Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 810
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Телиш/Плевен
Аз днес го видях на живо, много е хубав. Heart Eyes Ръмеше и с една жена се разминахме на светофара и ако не беше такова мястото, щях да я спра и питам откъде е, че ми стана интересно, защото майка ми пие този чай в промишлени количества от години, ама не ми е попадала игра досега. Прибрах се и вече бях забравила тотално за тази случка, но влязох в сайта да прочета нещо и така ми попадна, излезе ми като реклама и си казах, че е съдба. Grinning

# 1 471
дана и. 08942716****
дана и. 08942715****
 Късмет в Малива, но явно няма смисъл! И тук ще си ги печелят едни и същи!

# 1 472
  • При децата ми
Изтеглени са късметлиите, които печелят комплект Pantene Repair & Protect. Това са:

~Mockingbird~
🍈 пъпеш 🍈
AliceSw
Baraka
beb_
Bundyrose
Deni1993
didкa66
dilyanad
Geraldine
Hope17
iren11
Kalinka15
Katniss Everdeen
lubi06
magy_b
Marina Boncheva
MeriPopins
Miss M
Mmya1
nadejda8791
Nataliq77
nelkaatanas
RosMar
Rumbaci
Sanito25
Seeflower
sislaka
skk007
Sofi_to
Stefek78
Summer789
Sun_in_your_eyes
Sunrise90
Supernatural_fan
Tаня Клишева 645748
Vikitoo3005
vmarinska
White Angel
White Peony
АБОНАТ
дарито_87
Димитроваа
Ив
Илияна.Р
Кара Миа
Мама Лиса
Мари-ана
МН
силвето димитрова

Честито! Flowers Four Leaf Clover Tada

# 1 473
  • София
Ето.. И 50, и 100 награди да има, пак мен ме няма. Голяма каръщина ме е налегнала.

# 1 474
  • Телиш/Плевен
дана и. 08942716****
дана и. 08942715****
 Късмет в Малива, но явно няма смисъл! И тук ще си ги печелят едни и същи!
Похвалиха се и в темата, така че винаги има смисъл, особено ако по принцип се ползва съответният продукт. Иначе за мен няма смисъл да се купува нещо, само за да се участва някъде. Гаранция за печалба няма никъде и никога. И накрая се затрупва човек с неща, които не ползва и се чуди какво да ги прави. И не стига това, ами и се ядосва, че не е спечелил (защото често се получава така). Ето, това наистина няма смисъл! Но да участваш, когато си купил нещо, което ти трябва, винаги има смисъл, защото независимо, че има измамници (и винаги ще има, за съжаление), все още в много игри се печели и честно. И тази тема е доказателство за това. Hug

# 1 475
# 1 476
Hellenn, не знам защо така... Някой друг има ли такъв проблем? Видимо всичко е наред с линка, но ако искаш пробвай да кликнеш на линка от тази статия, която промотира играта.

Лаленце, рефрешнах няколко пъти страницата и успях да се регистрирам. Мерси!

# 1 477
  • Washington,USA
Не мога, много се радвам като малко дете 🤣😭😅

# 1 478
Ех, надявах се на Пантен, защото ги харесвам и ги ползвам. Обикновено декември е силен при мен, дано 😊

# 1 479
Еййй, най-накрая да ме има в изтеглени от форума 🥰

# 1 480
Някой теглилки е от bgtouch пари и до колко дена изплащат след заявяване защото ми остава малко точки да заява за първи път от там дали си струва.

# 1 481
Подарявам! Ако някой ги иска да пише!

# 1 482
Велинград качиха списъка.

# 1 483
Велинград качиха списъка.
Как се свързват с печалившите?
Видях,че ме има.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 00:13 от Не се сърди, човече

# 1 484
Как се свързват с печалившите?
Видях,че ме има.
Честито!
"23. Печелившите участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип, чрез специализиран софтуер и публикувани на сайта на Играта promo.velingradvoda.bg, . Спечелилите ще бъдат публикувани на сайта на Играта със собствено име и последните пет цифри на регистрирания телефонен номер и ще бъдат информирани, чрез телефонно обаждане, в рамките на 7 календарни дни за спечелената от тях награда. В случай, че даден участник спечели в някое от тегленията на Играта, няма право да участва в последващи тегления. В периода на играта, всеки участник има право да спечели една награда."

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 00:14 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт