разбира се , но не спечелих повече/не че шанса е много голям Simple Smile/.

# 881
  • Сливен
Благодаря. Да, аз питах тогава пак, защото спечелих чорапи и шапка, от Играта на Фанта, харесах ги и мислех пак да пробвам, но попитах тук и разбрах, че само по 1 награда от вид. Не знам защо, не мога да намеря правилата на КК игрите..

# 882
  • Велико Търново
Новата игра на Сладки времена е само за мен - започнах Коледните пости и това е вариант за хапване на нещо сладко. Обичам Лимонови резанки от дете, Ментина също ми е сред любимите. Благодаря за споделането.
Ментина не става за пост - има желатин, да знаеш
Лимоновите резанки не са ли и те с желатин? Само предполагам, де, такова нещо не съм доближавала от сто години.
Лимоновите резанки са с агар-агар, стават за пост

# 883
Получих имейл и за двете награди,веднага след като ги обявиха!
И аз виждам като номера на ММ и във ваучерите за Кауфланд и при агънцето.... Как се свързват с печелившите? Много искам голямо агне за Коледен подарък на Дребчо, все с малкото агънце ходи на всякъде и със сигурност ще се зарадва много на голямото

# 884
  • Пловдив
Чорапите ми от КК.

Общи условия

Активация на акаунт