Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 049
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 915
  • Телиш/Плевен
Благодаря ти за безценния анализ на поведението ми!
Наградата е екскурзия обявена за 3800 лв и е през агенция,която вероятно си е сложила безумна надценка за да докара три нощувки в евтин хотел и самолет до тази сума.
И не че основната ми мисия е да съм вечно недоволна от живота и наградите си,не е моето да се хваля спечелих чорапки,спечелих кодче за 6лв.
Харча доста пари за участие в игри и отделям много време когато се изсква нещо друго така,че хайде аз да реша дали да съм недоволна или не ,когато някой не си спазва условията или си претупва задъженията.
Нищо не разбирам... Писала си за тази екскурзия, че имаш оферта (не награда, а оферта!) от агенция и са ти отговорили как може да минете по-евтино и да не я приемаш, а да се организирате сами. Как така сега се оказва, че е награда?! Съвсем не ми се връзват вече нещата... Те и поначало не ми се връзваха, затова и писах.

# 916
  • София
Да се включа с анализ и аз. Ако е награда,ще си изисквам наградата,такава каквато е била обявена първоначално.Предпочитам да им тегля една м....а достойно,отколкото да взимам огризки,ако има начин ще ги тормозя по легалния начин,ако няма...да си я ползват те,аз и никой играещ-не съм/сме за подигравка или неглижиране.Ани да казва точно какъв е случая или да си отнася коментари и предположения-половин награда с половин уста не става😉

# 917
  • В Космоса
Имам имейл, че печеля кутия с шоколади от Lacmi. Blush

# 918
Да се включа с анализ и аз. Ако е награда,ще си изисквам наградата,такава каквато е била обявена първоначално.Предпочитам да им тегля една м....а достойно,отколкото да взимам огризки,ако има начин ще ги тормозя по легалния начин,ако няма...да си я ползват те,аз и никой играещ-не съм/сме за подигравка или неглижиране.Ани да казва точно какъв е случая или да си отнася коментари и предположения-половин награда с половин уста не става😉

Ако съм аз няма да им оставя почивка за 3-4000лв да си я ползват Grinning

До колкото прочетох от дамата с наградата - наградата е екскурзия за Х сума, но организаторите слагат голяма сума към тур операторите за сметка на хотела/пътуването и пр. комфорта.
Аз също не бих била съгласна, въпреки, че е явно, че тези условия едва ли са уточнени предварително в играта. Т.е. печелиш екскурзия за 1000лв, но 700лв са за тур оператора и 300лв за останалото не звучи много яко Simple Smile

По темата, щях да попитам дали някой има обаждане/ мейл от Кайлъшка, но току що видях, че са качили печелившите.

# 919
Аз явно съм в черен списък на Престиж, а не съм се карала с тях. Не съм печелила, както и мъжът ми, от години. Все се заричам да не се включвам, но е време да си спазя обещанието.

# 920
  • Телиш/Плевен
Ако съм аз няма да им оставя почивка за 3-4000лв да си я ползват Grinning

До колкото прочетох от дамата с наградата - наградата е екскурзия за Х сума, но организаторите слагат голяма сума към тур операторите за сметка на хотела/пътуването и пр. комфорта.
Аз също не бих била съгласна, въпреки, че е явно, че тези условия едва ли са уточнени предварително в играта. Т.е. печелиш екскурзия за 1000лв, но 700лв са за тур оператора и 300лв за останалото не звучи много яко Simple Smile
Именно защото има доста неясноти около тази "награда", имам подозрения, че не е в организатора проблемът. Но да видим дали е така. Иначе винаги има начин човек да си получи предварително обявеното - пуска се жалба и се позоваваш на правилата. Историята помни не един и два случая, когато нещата са завършвали в полза на печелившия, няколко човека споделиха и сега, че са успели да си издействат наградите. Така че начини има, особено ако играта е с покупка. Помня през годините няколко разправии с организатори, писали сме и колективна жалба от темата към КЗП, но тогава всеки посочваше конкретната игра и ставаше ясно, че наистина има проблем и нещата завършваха в наша полза. Тук не е така, няма никаква конкретика и оттам идват всички догадки и съмнения...

# 921
Казват ми,че ще ми подарят екскурзия на стойност 3800 лв ,но ще помолят туристическа агенция да я организира.
И туристическата агенция праща нещо си не знам как да го нарека в което е описано,че ще получим три нощувки в 3 звезди хотел+3 самолетни билета и 3 от по-евтините билета за забележителности.
Както и да го смятам не е повече от 2000 лв-2500 максимум,даже не са и спазили месеца,в които искаме да пътуваме.
То си е ясно ,че трябва да се говори с организатора да се види дали може да се получи нещо по-съответстващо на обещаното.

# 922
  • Телиш/Плевен
А в правилата какво пише? Споменава ли се за агенция или по какъв начин ще бъдат осигурени тези пари (понеже в някои игри са под формата на ваучер и ти си организираш всичко)? Няма как да не си получиш обещаното, ако играта е с покупка и те ти предлагат награда, различна от обявената в правилата.

# 923
И аз имам за подаване код за книгата на Манчев, че и два даже!
Благодаря на @cvete7575 за предоставения купон. Взех книгата, външното оформление е добро, надявам се да са добри и рецептите.

# 924
# 925
  • Бургас
Можете ли да регистрирате кодове на кока- кола? При мен от днес нещо не се получава- нито от бутилки кока- кола, нито от фанта, нито от кенчета

И при мен е така. дава Невалиден код.
И аз днес не успявам. Ту “ невалиден  код”, ту изтекъл, ту неправилен формат.

# 926
Прегледах на бързо печелившите....
Антоанета Петрова се повтаря 3 пъти
Джейлян Реджебова 2 пъти
Как се получа това не знам
И други повтарящи се не е редно

# 927
  • София
Скрит текст:
Можете ли да регистрирате кодове на кока- кола? При мен от днес нещо не се получава- нито от бутилки кока- кола, нито от фанта, нито от кенчета
И при мен е така. дава Невалиден код.

Пробвайте на друг телефон дали може да се регват същите кодове.
Имаше период от почти 1 месец на моя телефон не можеха кодове да се регват, все изписваше
"неразпознат формат на кода", а на сина и на мъжа успешно ги регвах.
Някой спечелил от Кока-кола ваучер (Хепи, Фд или другата карта),
 ако може да подшушне час и минута.

# 928
Прегледах на бързо печелившите....
Антоанета Петрова се повтаря 3 пъти
Джейлян Реджебова 2 пъти
Как се получа това не знам
И други повтарящи се не е редно
Трябва да се науча да гледам агенцията организатор, егати смотаняците - пак Теньо, Мирослав и сие ми се паднаха на първо отваряне и ми слоша🐒 💩🙊
Имам и аз мейл за шоколади, вече ги сметнаха за колко дни ще ни стигнат 😃
Дано седмицата тръгне така и да не мрънкам, че и аз доста пазарувах. И от Фантастико съм с +50 лева от Милка, след 7 участия 🍀

# 929
Имам код за книгата на Манчев с валидност 7 дни, ако някой иска да пише на лично.

Общи условия

Активация на акаунт