Звездни Компромати - Ноември'24

• 289 071
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 265
Войната на пътя е социалнозначим проблем за българското общество и всеки сериозен нарушител е "голям проблем", да. Не е или, или. Можем да решаваме И други проблеми, докато се води борба със системните нарушители, които явно до такава степен са се пропили, че не могат да преценят кога какво могат да правят, а се оправдават със страховете си.

Ще прозвучи крайно, но оправданието и омаловажаването в моите очи са равносилни на съучастничество.

# 2 266
Няма омаловажаване. Виновен е и е зад решетките. От тук нататък всички призиви срещу него, защото и да диша му е много и на мен са ми странни. Чак и ИВ да правят нов монтаж при толкова вложени средства и труд. В крайна сметка, ако някой толкова иска да накаже продукцията, в която участва, може да бойкотира предаването и да не го гледа. По същото време, по конкурентна телевизия излъчват подобно.

# 2 267
Мен ме издразни коментарът му , поне да има акъл да се извини и да си понесе последствията . Но да се изказват и водеща , и продукция не виждма кому е нужно , както и да променят монтаж. За Анелия също ми е малко в повече хейта -тъпо е реагирала , не показа емпатия ,но не е причинила тя катастрофата .

# 2 268
Аз не разбирам какво му е виновна продукцията, че се е напил и се е качил на колата?

# 2 269
  • на село
Фактът, че има влязла в сила присъда, която той съвсем арогантно игнорира и съвсем умишлено си се натрясква и пак сяда зад волана, говори, че той изобщо не е имал намерение да си коригира поведението и съответно обезмисля идеята на присъдата.

Към пияниците-шофьори и насилниците трябва да се подхожда с непримиримост, а не с - е, кво толкова… Наистина трябва да се сложи някой на пангара, та да се замисли малко българската пияница. Що не пият и карат в чужбина? Много сме толерантни тука, то и затова сме на туй положение.

# 2 270
  • Berlin
Значи нека не ни правят впечатление пилите зад волана, ама утре, като блъснат някой наш близък, май май друго ще пеем.. ъъъ, плачем имам предвид. Все отнякъде трябва да се почне осъзнаването и опълчването ни, иначе всеки като си каже “айде сега, това ли ни е най-големият проблем, що да се занимавам?…”, и то къде му излиза краят, мда, на предсрочни избори, пак и отново.

ПраВешица, хич не сме толерантни, просто не ни пука за последствията, докато не ни хванат, но и тогава ще се намери някой да оправи нещата. Интересен е обаче феноменът, че в чужбина сме много културни, сакън някой местен да не ни вземе за прости, факт.

# 2 271
София Буш от кога е с гадже жена? Нещо съм изпуснала клюката.

# 2 272
  • София
София Буш от кога е с гадже жена? Нещо съм изпуснала клюката.
Май около година, но от пролетта е официално.

# 2 273
Мен ме издразни коментарът му , поне да има акъл да се извини и да си понесе последствията . Но да се изказват и водеща , и продукция не виждма кому е нужно , както и да променят монтаж. За Анелия също ми е малко в повече хейта -тъпо е реагирала , не показа емпатия ,но не е причинила тя катастрофата .
Изобщо не им е вповече хейта. И точно така трябва - да има социален натиск за неща, които касаят социално ненормално поведение. Такова възмущение лека полека става норма, с която трябва да се съобразяват актьори и певици, които искат популярност и пари от продукции.
Има повече полза, отколкото вреда в това.

# 2 274
Попаднах на снимка, обобщаваща какъв голям елит си имаме….

# 2 275
Избирам Бубето и Жени, ще бъде "бруталка" с песни и сурови яйца. А може вместо Бубето да взема Нойзи и да анализираме Макиавели и Киркегор, докато мятаме яйца по минувачи и съседи. Жени ще псува, за да имаме балкански реализъм.

# 2 276
За Патрашкова някой ще припомни ли ?

# 2 277
  • Glasgow
Това ако е Пацо с футболната тениска, искам Нойзи и него в изолатора 🙈Както Пеньо и Пацо

# 2 278
Ще коментирам случката и последващите такива от друга гледна точка... Какъв Мъж трябва да си, че да търсиш снизхождение и извинение с болното си дете.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 14:57 от mariat

# 2 279
И аз не знаех за Патрашкова. Взимам и Гъмов. Същият противен пийняк като Донков. Само дето втория не са го хващали прегрешил.

Общи условия

Активация на акаунт