Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 432
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 505
Джейн Сиймур как може да е такава късметлийка с генетичната лотария. Каква кожа на шията, ръцете и деколте то.
Моля ви, не се предоверявайте на снимки. Само преди няколко страници перфектен пример: Деми Мур. На снимките от списанието гладка, изпъната, еле пък коленете, а на папарашки снимки  - сбръчкана кожа. 
Нищо вече не е каквото изглежда и все по-актуална става приказката "Око да види, ръка да пипне" Joy

# 2 506
  • 🌊
Мен винаги ми е интересно как една група хора много се бие в гърдите как телата им са прекрасни, здрави, как всички други са злобни, анорексични солети и после какво става... Фиданки. Лизо специално си тренираше дълги години и нямаше ефект, сега с няколко магически бодежа е раздвижила работата.

Body positivity-то е май докато не спрат да държат капачките.

# 2 507
  • софия
Тита съвсем се е направила на нищо, не се е и гримирала добре. Харесвах я.
Скрит текст:

Днес в ПО плоскостържещата зейнеб отсъства и е доста приятно. Харесвам Оля, Петър и Франциска. Получава им се разговор.

# 2 508
Днес не гледам, но вчера освен Зейнеб я нямаше и Оля - беше много тихо, спокойно и приятно Simple Smile
За моя изненада, Франциска много ми допада.

# 2 509
  • България
Тита бързо да си разгражда филърите, че не се търпи.

# 2 510
  • софия
Появил се е клип и снимки от времето преди Лиъм Пейн да почине. Давал е автографи и се е снимал с фенове пред хотела малко преди това. Казват, че е бил толкова  надрусан, че се е опитвал да избяга от стаята си, а преди това е припаднал в лобито и е бил пренесен от персонала в стаята.
Още не мога да повярвам колко нелепо се е случило и че е било възможно и да не се случва. В мен има усещане, че персоналът на хотела има голяма вина.

# 2 511
  • Glasgow
Имат голяма вина. Един го снабдил, друг го заключил в стаята. То няма трейнинг или risk assessment за всеки конкретен случай, но е можело долу в някой офис да го оставят, докато дойде линейка.

# 2 512
  • софия
Последният ергенИН е заприличал на Молец
Скрит текст:

# 2 513
Да, даже пуснаха клип на ергена с негова песен. Определено няма данни за певец.

# 2 514
  • На морето!
Да, днес Предо обед става за гледане. Жалко, че миналата Зейнеб опропасти интервютата на толкова интересни гости.

# 2 515
Ох, Евгени станал рок певец… явно е видял, че с пианото няма да прокопса и сега певческа кариера ще прави. Слушах песента, изобщо не ми хареса, да не кажа нещо по-лошо, но човекът иска да си ползва славата, докато още не се е появил нов ергенин.

# 2 516
Шарлопова
Скрит текст:

# 2 517
Ох, Евгени станал рок певец… явно е видял, че с пианото няма да прокопса и сега певческа кариера ще прави. Слушах песента, изобщо не ми хареса, да не кажа нещо по-лошо, но човекът иска да си ползва славата, докато още не се е появил нов ергенин.

След него нямаше ли вече друг? Един дето майка му го взела.

# 2 518
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

След него нямаше ли вече друг? Един дето майка му го взела.
Мамин Алек беше Ерген N 3, но там вече е патология.

# 2 519
Да, ама този Алек си седи в периферията и не се бута непрекъснато на екран. Евгени, както и Виктор, от друга страна, всячески се опитват да са център на вниманието било с реклами, с нови амплоата, участия в тв шоу и къде ли още не.

Общи условия

Активация на акаунт