Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 552
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 920
Интересно ми стана за Николета.Ще си купя списанието .Излезнало ли е ?Знаете ли ?

# 1 921
  • До морето
Венета е толкова простодушна, че чак ме умилява с басейнчето, готовите си кроасанчета, сухите палачинки и найлонката от дЮбайски шоколад 😃

Най- накрая Николета в естетствения й хабитат...
Ева много се излагат със заглавието 😃 "Назад към корените си" е това, което са търсили.

Г-ца Деп винаги изглежда като веяна скумрия или сякаш току що е помирисала такава.

# 1 922
Венета е толкова простодушна, че чак ме умилява с басейнчето, готовите си кроасанчета, сухите палачинки и найлонката от дЮбайски шоколад 😃

Най- накрая Николета в естетствения й хабитат...
Ева много се излагат със заглавието 😃 "Назад към корените си" е това, което са търсили.

Г-ца Деп винаги изглежда като веяна скумрия или сякаш току що е помирисала такава.

Май палачинките не са от бяло брашно, а от нещо модерно и "здравословно". Чак толкова зърнести и сухи не изглеждат и най-зле приготвените палачинки по традиционна рецепта.

При Николета очаквах да видя стадо овце на фотосесията, не коне. Дано да не е било студено времето, че бебето доста леко пблечено изглеждаше.

# 1 923
Не мога да ви разбера защо следвате Венета и качвате сторитата й като не ви е приятна и не я искате в ефир??? И какви известни унижения трябва да е преживяла за да си купи апартамент в затворен комплекс с басейн?

# 1 924
Е , ти кажи , същата работа е и с Атанаска , която следваш само да захапеш .😀
Венета добра ниша си е намерила , продава си книгите и си живее добре . Унижения аз за сещам за няколко истории с Тодор Славков , но може да са митове и легенди .

# 1 925
  • Berlin
То е достатъчно някой да пусне снимка и да се почне коментирането. Не означава, че всички коментирали я следват. То се отнася не само за Венета Райкова. Аз не следвам повечето обсъждани, но пък следя темата.😀

Николета е с открито лице, не като в нейния акаунт, където го крие. Не виждам нещо нередно.

# 1 926
Е , ти кажи , същата работа е и с Атанаска , която следваш само да захапеш .😀
Венета добра ниша си е намерила , продава си книгите и си живее добре . Унижения аз за сещам за няколко истории с Тодор Славков , но може да са митове и легенди .

Никой Бачорски не следвам😁
За дълговете със Т. Славков ли говориш?

# 1 927
А за дългове не съм и чувала , в сексуален контекст е , но не съм убедена , че е ядно , та д Ане даваме храна на жълтурките .

# 1 928
E дайте да закрием темата, на пук на жълтурите. Така съвсем гладни ще останат

# 1 929
Лицето на Николета изглежда смъкнато. Малко мастиф ефект. И за веждата вече казах. Комбинацията е доста застаряваща. За естетиката на фотосесията не я виня изцяло, те в Ева са много креативни и артистични.
За мен Николета винаги е била хубава. С изключение на нискобюджетно русия период от рекламите на водка Флирт и сега. Иначе много им се радвам с Ники Михайлов дано са щастливи. Много ѝ се чудих като се залюби лудо с Божинката, който с двата си пръста чело и физиката на табуретка винаги ми е бил крайно отблъскващ като мъж. Което пък ми припомня сватбата им и най-епичната имитация на Николета - да бъде Кари Брадшоу 😃 Успя със силиконовите си полукълба да загрози една култова рокля на любимата ми дизайнерка.

# 1 930
Руши Видинлиев има нова песен. В тази връзка, някой има ли актуални новини какво се случва с него? Последните ми новини за него са още преди Ковид, тъкмо си бяха разделили децата, и той водеше сина си навсякъде с него - пътуваха много, засичали са ги къде ли не по света. Но детето сега трябва да е ученик вече, и къде ли са уседнали? Таня с момиченцето живееше при свекърва си в ЮАР за известно време, после дали се е преместила, с какво се занимава? Много я харесвах докато беше в публичното пространство, дано не се е окепазила и тя с някакви операции...

Да не е спам - ето я и самата песен:

https://www.youtube.com/watch?v=cyzijHZD5fU

# 1 931
Интересно, аз се чудех същото тия дни и щях да питам тук 😀! Какве глупости ме занимават. Навремето много ми харесваха като двойка и поотделно на фона на масовия български "елит". Как ли изглежда Таня сега? Руши по-често се появява.

# 1 932
Тъпа фотосесия с тези коне отзад,босото бебе и кахърната майка.Сякаш някаква тъга е налегнала млада фермерка.Пари ли няма ,евросубсидиите за фермата ли не са превели

# 1 933
  • Пловдив
За първи път чувам, че Николета е рекламирала водка Флирт. Та се разрових да видя реклама. Попаднах само на тази статия и снимка.

https://topsport.bg/other-side/novata-pleymeyt-vkusva-greha-s-fl … -green-apple.html

Скрит текст:

# 1 934
Тука Николета няма 20 г., но е пълен потрес. Имаше и по-култов кадър от въпросната кампания: Николета в гинекологичен разкрач, а на мястото на най-милото ѝ - зелена ябълка. Гърдите (все още нормален размер) невинно се закриват с ръце пак така. Солариумният тен и косата няма какво да ги коментирам - такива бяха времената, но определено не подхождаше на Николета.

Общи условия

Активация на акаунт