Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 960
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Телиш/Плевен
Лаленце, честито! Къде ги намери? Аз така и не ги видях.
Имаше игри на Капи с купички и Фюзтий с чашки. Тях така и никъде не ги видях. Някой успя ли да се включи в тези кампании?
Благодаря ти! Heart В Билла, никъде другаде нямаше, а ги търся от поне седмица да ги опитам. Hug
Играта на Капи с купичките при нас (в Плевен) я имаше в местната верига Лайф. Миналата година спечелих купичка и понеже е още здрава, тази година не съм искала скреч карта за участие.

# 1 111
  • София
В печелившите на Крина на вас колко ви излизат сърчицата?

# 1 112
Днес са 737, но вчера бяха 739.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 13:00 от niik

# 1 113
733 броя Simple Smile ама и 90% едни и същи имена 😁

# 1 114

Хораааа, спечелила съм парти сет от Смирнофф! 🖤👽

# 1 115
  • София
Благодаря. На мен ми излизаха 619, но затворих сайта и влязох отново и ги видях.

# 1 116
Писах на КК мейл относно загубените точки от стъклени бутилки, ето го отговора:
“ Здравейте.

Благодарим Ви за търпението. Като отговорна компания ние разглеждаме с внимание и в детайл всеки случай. Бихме искали да Ви информираме, че въпросната валута е била активна единствено за кампанията ни HoReCa.

Валидността на валутата е строго обвързана с правилата и периода на кампанията. Благодарим Ви за разбирането и оставаме на разположение, ако имате допълнителни въпроси.

С уважение,
Екипът на Coca-Cola”

За този отговор чакам от 9ти ноември. Така или иначе нищо не печеля от КК, просто приключвам с тях 🙃

# 1 117
  • Там...
Чудесно, че е била строго обвързана с периода на кампанията, но и сега има бутилки с кодове, които потъват незнайно къде Rolling Eyes

# 1 118
  • София
Беше редно да ги прехвърлят към броя на обикновените кодове. Преди нали и кодовете от стъклените бутилки отиваха в общия кюп?

# 1 119
Не пазарувах в Била, че в наше село няма, но сега съм в друг град с налична Била и вчера при покупка над 10 лв спечелих ваучер за 2 лв. Днес активирах на касата при покупка, направих пак сума над 10 лв (18 и нещо) , без тютюн и бебешки неща (нещо такова пишеше), но не ми даде да врътна рулетката, а предния ваучер си стои с отброяващо оставащо време, докато изтече (седмица). Значи ли че не мога да въртя и ще чакам седмица, или?
Нещо явно не съм разбрала.

# 1 120
  • sofia
Беше редно да ги прехвърлят към броя на обикновените кодове. Преди нали и кодовете от стъклените бутилки отиваха в общия кюп?
Изключително не честно е това, имаше ли някъде срок тази така наречена капмания?

# 1 121
Ардес не трябваше ли да теглят вчера за продуктите на Аено?

# 1 122

Хораааа, спечелила съм парти сет от Смирнофф! 🖤👽
И аз със сет. Благодаря, че сподели. Joy

# 1 123
# 1 124
Велинград качиха печеливши!

Общи условия

Активация на акаунт